Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μαριναρεις; Να κολυμπάει ή όχι; Όχι και να κολυμπάει, οι φέτες του ψαριού πρέπει να είναι σχετικά λεπτές οπότε ας πούμε να έχουν απλά ένα στρώμα από το μέιγμα πάνω τους και μετά κάλυψε το σκεύος με μεμβράνη και βάλτο στο ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παίζει να ήταν απο άλλο κομμάτι του ζώου. λες να μου εκαναν τετοια μπινια ? δεκα ευρω εδωσα για να να παρω ελια ελληνικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. διαβασα καπου οτι η ελια προς τον λαιμο ειναι πιο σκληρη και κανει για κιμα ενω προς το κοκαλο πιο μαλακη, οπως και να εχει ξενερωσα λιγο εδωσα τοσα λεφτα για να γουσταρω και αυτη η μικρη λεπτομερια μαμησε ολο το πιατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. Σίτεμα στο κρέας που το θες για κοκκινιστό? Αμαρτία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Σίτεμα στο κρέας που το θες για κοκκινιστό? Αμαρτία! Οπως και να εχει το μοασχάρι θελει σίτεμα http://caruso.gr/kreas-kokkinisto/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ο παρακάτω έχει ωραίο κανάλι για γρήγορο φαϊ. Τα σπασε το μπουρίτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 καλημερα Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν; Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους.. Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 <p>καλημερα </p> <p>Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν;</p> <p>Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους..</p> <p>Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη;</p> Τι εννοεις πως τις φτιάχνουν;;; Νουτελα, Μερέντα κλπ είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 και μάλιστα σε κουβά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 καλημερα Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν; Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους.. Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη; Εννοείται ότι δεν τη φτιάχνουν, θα είχε 15€ η κρέπα... Όπως είπανε, επαγγελματικές συσκευασίες είναι από επώνυμες πραλίνες ή όχι και τόσο επώνυμες. Για το μαλακή που λες, βοηθάει που ζεσταίνεται αλλά μπορείς να την κάνεις πιο ρευστή και με λίγο ηλιέλαιο και ανακάτεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασα και μαυρο χοιρο... Αγοραστηκε απο τον Μιραν, 22 ευρω το κιλο αν θυμαμαι καλα. Δεν αξιζε τα χρηματα του. Διατηρω καθε επιφύλαξη παντως και θα ξαναδοκιμασω αν μου δωθει ευκαιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ο παρακάτω έχει ωραίο κανάλι για γρήγορο φαϊ. Τα σπασε το μπουρίτο. Τι ακριβώς είναι το μπουρίτο; Δοκιμασα και μαυρο χοιρο... Αγοραστηκε απο τον Μιραν, 22 ευρω το κιλο αν θυμαμαι καλα. Δεν αξιζε τα χρηματα του. Διατηρω καθε επιφύλαξη παντως και θα ξαναδοκιμασω αν μου δωθει ευκαιρια. Παίζει να ήταν απο το χοίρο που σκότωσε το βάσιλια στο GOT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τι ακριβώς είναι το μπουρίτο; Αυτό που φαίνεται στο βίντεο που παραθέτεις. Μεξικάνικο φαγητό, αν και στο βίντεο βλέπουμε μια μάλλον αμερικάνικη έκδοση του. Αποτελείται από μια γέμιση, που έχει ως βάση κιμά και φασόλια χάντρες, τυλιγμένη μέσα σε μια τορτίγια (λεπτή πίτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα