zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζω 2 πολύ καλές συνταγές για Ιταλική μακαρονάδα. 1. Al Maffia 2. Al Pesto. εγγυημένα και Γ@μώ!! E γράψτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 E γράψτες! χαχα οκ κάτσε θέλει χρόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 E γράψτες! PESTO: Μαδάμε μια γλάστρα με βασιλικό (δική μας, του γείτονα, δεν έχει σημασία) και πλένουμε τα φύλλα (αν είναι αυτός με τα πλατιά μεγάλα φύλλα ακόμη καλύτερα). Θέλουμε περίπου 2-3 χούφτες φύλλα. Τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με 2-3 σκελίδες σκόρδο, 2-3 κουταλιές τυρί πεκορίνο (ή και παρμεζάνα), 1-2 κουταλιές κουκουνάρι (αν το καβουρδίσετε και λίγο πριν ακόμη καλύτερα), αλάτι & πιπέρι. Ξεκινάμε το μπλέντερ και όσο τα χτυπάει ρίχνουμε σιγά σιγά όσο ελαιόλαδο χρειαστεί ώστε να γίνει μια παχύρευστη πράσινη σάλτσα. Και κάθε φορά απλά την προσθέτουμε σε βρασμένα και σουρωμένα μακαρόνια και ανακατεύουμε να πάει παντού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Al Maffia. Υλικά: - Κρητικό Απάκι ή Καπνιστό χοιρινό - Μανιτάρια ολόκληρα χύμα στρογγυλά (ομπρέλα) - 2 Κρέμες γάλακτος light (κατά προτίμηση) - Barilla pesto πράσινη. - 2 κύβους knor λαχανικά - 1 Μεσαίο Κρεμμύδι. - 1 πακ μακαρόνια (liguini κατά προτίμηση) Βράζουμε τα μακαρόνια με 2 κύβους Κνόρ. ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, κόβουμε τα μανιτάρια κάθετα σε λωρίδες, κόβουμε το καπνιστό χοιρινό λεπτά κομμάτια λωρίδες. Σε ένα τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με τα μανιτάρια με λίγο λαδάκι, λίγο πριν "καραμελώσει" το κρεμμύδι ρίχνουμε το χοιρινό. Αφού ψηθούν λίγο όλα μαζί, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με λίγο σάλτα πέστο μαζί με δυο τρεις κουταλιές από το ζουμί που βράζουν τα μακαρόνια, όταν χυλώσει η σάλτσα είναι έτοιμη. στραγγίζουμε τα μακαρόνια, βάζουμε βούτυρο στα μακαρόνια (ανακατεύουμε να πιάσει) και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα. ----------------------------------------------------------------------------------- Al Pesto Υλικά: - Μπαλσάμικο ξύδι κρέμα με σύκο - Barilla pesto πράσινη. - 2 κύβους knor λαχανικά - 1 Μεσαίο Κρεμμύδι. - 1 μεσαίο σκόρδάκι - 1 πακ μακαρόνια (liguini κατά προτίμηση) Βράζουμε τα μακαρόνια με 2 κύβους Κνόρ. ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκορδάκι. Σε ένα τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκορδάκι με λίγο λάδι, μόλις "καραμελώσει" το κρεμμύδι ρίχνουμε το Barilla Pesto μαζί με μερικές κουταλιές από το ζουμί που βράζουν τα μακαρόνια (Έτσι ώστε να απλώσει η σάλτσα), όταν χυλώσει η σάλτσα είναι έτοιμη. στραγγίζουμε τα μακαρόνια, βάζουμε βούτυρο στα μακαρόνια (ανακατεύουμε να πιάσει) και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και ανακατεύουμε. Το Μπαλσάμικο είναι dressing, βάζουμε στην άκρη του πιάτου και βουτάμε σε κάθε πιρουνιά. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα. Δεν αναφέρθηκα σε αλάτι και πιπέρι - βάζετε όσο θέλετε Παίδες τις συνταγές μου τις έχει δώσει φίλος από Σικελία!! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από Daemonos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Al Maffia. Υλικά: - Κρητικό Απάκι ή Καπνιστό χοιρινό - Μανιτάρια ολόκληρα χύμα στρογγυλά (ομπρέλα) - 2 Κρέμες γάλακτος light (κατά προτίμηση) - Barilla pesto πράσινη. - 2 κύβους knor λαχανικά - 1 Μεσαίο Κρεμμύδι. - 1 πακ μακαρόνια (liguini κατά προτίμηση) Βράζουμε τα μακαρόνια με 2 κύβους Κνόρ. ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, κόβουμε τα μανιτάρια κάθετα σε λωρίδες, κόβουμε το καπνιστό χοιρινό λεπτά κομμάτια λωρίδες. Σε ένα τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με τα μανιτάρια με λίγο λαδάκι, λίγο πριν "καραμελώσει" το κρεμμύδι ρίχνουμε το χοιρινό. Αφού ψηθούν λίγο όλα μαζί, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με λίγο σάλτα πέστο μαζί με δυο τρεις κουταλιές από το ζουμί που βράζουν τα μακαρόνια, όταν χυλώσει η σάλτσα είναι έτοιμη. στραγγίζουμε τα μακαρόνια, βάζουμε βούτυρο στα μακαρόνια (ανακατεύουμε να πιάσει) και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα. ----------------------------------------------------------------------------------- Al Pesto Υλικά: - Μπαλσάμικο ξύδι κρέμα με σύκο - Barilla pesto πράσινη. - 2 κύβους knor λαχανικά - 1 Μεσαίο Κρεμμύδι. - 1 μεσαίο σκόρδάκι - 1 πακ μακαρόνια (liguini κατά προτίμηση) Βράζουμε τα μακαρόνια με 2 κύβους Κνόρ. ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκορδάκι. Σε ένα τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκορδάκι με λίγο λάδι, μόλις "καραμελώσει" το κρεμμύδι ρίχνουμε το Barilla Pesto μαζί με μερικές κουταλιές από το ζουμί που βράζουν τα μακαρόνια (Έτσι ώστε να απλώσει η σάλτσα), όταν χυλώσει η σάλτσα είναι έτοιμη. στραγγίζουμε τα μακαρόνια, βάζουμε βούτυρο στα μακαρόνια (ανακατεύουμε να πιάσει) και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα. Ωραίος! (Αλλά πολύ knor ρε συ, "η εκπομπή περιλαμβάνει τοποθέτηση προϊόντος" ένα πράμα! ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Έτοιμος κύβος, έτοιμο pesto, κρέμα γάλακτος... Κάντε και τίποτα μόνοι σας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Έτοιμος κύβος, έτοιμο pesto, κρέμα γάλακτος... Κάντε και τίποτα μόνοι σας! Είναι θέμα χρόνου. Ωραίος! (Αλλά πολύ knor ρε συ, "η εκπομπή περιλαμβάνει τοποθέτηση προϊόντος" ένα πράμα! ) Ναι έτσι θέλει όμως Δεν αναφέρθηκα σε αλάτι και πιπέρι - βάζετε όσο θέλετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τηγανητο κοτοπουλο με καρυ, μαγειρεψε κανεις; Εννοω να τριψουμε τα φιλετα με αλατι και καρυ και να τηγανιστουν στο τηγανι με λαδι. Τπτ αλλο. Το επιχειρησα κανα 2 φορες, αλλα οταν τελειωνει το τηγανισμα το καρυ σχεδον εξαφανιζεται απο τη γευση του κοτοπουλου παρολο που μενει η κιτρινιλα του μπαχαρικου. Υποψιαζομαι οτι η θερμοκρασια του τηγανιου καιει και καταστρεφει το μπαχαρικο μετα απο τοση ωρα. Δεν βρηκα πουθενα συνταγη τηγανισματος με καρυ, οποτε μαλλον ηταν λαθος η προσεγγιση μου. Το θεμα ειναι να βρω τροπο να τηγανιζω κρεας και να εχει γευση καρυ, χωρις βρασιματα ή σως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 θα το προτιμουσα μαγειρευτο!!παραπαει το τηγανητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ψάχνω μια συνταγή, ρωσική πρέπει να είναι. Με αυτή μαγειρευεις ψάρι του γλυκού νερού μέσα στο ψυγείο. Αρκετά νόστιμο, το οποίο θέλω να παντρεψω με σούσι. Σίγουρα έχει ξύδι και κρεμμύδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ψάχνω μια συνταγή, ρωσική πρέπει να είναι. Με αυτή μαγειρευεις ψάρι του γλυκού νερού μέσα στο ψυγείο. Αρκετά νόστιμο, το οποίο θέλω να παντρεψω με σούσι. Σίγουρα έχει ξύδι και κρεμμύδι. Οτιδήποτε ψαρικο φιλεταρισμένο σε λεπτές φέτες μαριναρεις για λίγες ώρες μέσα σε λεμόνι και αλάτι, θα "ψηθεί" από μόνο του και θα είναι έτοιμο για sushi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μαριναρεις; Να κολυμπάει ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τηγανητο κοτοπουλο με καρυ, μαγειρεψε κανεις; Εννοω να τριψουμε τα φιλετα με αλατι και καρυ και να τηγανιστουν στο τηγανι με λαδι. Τπτ αλλο. Το επιχειρησα κανα 2 φορες, αλλα οταν τελειωνει το τηγανισμα το καρυ σχεδον εξαφανιζεται απο τη γευση του κοτοπουλου παρολο που μενει η κιτρινιλα του μπαχαρικου. Υποψιαζομαι οτι η θερμοκρασια του τηγανιου καιει και καταστρεφει το μπαχαρικο μετα απο τοση ωρα. Δεν βρηκα πουθενα συνταγη τηγανισματος με καρυ, οποτε μαλλον ηταν λαθος η προσεγγιση μου. Το θεμα ειναι να βρω τροπο να τηγανιζω κρεας και να εχει γευση καρυ, χωρις βρασιματα ή σως. Ισως να παίζει ρόλο το πόσην ώρα το αφήνεις μέσα στη μαρινάδα του πριν το μαγείρεμα. Ισως από την άλλη και να το τηγανίζεις σε υπερβολικό βαθμό. Ετυχε σήμερα να δω το παρακάτω βίντεο: http://akispetretzikis.com/el/categories/kotopoylo-galopoyla/kotopoylo-me-kary 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια χθες και ενώ το 90% τους κρέατος ήταν οκ ένα δύο κομμάτια ήταν πολύ σκληρά, γιατί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παίζει να ήταν απο άλλο κομμάτι του ζώου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα