Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να σου πω και μιαν άλλη ιδέα; Βάλε τυρί κρέμα. Έχεις την κρεμώδη υφή με μια πιο λεπτή και δροσερή γεύση. 

 

Η κρέμα γάλακτος αν είναι υδαρής, θα σουρώσει φαντάζομαι. Θα πρέπει να την οχυρώσεις μέσα στην πίτσα χτίζοντας πιο ψηλά τοιχώματα. Υπάρχει η adoro per pasta που είναι πιο παχύρευστη και πιστεύω κάνει για pizza χωρίς προεργασία. Κατά τα άλλα είναι καλή λύση να την ψήσεις λίγο ώστε να μειωθεί ο όγκος της και να δέσει. Πειραματίσου. Δοκίμασε και με cream cheese πάντως, μετράει πάρα πολύ.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

με την προεργασια(περνωντας την πρωτα απο το τηγανι) φοβαμαι μηπως χασει την υφη της γτ θα ψηθει κ στο φουρνο,ισως η adoro ειναι η ιδανικη λυση 

Αυτο με το φιλαδελφεια που λες δεν νομιζω να μου αρεσει,το εχεις δοκιμασει;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, εκ πείρας μιλάω. Τρία άτομα είχαμε φάει και μας άρεσε πάρα πολύ. Βέβαια είναι γούστα αυτά.  :) Δίκαιος και ο φόβος σου, δυστυχώς δεν έχω πειραματιστεί με λευκή σάλτσα σε pizza πέρα από cream cheese και δεν ξέρω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, εκ πείρας μιλάω. Τρία άτομα είχαμε φάει και μας άρεσε πάρα πολύ. Βέβαια είναι γούστα αυτά.  :) Δίκαιος και ο φόβος σου, δυστυχώς δεν έχω πειραματιστεί με λευκή σάλτσα σε pizza πέρα από cream cheese και δεν ξέρω. 

Θα παω απο την πιτσαρια της γειτονιας κ θα την παραγγειλω,θα ρωτησω κ πως την κανει,ισως μου δωσει μια απαντηση..

Ευχαριστω για την απαντηση !!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

με την προεργασια(περνωντας την πρωτα απο το τηγανι) φοβαμαι μηπως χασει την υφη της γτ θα ψηθει κ στο φουρνο,ισως η adoro ειναι η ιδανικη λυση 

Αυτο με το φιλαδελφεια που λες δεν νομιζω να μου αρεσει,το εχεις δοκιμασει;;

επειδή έχω φτιάξει πολλές φορές πίτσα με κρέμα γάλακτος,θα σου πω πως την κάνω εγω και μετά δοκιμάζεις και βλέπεις...

καταρχήν δεν βάζω στην βάση καθόλου σάλτσα ντομάτας,ρίχνω τυράκι τριμμένο,μετά το αλλαντικό που θέλω (κατά προτίμηση μπέϊκον) μετά τα όποια λαχανικά (ασωτάριστα),πασπαλίζω με λίγο θυμάρι,το υπόλοιπο τυρι και τέλος την κρέμα γάλακτος (μικρό κουτί 200ml με χαμηλά λιπαρά ότι μάρκα θες) και πασπαλίζω με λίγη πάπρικα...αυτά...την ψήνω περίπου στους 180 αέρα,μεσαίο ράφι φούρνου για κάνα 15ρτο περίπου

 

Καλή επιτυχία αν το δοκιμάσεις τελικά  :)  

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή έχω φτιάξει πολλές φορές πίτσα με κρέμα γάλακτος,θα σου πω πως την κάνω εγω και μετά δοκιμάζεις και βλέπεις...

καταρχήν δεν βάζω στην βάση καθόλου σάλτσα ντομάτας,ρίχνω τυράκι τριμμένο,μετά το αλλαντικό που θέλω (κατά προτίμηση μπέϊκον) μετά τα όποια λαχανικά (ασωτάριστα),πασπαλίζω με λίγο θυμάρι,το υπόλοιπο τυρι και τέλος την κρέμα γάλακτος (μικρό κουτί 200ml με χαμηλά λιπαρά ότι μάρκα θες) και πασπαλίζω με λίγη πάπρικα...αυτά...την ψήνω περίπου στους 180 αέρα,μεσαίο ράφι φούρνου για κάνα 15ρτο περίπου

 

Καλή επιτυχία αν το δοκιμάσεις τελικά  :)  

Τελικα πηγα στην πιτσαρια πριν καμια βδομαδα κ ζητησα μια πιτσα καρμποναρα κ εκατσα σε σημειο οπου μπορουσα να δω πως θα την κανει κ την εκανε ακριβως οπως κ εσυ..Στην βαση δεν εβαλε ουτε σαλτσα ντοματας ουτε κρεμα,εστησε την πιτσα με τυρι απο κατω,μετα ζαμπον κ μπεικον απο πανω παλι τυρι κ τελος εριξε την κρεμα..Μου φανηκε καπως ΄στεγνη΄ γτ εχω μαθει να υπαρχει σαλτσα στην βαση,αν την κανω σπιτι θα βαλω στην βαση η κρεμα η σαλτσα ντοματας(ισως κ να ταιριαζει δεν ξερω)...Εσενα δεν σου φαινεται καπως χωρις σαλτσα στον πατο; ;;Εγω βαζω ριγανη πανω απο την σαλτσα ντοματας,παπρικα δεν εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα πηγα στην πιτσαρια πριν καμια βδομαδα κ ζητησα μια πιτσα καρμποναρα κ εκατσα σε σημειο οπου μπορουσα να δω πως θα την κανει κ την εκανε ακριβως οπως κ εσυ..Στην βαση δεν εβαλε ουτε σαλτσα ντοματας ουτε κρεμα,εστησε την πιτσα με τυρι απο κατω,μετα ζαμπον κ μπεικον απο πανω παλι τυρι κ τελος εριξε την κρεμα..Μου φανηκε καπως ΄στεγνη΄ γτ εχω μαθει να υπαρχει σαλτσα στην βαση,αν την κανω σπιτι θα βαλω στην βαση η κρεμα η σαλτσα ντοματας(ισως κ να ταιριαζει δεν ξερω)...Εσενα δεν σου φαινεται καπως χωρις σαλτσα στον πατο; ;;Εγω βαζω ριγανη πανω απο την σαλτσα ντοματας,παπρικα δεν εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια

 

Βάζω θυμάρι για πιο λεπτή μυρωδιά,μου αρέσει περισσότερο :)

Στεγνή δεν βγαίνει καθόλου,εν αντιθέσει αν βάλεις και σάλτσα κάτω θα σου παπαριάσει το ζυμάρι και μετά "αντίο" τραγανό,εκτός βέβαια και αν εσυ τι θες έτσι,περί ορέξεως..

από τη στιγμή που το τυρί που θα βάλεις σαν βάση έχει λιπαρά...πχ εγώ βάζει gouda ή κασέρι ελασσώνας (για πιο γλυκοπικάντικη γεύση) trust me καθόλου στεγνή,δοκίμασε και θα δεις :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΑτω ειχε λιπαρα  απο το τυρι κ ηταν αρκετα τραγανο δεν ειχα παραπονο,  αλλα σαν να ηθελα την σαλτσα μου στην βαση,ισως ηθελε πιο πολυ κρεμα γτ ειδα την τσιγκουνευτηκε..Οπως κ να εχει ευχαριστω για την συνταγη σου ¨) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοτοπουλο λεμονατο

 

Ωραιο φαινεται !! Εριξες τπτ περιεργο μεσα η τα κλασσικα;;Εριξες καθολου ζωμο η σκετο νερο ;; Δαφνοφυλλο δεν βλεπω,καλο αυτο !! 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για σήμερα τηγανιά μανιταριών με πολύχρωμες πιπεριές,κρεμμύδι,σκόρδο,πιπερόριζα,σάλτσα σόγιας,μαύρη ζάχαρη,ντοματίνια και ένα απλό ρύζι μπασμάτι με άνηθο...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

iordani77, δεν πρόλαβα να απαντήσω στο άλλο θέμα...οι αυγόφετες δεν είναι γλυκό! Είναι φέτες ψωμί (και λίγο μπαγιάτικο κάνει) που τις βουτάς σε χτυπημένο αυγό και τις τηγανίζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...