Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Μαριναρεις; Να κολυμπάει ή όχι;

 

Όχι και να κολυμπάει, οι φέτες του ψαριού πρέπει να είναι σχετικά λεπτές οπότε ας πούμε να έχουν απλά ένα στρώμα από το μέιγμα πάνω τους και μετά κάλυψε το σκεύος με μεμβράνη και βάλτο στο ψυγείο. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. 

 

διαβασα καπου οτι η ελια προς τον λαιμο ειναι πιο σκληρη και κανει για κιμα ενω προς το κοκαλο πιο μαλακη, οπως και να εχει ξενερωσα λιγο εδωσα τοσα λεφτα για να γουσταρω και αυτη η μικρη λεπτομερια μαμησε ολο το πιατο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Παιζει να ηταν Ελια αλλα απο αλλο ζωο. Πιθανοτατα να συμπληρωσε 2 κομματια και αυτά να ειχαν σιτευτεί λιγότερο χρόνο αρα να βγηκαν και πιο σκληρά. 

 

Σίτεμα στο κρέας που το θες για κοκκινιστό? Αμαρτία! :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα 

Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν;

Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους..

Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>καλημερα </p>

<p>Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν;</p>

<p>Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους..</p>

<p>Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη;</p>

 

Τι εννοεις πως τις φτιάχνουν;;; Νουτελα, Μερέντα κλπ είναι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα 

Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν;

Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους..

Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη;

Εννοείται ότι δεν τη φτιάχνουν, θα είχε 15€ η κρέπα...:) Όπως είπανε, επαγγελματικές συσκευασίες είναι από επώνυμες πραλίνες ή όχι και τόσο επώνυμες. Για το μαλακή που λες, βοηθάει που ζεσταίνεται αλλά μπορείς να την κάνεις πιο ρευστή και με λίγο ηλιέλαιο και ανακάτεμα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασα και μαυρο χοιρο... Αγοραστηκε απο τον Μιραν, 22 ευρω το κιλο αν θυμαμαι καλα. Δεν αξιζε τα χρηματα του. Διατηρω καθε επιφύλαξη παντως και θα ξαναδοκιμασω αν μου δωθει ευκαιρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο παρακάτω έχει ωραίο κανάλι για γρήγορο φαϊ. Τα σπασε το μπουρίτο.

 

Τι ακριβώς είναι το μπουρίτο;

 

Δοκιμασα και μαυρο χοιρο... Αγοραστηκε απο τον Μιραν, 22 ευρω το κιλο αν θυμαμαι καλα. Δεν αξιζε τα χρηματα του. Διατηρω καθε επιφύλαξη παντως και θα ξαναδοκιμασω αν μου δωθει ευκαιρια.

Παίζει να ήταν απο το χοίρο που σκότωσε το βάσιλια στο GOT.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ακριβώς είναι το μπουρίτο;

Αυτό που φαίνεται στο βίντεο που παραθέτεις. :) Μεξικάνικο φαγητό, αν και στο βίντεο βλέπουμε μια μάλλον αμερικάνικη έκδοση του. Αποτελείται από μια γέμιση, που έχει ως βάση κιμά και φασόλια χάντρες, τυλιγμένη μέσα σε μια τορτίγια (λεπτή πίτα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...