athlios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ναι ,πετας μεσα το κουτι (για ζαχαρουχο λεμε ε; ) και μετα τις 3 ωρες εχει γινει καραμελα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Α, ώπα, με το κουτί μαζί το βράζω; Όχι το γάλα σκέτο; Η συνταγή έρχεται σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Με το κουτι κομπλε. Αφου βραζεις που βραζεις βαλε 2 να εχεις κ ενα εξτρα, δε πρεπει να χαλανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κονσέρβα δεν είναι το κουτί; Άρα θα σκάσει άμα το βράσεις έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ε αυτος ειναι ο σκοπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Κονσέρβα δεν είναι το κουτί; Άρα θα σκάσει άμα το βράσεις έτσι δε σκαει. been there done that. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ηardcore διαιτα παλι εδω και 4 μερες. Μονο το pop corn μου χει λειψει! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Kρεας με στοκο ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ωραιο το πιατο σου. αυτο κατο απο το κοτοπουλο πουρες δεν ειναι, τι ειναι; σοβαρα τωρα το ποπ κορν; ασχετο αλλα πως μπορω να το κανω να ειναι ωραιο βουτυρενιο; οταν το φτιαχνω δεν καθεται καθολου λαδι πανω του, μηπως να το λουσω με λιωμενο βουτυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλύτερη επιλογή για παραγγελία ΚΑΛΟΥ beef jerky to Greece (με διάφορες γεύσεις if possible) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ωραιο το πιατο σου. αυτο κατο απο το κοτοπουλο πουρες δεν ειναι, τι ειναι; σοβαρα τωρα το ποπ κορν; ασχετο αλλα πως μπορω να το κανω να ειναι ωραιο βουτυρενιο; οταν το φτιαχνω δεν καθεται καθολου λαδι πανω του, μηπως να το λουσω με λιωμενο βουτυρο; εγώ μόλις κατεβάσω την κατσαρόλα ρίχνω μπόλικο βούτυρο κομμένο κομματάκια (βούτυρο βούτυρο όμως, αγελαδινό) και ανακατεύω καλά μέχρι να λιώσει. Ετοιμάσου για αγνή βουτυρίλα όμως μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Kρεας με στοκο ειναι αυτο? με μπουγατσα ωραιο το πιατο σου. αυτο κατο απο το κοτοπουλο πουρες δεν ειναι, τι ειναι; σοβαρα τωρα το ποπ κορν; ασχετο αλλα πως μπορω να το κανω να ειναι ωραιο βουτυρενιο; οταν το φτιαχνω δεν καθεται καθολου λαδι πανω του, μηπως να το λουσω με λιωμενο βουτυρο; Κουνουπιδι, cheddar, κρεμα γαλακτος και βουτυρο ειναι. Για το ποπκορν, ειναι το μοναδικο σνακ που μου αρεσει εδω και καιρο. Παχαινει σαν πουστης αλλιως θα σου λεγα... Για να ειναι βουτυρενιο, λιωσε βουτυρο και βαλτο απο πανω αλλα να σταζει με χαμηλη ροη για να παει παντου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Mονο βιλατζσινεμαζ για ποπκορνακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Mονο βιλατζσινεμαζ για ποπκορνακι. Και σπιτι γινεται το ιδιο, απλα παιρνεις σκονη βουτυρο (μιας και αυτο βαζουν και αυτοι νομιζω) αλλα καταλαβαινω τι λες. Εδω οι μαλακες αγοραζουν ετοιμο ποπκορν και το ζεσταινουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ποιος καθεται να τα κανει σπιτι μωρεεε! Σκονη βουτυρο τι φαση? το λιωνουν καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα