Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μια σάλτσα για μακαρόνια λέει αραιωμένο εβαπορέ. Εγώ έχω κρέμα γάλακτος light. Να την χώσω να γίνει το μπουρδέλο;

Δημοσ.

Αραιωμένο εβαπορέ = γάλα

(άντε να είναι λίγο πιο "παχύ" αν δεν το αραιώσεις κανονικά)

 

Οπότε είτε τη βάζεις, είτε την αραιώνεις με λίγο γάλα για να γίνει πιο ρευστή, είτε βάζεις σκέτο γάλα.

Εξαρτάται τη συνταγή και το γούστο.

 

Tl;dr: βάλτη

Δημοσ.

Αυτό εννοούσα και εγώ. Μετά μπαίνει ψυγείο; Επίσης τώρα είδα πως η κρέμα γάλακτος έχει λήξει από τον Σεπτέμβρη. Yolo και μέσα;

Δημοσ.

ε δεν θα στο προτεινα για την κρεμα γαλακτος!!αμα τον πλυνεις το μαιντανο στην αρχη και μετα τον βαλεις στο ψυγειο θα σαπισει!ενω αμα πλυνεις οσο χρειαζεσαι και βαλεις το απλυτο στο ψυγειο δεν θα εχει θεμα

Δημοσ.

Δοκιμασμένη; Δε σιχαίνεσαι;

 

Κρεμμύδι, καρότο, πιπεριά. Τα ψιλοκοβεις. Τα τσιγαριζεις. Ρίχνεις ντομάτα (φρέσκια τριμμένη, pummaro, κονκασέ,ότι έχεις ήδη ή ότι σου αρέσει). Χαμηλώνεις φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή . Ζάχαρη, κανέλα, αλάτι κατά βούληση και γεύση. Μόλις "δέσει " (δλδ φύγουν τα πολλά υγρά) είναι έτοιμη. Αν βαριέσαι ή δεν έχεις, δε βάζεις καρότο και πιπεριά

  • Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ;

Δημοσ.

Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ;

ακονισε μαχαιρια και μπαλταδες και στειλε μας πριν και μετα!!προσεχε τα χερια σου

ευκολο ειναι παντως αμα ξερεις τα βασικα κομματια και στο εχει δειξει καποιος!!εγω το κανω ευκολα

http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/kreas-poulerika-thalassina/meri-xoirinoy-kai-tropoi-mageirematos τσεκαρε

  • Like 3
Δημοσ.

Και πριν ξεκινήσεις το κόψιμο άσε το 1-2 μέρες κρεμασμένο σε ψυγείο να στεγνώσει- κρυώσει καλά.

Κόβεται ποιό εύκολα τότε.

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...