evabb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 κεφτεδακια κοκκινιστα.....τα τηγανιζετε πρωτα ή φτιαχνετε τη σαλτσα και τα ριχνετε ωμα μεσα στη σαλτσα? τηγανι πρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αν ειναι να τα τηγανισεις τα αλευρωνεις κ τα περνας σε τηγανι για λιγο ισα ισα να θωρακιστουν,δεν τα σωταρεις στο ιδιο σκευος που θα κανεις την σαλτσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ναι και εγω ετσι ηξερα και ειδα μια μερα ενα βιντεο που τα εβαζε ωμα μεσα στη σαλτσα και παραξευτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι λαθος να τα βαλεις ετσι μεσα στην σαλτσα,απλα καποιοι τα περνανε λιγο απο το λαδι πριν Για εμενα κ τα 2 σωστα ειναι,αλλα καλο ειναι να τα θωρακισεις λιγο στο λαδακι πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειναι λαθος να τα βαλεις ετσι μεσα στην σαλτσα,απλα καποιοι τα περνανε λιγο απο το λαδι πριν Για εμενα κ τα 2 σωστα ειναι,αλλα καλο ειναι να τα θωρακισεις λιγο στο λαδακι πριν συμφωνω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πήρα σνίτσελ αλλά θα τα μαγειρέψω αύριο. τα βάζω ψυγείο σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Yeap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πήρα σνίτσελ αλλά θα τα μαγειρέψω αύριο. τα βάζω ψυγείο σήμερα; Αλήθεια αν σου λέγαμε να τα αφήσεις έξω θα τα άφηνες? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ζαρκαδι εχει δοκιμασει κανεις;;Δοκιμασα σε κατι φιλους κοκκινιστο κ δεν μου αρεσε καθολου,βαρια γευση για τα γουστα μ κ μυριζε ελαφρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ζαρκαδι εχει δοκιμασει κανεις;;Δοκιμασα σε κατι φιλους κοκκινιστο κ δεν μου αρεσε καθολου,βαρια γευση για τα γουστα μ κ μυριζε ελαφρως. Ε, κοκκινιστό και ελαφρύ δύσκολα θα βρεις! Και το κακομαγειρεμένο αρνί μυρίζει αλλά αν στο κάνουν σωστά είναι λουκουμάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ωραιο το ζαρκαδι μαλλον δεν το μαγειρεψαν πολυ καλα για να μυριζε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 έβγαλα και εγώ ενα φιλετάκι σήμερα μούρλια έλιωνε. Αυτό τι κομμάτι είναι; Φαίνεται πολύ ζουμερό και μαλακό. Ακολούθησες τη μέθοδο από το caruso; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καμιά καλή δοκιμασμένη συνταγή για cinammon rolls έχει κανείς; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό τι κομμάτι είναι; Φαίνεται πολύ ζουμερό και μαλακό. Ακολούθησες τη μέθοδο από το caruso; ΄οχι φιλε με την αίσθηση, καθαρό φιλέτο ειναι, νομίζω ειναι απο τα λιγα κομματια στην ελλάδα που τρόγωνται ευχάριστα (αυτό γιατι δεν τα σιτεύουν δεν τα μεγαλώνουν σωστα, με σωστες τροφές και ρέστα έτσι τα υπόλοιπα για σχάρα η τηγάνι είναι μάπα.. και λαχείο να μην γίνει λάστιχο.) δυστηχώς ελλάδα ειμαστε πολύ μάπα στα μοσχάρια (με μικρή παραγωγή) σε αντίθεση με τα αρνιά που έχουμε απο τα ποιο νόστιμα. (αγγλια το αρνι πχ ειναι πολυ ποιο ελαφρι σε γεύση). τα χοιρινά πάνω κάτω ίδια. 4-5 λεπτά κάθε πλευρα (ήταν χοντρό κομμάτι το έδεσα και με σπάγγο να πάρει μορφή) με πλακέ κομματι δυσκολα.. και rest κανά 5λεπτο. πολύ crucial. δεν ξέρω τι κάνει ο καρουσο, αλλά τον θεωρώ πολύ αματούρι με σκόρπιες γνώσεις απο εδώ και απο εκεί κάνοντας ότι τον βολεέυι χαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καμιά καλή δοκιμασμένη συνταγή για cinammon rolls έχει κανείς; Ευχαριστώ! Ναιιιιι! Αυτή εδώ είναι υπέροχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα