Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναρωτάω εδώ μηπως και ξερεις κανενας

Εχω μικρο ψυγειο με απλη καταψυξη μεσα στο ψυγειο (με το πορτακι)

Πόση θερμοκρασία εχει εκει μέσα; Γιατι θελω να φυλαξω κατι κατεψυγμένες πίτσες και λεει αναλογως το ειδος καταψυξης κρατανε απο 2 μερες ως 2 βδομαδες

βαλτες μεσα δεν εχουν αναγκη δεν ξερω ακριβως τι θερμοκρασια εχει αλλα ξερω οτι μια χαρα συντηρουνται

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα είναι, αλλά δεν ξέρω αν εχει -4 οπότε αντέχουν για 2 μέρες, ή -8 οπότε τις αφήνω 1 βδομάδα (-18 δεν έχει σίγουρ)

Η αλήθεια είναι μπορεί να μην αντέξω εγώ, οπότε όλα καλά

Δημοσ.

Μέσα είναι, αλλά δεν ξέρω αν εχει -4 οπότε αντέχουν για 2 μέρες, ή -8 οπότε τις αφήνω 1 βδομάδα (-18 δεν έχει σίγουρ)

Η αλήθεια είναι μπορεί να μην αντέξω εγώ, οπότε όλα καλά

αστες σου λεω και -4 να ειναι δεν παθαινουν τιποτα

Δημοσ.

Την άλμη από το τυρί, μέχρι πόσες φορές μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε; Έχω βρει σκέτο τυρί 1,30 χωρίς άλμη όμως και λέω να το καθιερώσω.

Δημοσ.

Την άλμη από το τυρί, μέχρι πόσες φορές μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε; Έχω βρει σκέτο τυρί 1,30 χωρίς άλμη όμως και λέω να το καθιερώσω.

Δεν ξέρω τη τυρί βρήκες με 1,30 ευρώ αλλά ΜΗΝ το πάρεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

αστες σου λεω και -4 να ειναι δεν παθαινουν τιποτα

Όχι δεν πάει έτσι. Η πόρτα της κατάψυξης θα πρέπει να έχει πάνω ένδειξη ψύξης με αστεράκια. Ανάλογα με το πόσα έχει, ισχύει και ο χρόνος συντήρησης που αναγράφεται πάνω στα κατεψυγμένα τρόφιμα. Συνήθως οι εσωτερικές καταψύξεις έχουν 1-2 *

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...