Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι και εγω ετσι ηξερα και ειδα μια μερα ενα βιντεο που τα εβαζε ωμα μεσα στη σαλτσα και παραξευτηκα 

 

Ιεροσυλία και αηδία. Σε τυχαία σειρά.

Δημοσ.

λογικα θα το ξερουν rib eye 

Σε 2 που εχω ρωτησει δεν το ηξεραν,δεν το συνεχισα κ ειπα απλα ενα δεν πειραζει,αλλωστε δεν ημουν διατεθιμενος να το παρω,απλα ηθελα να μαθω αν εχουν,τωρα ομως θελω να παρω κ ειπα μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το ζητησω

Δημοσ.

Αν και οι αναλογιες στο βιντεο ειναι βαζε και δες πως καθεται Θελω να δοκιμασω να φτιαξω αυτο

 

 

Που βρισκω αυτο το μπουκαλακι και πως την εφαρμοζω σε σαλατα για να παει ομοιομορφα?

 

Βρηκα μια ωραια σαλατα που παιρνω απεξω και θελω να ξεκινησω να τη φτιαχνω μονος μου

  • Super Moderators
Δημοσ.

Πως αλλιως μπορω να ζητησω το rib eye ;;Ειναι η σπαλομπριζολα χωρις κοκκαλο ;;;

 

 

λογικα θα το ξερουν rib eye 

 

 

Σε 2 που εχω ρωτησει δεν το ηξεραν,δεν το συνεχισα κ ειπα απλα ενα δεν πειραζει,αλλωστε δεν ημουν διατεθιμενος να το παρω,απλα ηθελα να μαθω αν εχουν,τωρα ομως θελω να παρω κ ειπα μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το ζητησω

 

 

μπα δεν ξερω

 

 

Δοκίμασε την τύχη σου με αυτό το όνομα. Για να το γράφει chef στη σελίδα του, ίσως να το λένε έτσι. Το βρήκα κι εδώ.

 

 

Πονεμένη ιστορία, στη χειρότερη πας ΑΒ που έχει Ribeye Black Angus, σχεδόν 40 euro το κιλό..

  • Like 1
Δημοσ.

 

Αν και οι αναλογιες στο βιντεο ειναι βαζε και δες πως καθεται Θελω να δοκιμασω να φτιαξω αυτο

 

 

 

Που βρισκω αυτο το μπουκαλακι και πως την εφαρμοζω σε σαλατα για να παει ομοιομορφα?

 

Βρηκα μια ωραια σαλατα που παιρνω απεξω και θελω να ξεκινησω να τη φτιαχνω μονος μου

Για να ευχαριστηθείς το dressing είναι προτιμότερο να το βάλεις με τη σαλάτα σε μεγάλο σκεύος πριν τη σερβίρεις και να την ανακατέψεις καλά για να πάει παντού. Σε είδη σπιτιού ή σε καταστήματα με επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας θα βρεις τέτοια μπουκάλια πάντως.

Δημοσ.

Για να ευχαριστηθείς το dressing είναι προτιμότερο να το βάλεις με τη σαλάτα σε μεγάλο σκεύος πριν τη σερβίρεις και να την ανακατέψεις καλά για να πάει παντού. Σε είδη σπιτιού ή σε καταστήματα με επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας θα βρεις τέτοια μπουκάλια πάντως.

 

Επειδη ειμαι ασχετος μου το κανεις νιανια να το καταλαβω;

 

Πρωτα τι βαζεις σαλατα η dressing και με πως ανακατευεις

Δημοσ.

Εννοώ.. Πλένεις τη σαλάτα - τη σουρώνεις να μην μείνουν πολλά νερά - βρίσκεις ένα σκεύος να τη χωράει χωρίς να ξεχειλίζει για να μη φύγει έξω στο ανακάτεμα - ρίχνεις από πάνω το dressing και με ό,τι έχεις πρόχειρο την ανακατεύεις καλά εκεί μέσα. Σερβίρεις στο πιάτο σου και τρως. 

Δημοσ.

Αν και οι αναλογιες στο βιντεο ειναι βαζε και δες πως καθεται Θελω να δοκιμασω να φτιαξω αυτο

 

 

Που βρισκω αυτο το μπουκαλακι και πως την εφαρμοζω σε σαλατα για να παει ομοιομορφα?

 

Βρηκα μια ωραια σαλατα που παιρνω απεξω και θελω να ξεκινησω να τη φτιαχνω μονος μου

 

3;1 ειναι η αναλογία

 

3 λαδι 1 ξυδι

 

βάλτα 3 λαδι 1 ξυδι μουσταρδα αλατι πιπέρι, βα΄λτα σε ενα αδιο μπολακι απο μαρμελάδα κλεισε και ριξε ανακατεμα χοντρο αλλά shaker.

 

πριν τι βαλεις στη σαλάτα, ξανα κουνα

 

μηντ ιν ριξεις απ΄λα απο πάνω ριξε και ανακάτεψε να πάει σε όλα τα φιλα.

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει φτιαξει κανεις πιτσα με κρεμα γαλακτος;; To εψαξα λιγο κ βρηκα διαφορους τροπους,αλλος σωταρει το μπεικον κ προσθετει την κρεμα κ ανακατευει μεχρι να δεσει  κ την ριχνει μετα στην ζυμη κ μετα το τυρι,αλλος την ριχνει κατευθειαν στην ζυμη(χωρις να την περναει απο το τηγανι) κ μετα το τυρι ,αλλος βαζει κ πουμαρο κ κρεμα,αλλος στηνει κανονικα την πιτσα κ ριχνει πανω απο το τυρι την κρεμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...