YiN Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ο Oliver συνήθως κάνει παραλλαγές, όχι τις απολύτως "κλασικές" συνταγές. Προχθές, λ.χ., που τον είδα το Food Escape στη Βενετία, η μινεστρόνε που ετοίμασε (εξαιρετική φαινόταν) δεν ήταν η "κλασική" συνταγή και το είπε και ο ίδιος. Έβαλε και πέστο ΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Πάντως έκανα κάτι κανελόνια χθες. Τρομερά. Βέβαια, ήταν μπουκιά και μείον ένα Κ.Α.Π.Η, αλλά ήταν πολύ νόστιμα. (Μην περιμένετε συνταγή. Ήταν κανελόνια κανονικά που πνίγηκαν στην κρέμα γάλακτος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Έβαλε και πέστο ΟΜ ΝΟΜ ΝΟΜ! http://www.youtube.com/watch?v=P4QD5cS8wXM Θα μας αφορίσει ο Τούφας, αλλά δεν πειράζει :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 http://www.youtube.c...h?v=P4QD5cS8wXM Θα μας αφορίσει ο Τούφας, αλλά δεν πειράζει :Ρ Ναι την έχω δει την εκπομπή. Επίσης πεθαίνω για πέστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Επίσης πεθαίνω για... πέστο. Κοκκινιστό? Ρύζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ο Oliver συνήθως κάνει παραλλαγές, όχι τις απολύτως "κλασικές" συνταγές. Προχθές, λ.χ., που τον είδα το Food Escape στη Βενετία, η μινεστρόνε που ετοίμασε (εξαιρετική φαινόταν) δεν ήταν η "κλασική" συνταγή και το είπε και ο ίδιος. Το ίδιο και το tiramisu (παρεμπιπτόντως, είδα ένα εξαιρετικό tiramisu σε μια εκπομπή που δε θα το φανταζόμουν ποτέ, στο Galileo του Αnt1). Συμπαθης νεαρός ο Ολιβερ, τα πιάτα του δεν δειχνουν τόσο ωραία αλλά γευστικά μου ταιριάζουν και κυριως χρησιμοποιεί υλικά που μπορεις να βρεις ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Κοκκινιστό? Ρύζι? ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΣΕΛΛΕΡΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ωπ, έγραψε ο Chrisxxx υλικά που τα βρίσκεις εύκολα, και θυμήθηκα τι ήθελα να ρωτήσω: carré de veau (rack of veal) πώς θα το ζητήσω στο χασάπη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Τσαπατσούλης είναι, ακόμη και αριστούργημα να φτιάξει, στο τέλος το κάνει να δείχνει σαν μισοχωνεμένο ξερατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ωπ, έγραψε ο Chrisxxx υλικά που τα βρίσκεις εύκολα, και θυμήθηκα τι ήθελα να ρωτήσω: carré de veau (rack of veal) πώς θα το ζητήσω στο χασάπη; κοτολετες με καθαρισμενα τα κοκαλα ειναι. Μελος απο εδω μεσα οταν ζητησε να του κοψουν κιμα απο συγκεκριμενα κομματια κρεατος του ειπανε "οτι φοραει παπιγιον". Το βλεπω να σου λενε κατι αναλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Είμαστε σίγουροι πως το συγκεκριμένο μέλος δε φόραγε όντως παπιγιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ελλάδα ρε φίλε, τι περιμένεις. Βλάχοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εμένα δε με βόλευε το dress code που μου επέβαλε ο ψαράς για αυτό έφυγα απο τη ν Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ευτυχώς που το νήμα έμεινε "επικεντρωμένο στη μαγειρική". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ο τούφας αναφέρεται σε εμένα, και οι 2 χασάπηδες που πήγα εκείνη την μέρα ήταν γεμάτη στην ειρωνεία, και πως πάω σαν γνώστης να τους μάθω την δουλεία τους με το και καλά "παπιγιόν" στην κρεαταγορά. στα αρχίδια μου τι νομίζεις ρε μαλάκα χασάπη φέρε μου αυτά που σου ζήτησα και βούλωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα