Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχει να προτείνει κάποιος κάνα how to για ribeye σε grillεριτηγάνι ή τηγάνι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://caruso.gr/brizola-psimeni-tigani/ Είναι για σπαλομπριζόλα αλλά ό,τι γράφει κάνει και για ribeye Περιληπτικά: Δεν πλένεις με νερό. Αφήνεις εκτός ψυγείου ώστε να μην είναι κρύα μέσα και να ψηθεί ομοιόμορφα. Λίγο λάδι, γκριλλοτήγανο που λες κι εσύ. Ψήνεις ανάλογα το πως τη θες Σημαντικό: Κάνεις οπωσδήποτε αυτό με το αλουμινόχαρτο (Αγνοείς τα περί σιτέματος κτλ, είναι για πιουρίστες) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 https://youtu.be/03h5T_tiyx0?t=113 απο τον υπερτατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 tyvm! Ελπίζω να μην το ναυαγήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 tyvm! Ελπίζω να μην το ναυαγήσω Ειναι πολυ ευκολο ρε. αυτο με το αλατι πριν ειναι μυθος επίσης. Αν το αλάτισμα γίνει 5-10 πριν το μαγειρεμα δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά (πηγη, μοριακη γαστρονομια του herve this, he knows his shit ) δες τα βιντεακια αυτης της σειρας, γαμανε. Και κανε οπωσδήποτε το κοτοπουλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Είχα δει το συγκεκριμένο video αλλά στο part για τα burgers που πάει και φτιάχνει στην ομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 αν το ειδες εδω, παιζει να το ειχα ποσταρει εγω, προσπαθω να θυμηθώ αλλά ουτε καν. Γενικα, δεν ειναι δυσκολα αυτα που κανει. Επισης, παρε και αγορασε το βιβλιο, γενικα, αν εχει ο καθενας χρονο να το διαβάσει θα δωσει ενα boost στις γνώσεις πίσω απο το πως μαγειρεύουμε/γευομαστε κλπ κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Παίζει να το είδα από σένα ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 αν το ειδες εδω, παιζει να το ειχα ποσταρει εγω, προσπαθω να θυμηθώ αλλά ουτε καν. Γενικα, δεν ειναι δυσκολα αυτα που κανει. Επισης, παρε και αγορασε το βιβλιο, γενικα, αν εχει ο καθενας χρονο να το διαβάσει θα δωσει ενα boost στις γνώσεις πίσω απο το πως μαγειρεύουμε/γευομαστε κλπ κλπ. http://www.amazon.co.uk/Heston-Blumenthal-at-Home/dp/1408804409 Αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/books/110486.%CE%9C%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Την έβγαλα medium-rare πάνω κάτω, δεν το περίμενα ότι θα το τρωγόταν τόσο ευχάριστα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 έβγαλα και εγώ ενα φιλετάκι σήμερα μούρλια έλιωνε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για σήμερα που έχω και χρόνο είπα να φτιάξω κάτι σπέσιαλ εμπνευσμένο από την αρχαιότητα!Ψωμιά βιολογικά Ζέας και Κριθαριού!Εδώ έχω αφήσει τις ζύμες να φουσκώνουν!!! Μπήκαν για ψήσιμο! Και.... το τελικό αποτέλεσμα!!! Ζεας Κριθαριού Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από Alithinos 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 κεφτεδακια κοκκινιστα.....τα τηγανιζετε πρωτα ή φτιαχνετε τη σαλτσα και τα ριχνετε ωμα μεσα στη σαλτσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα