Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραιο το πιατο σου. αυτο κατο απο το κοτοπουλο πουρες δεν ειναι, τι ειναι;

 

σοβαρα τωρα το ποπ κορν; ασχετο αλλα πως μπορω να το κανω να ειναι ωραιο βουτυρενιο; οταν το φτιαχνω δεν καθεται καθολου λαδι πανω του, μηπως να το λουσω με λιωμενο βουτυρο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραιο το πιατο σου. αυτο κατο απο το κοτοπουλο πουρες δεν ειναι, τι ειναι;

 

σοβαρα τωρα το ποπ κορν; ασχετο αλλα πως μπορω να το κανω να ειναι ωραιο βουτυρενιο; οταν το φτιαχνω δεν καθεται καθολου λαδι πανω του, μηπως να το λουσω με λιωμενο βουτυρο;

 

εγώ μόλις κατεβάσω την κατσαρόλα ρίχνω μπόλικο βούτυρο κομμένο κομματάκια (βούτυρο βούτυρο όμως, αγελαδινό) και ανακατεύω καλά μέχρι να λιώσει. Ετοιμάσου για αγνή βουτυρίλα όμως μετά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kρεας με στοκο ειναι αυτο?

με μπουγατσα

 

ωραιο το πιατο σου. αυτο κατο απο το κοτοπουλο πουρες δεν ειναι, τι ειναι;

 

σοβαρα τωρα το ποπ κορν; ασχετο αλλα πως μπορω να το κανω να ειναι ωραιο βουτυρενιο; οταν το φτιαχνω δεν καθεται καθολου λαδι πανω του, μηπως να το λουσω με λιωμενο βουτυρο;

 

Κουνουπιδι, cheddar, κρεμα γαλακτος και βουτυρο ειναι.

 

Για το ποπκορν, ειναι το μοναδικο σνακ που μου αρεσει εδω και καιρο. Παχαινει σαν πουστης αλλιως θα σου λεγα... Για να ειναι βουτυρενιο, λιωσε βουτυρο και βαλτο απο πανω αλλα να σταζει με χαμηλη ροη για να παει παντου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mονο βιλατζσινεμαζ για ποπκορνακι.

Και σπιτι γινεται το ιδιο, απλα παιρνεις σκονη βουτυρο (μιας και αυτο βαζουν και αυτοι νομιζω) αλλα καταλαβαινω τι λες. Εδω οι μαλακες αγοραζουν ετοιμο ποπκορν και το ζεσταινουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...