Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αραιωμένο εβαπορέ = γάλα

(άντε να είναι λίγο πιο "παχύ" αν δεν το αραιώσεις κανονικά)

 

Οπότε είτε τη βάζεις, είτε την αραιώνεις με λίγο γάλα για να γίνει πιο ρευστή, είτε βάζεις σκέτο γάλα.

Εξαρτάται τη συνταγή και το γούστο.

 

Tl;dr: βάλτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό εννοούσα και εγώ. Μετά μπαίνει ψυγείο; Επίσης τώρα είδα πως η κρέμα γάλακτος έχει λήξει από τον Σεπτέμβρη. Yolo και μέσα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε δεν θα στο προτεινα για την κρεμα γαλακτος!!αμα τον πλυνεις το μαιντανο στην αρχη και μετα τον βαλεις στο ψυγειο θα σαπισει!ενω αμα πλυνεις οσο χρειαζεσαι και βαλεις το απλυτο στο ψυγειο δεν θα εχει θεμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασμένη; Δε σιχαίνεσαι;

 

Κρεμμύδι, καρότο, πιπεριά. Τα ψιλοκοβεις. Τα τσιγαριζεις. Ρίχνεις ντομάτα (φρέσκια τριμμένη, pummaro, κονκασέ,ότι έχεις ήδη ή ότι σου αρέσει). Χαμηλώνεις φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή . Ζάχαρη, κανέλα, αλάτι κατά βούληση και γεύση. Μόλις "δέσει " (δλδ φύγουν τα πολλά υγρά) είναι έτοιμη. Αν βαριέσαι ή δεν έχεις, δε βάζεις καρότο και πιπεριά

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ;

ακονισε μαχαιρια και μπαλταδες και στειλε μας πριν και μετα!!προσεχε τα χερια σου

ευκολο ειναι παντως αμα ξερεις τα βασικα κομματια και στο εχει δειξει καποιος!!εγω το κανω ευκολα

http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/kreas-poulerika-thalassina/meri-xoirinoy-kai-tropoi-mageirematos τσεκαρε

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...