Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχει να προτείνει κάποιος κάνα how to για ribeye σε grillεριτηγάνι ή τηγάνι?
saxos55 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://caruso.gr/brizola-psimeni-tigani/ Είναι για σπαλομπριζόλα αλλά ό,τι γράφει κάνει και για ribeye Περιληπτικά: Δεν πλένεις με νερό. Αφήνεις εκτός ψυγείου ώστε να μην είναι κρύα μέσα και να ψηθεί ομοιόμορφα. Λίγο λάδι, γκριλλοτήγανο που λες κι εσύ. Ψήνεις ανάλογα το πως τη θες Σημαντικό: Κάνεις οπωσδήποτε αυτό με το αλουμινόχαρτο (Αγνοείς τα περί σιτέματος κτλ, είναι για πιουρίστες) 2
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 https://youtu.be/03h5T_tiyx0?t=113 απο τον υπερτατο 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 tyvm! Ελπίζω να μην το ναυαγήσω
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 tyvm! Ελπίζω να μην το ναυαγήσω Ειναι πολυ ευκολο ρε. αυτο με το αλατι πριν ειναι μυθος επίσης. Αν το αλάτισμα γίνει 5-10 πριν το μαγειρεμα δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά (πηγη, μοριακη γαστρονομια του herve this, he knows his shit ) δες τα βιντεακια αυτης της σειρας, γαμανε. Και κανε οπωσδήποτε το κοτοπουλο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Είχα δει το συγκεκριμένο video αλλά στο part για τα burgers που πάει και φτιάχνει στην ομάδα
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 αν το ειδες εδω, παιζει να το ειχα ποσταρει εγω, προσπαθω να θυμηθώ αλλά ουτε καν. Γενικα, δεν ειναι δυσκολα αυτα που κανει. Επισης, παρε και αγορασε το βιβλιο, γενικα, αν εχει ο καθενας χρονο να το διαβάσει θα δωσει ενα boost στις γνώσεις πίσω απο το πως μαγειρεύουμε/γευομαστε κλπ κλπ. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παίζει να το είδα από σένα ναι
Papakitou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 αν το ειδες εδω, παιζει να το ειχα ποσταρει εγω, προσπαθω να θυμηθώ αλλά ουτε καν. Γενικα, δεν ειναι δυσκολα αυτα που κανει. Επισης, παρε και αγορασε το βιβλιο, γενικα, αν εχει ο καθενας χρονο να το διαβάσει θα δωσει ενα boost στις γνώσεις πίσω απο το πως μαγειρεύουμε/γευομαστε κλπ κλπ. http://www.amazon.co.uk/Heston-Blumenthal-at-Home/dp/1408804409 Αυτό;
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/books/110486.%CE%9C%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1.html 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Την έβγαλα medium-rare πάνω κάτω, δεν το περίμενα ότι θα το τρωγόταν τόσο ευχάριστα... 1
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 έβγαλα και εγώ ενα φιλετάκι σήμερα μούρλια έλιωνε. 6
Alithinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για σήμερα που έχω και χρόνο είπα να φτιάξω κάτι σπέσιαλ εμπνευσμένο από την αρχαιότητα!Ψωμιά βιολογικά Ζέας και Κριθαριού!Εδώ έχω αφήσει τις ζύμες να φουσκώνουν!!! Μπήκαν για ψήσιμο! Και.... το τελικό αποτέλεσμα!!! Ζεας Κριθαριού Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από Alithinos 8
cococrops Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 κεφτεδακια κοκκινιστα.....τα τηγανιζετε πρωτα ή φτιαχνετε τη σαλτσα και τα ριχνετε ωμα μεσα στη σαλτσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα