Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα για αντικολλητικό τηγάνι μέχρι 25-30 ευρώ τι προτείνετε; Έψαξα για tefal αλλά πελάγωσα έχει πολλές σειρές και δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη και τι να προτιμήσω Βασικά να είναι σχετικά βαριά για να μην κάνουν βόλτες πάνω στις εστίες και να μη γίνουν σαν ...wok από το στράβωμα. 1
mern Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αυτό ακριβώς θέλω να είναι σχετικά βαρύ αλλά δεν θέλω μαντέμι.. Συνήθως τα ζεσταίνω πρώτα και άμα είναι ελαφρύ και λεπτό θα γίνει wok ένα τηγάνι όπως λες και εσύ. Έχεις να προτείνεις κάτι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αυτό ακριβώς θέλω να είναι σχετικά βαρύ αλλά δεν θέλω μαντέμι.. Συνήθως τα ζεσταίνω πρώτα και άμα είναι ελαφρύ και λεπτό θα γίνει wok ένα τηγάνι όπως λες και εσύ. Έχεις να προτείνεις κάτι; Παραδόξως μου βγήκε πολύ καλό ένα απο το ΙΚΕΑ που δεν το είχε στην φθηνή σειρά. Πολύ βαρύ με μεταλλική λαβή και απ'εξω εχει χρώμα σαν μαντέμι και μέσα αντικολλητική επίστρωση. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμη, πάνε 3 χρόνια τώρα... Αν θυμάμαι καλά έκανε κάπου στα 30 ευρώ. 1
alimentas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 http://coozina.gr/store/product.php?productid=6122&cat=466&page=1 1
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μιας που λέμε για τηγάνια..."κάηκε" βούτυρο (απλά τηγανίστηκε κάτι με βούτυρο δηλαδή) σε ένα τηγάνι μου και τώρα έχει αφήσει στάμπα που δεν βγαίνει με τίποτα! Κανένα κολπάκι; Συνήθως τα άφηνα κάποιες ώρες με νερό και απορρυπαντικό και καθάριζαν ό,τι κι αν είχαν...τώρα τίποτα!
Liverpool89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασε με βραστό νερο.. ή αν εχεις ατμο. 1
cococrops Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 τα αντικολλητικα εχω ακουσει οτι δεν κανει να τα αφηνεις πρωτα να καψουν γιατι καιγονται και βγαζουν κατι σα τοξικη ουσια
mern Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ισχύει αυτό αλλά όχι σε όλα.. Ανάλογα την επίστρωση αντέχουν και σε διαφορετικές θερμοκρασίες από όσο ξέρω για αυτό ψάχνω κάτι καλό 1
tehAllantin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μιας που λέμε για τηγάνια..."κάηκε" βούτυρο (απλά τηγανίστηκε κάτι με βούτυρο δηλαδή) σε ένα τηγάνι μου και τώρα έχει αφήσει στάμπα που δεν βγαίνει με τίποτα! Κανένα κολπάκι; Συνήθως τα άφηνα κάποιες ώρες με νερό και απορρυπαντικό και καθάριζαν ό,τι κι αν είχαν...τώρα τίποτα! τι τηγάνι είναι; Ανοξείδωτο; Δοκίμασε σόδα μαγειρικής με λευκό ξύδι. (καποια στιγμή, ηθελα να δοκιμάσω τι γίνεται αν βάλεις υδροχλωρικό οξύ και χλωρινη μαζι. Το έκανα σε ανοξείδωτο νιπτήρα. ΕΦΥΓΑ ΜΑΚΡΥΑ γιατι τα αέρια ειναι τοξικα. Εκεί που το υγρό ακούμπησε το μέταλο, ήταν 7 τόνους πιο "καθαρο/καινουργίλα" και λαμπερό σε σέση με το παλιό (δεν σε συμβουλεύω να το κάνεις, αλλα αν το κάνεις, πόσταρε αποτελεσματα ) Ισχύει αυτό αλλά όχι σε όλα.. Ανάλογα την επίστρωση αντέχουν και σε διαφορετικές θερμοκρασίες από όσο ξέρω για αυτό ψάχνω κάτι καλό Μας έφεραν στη δουλειά κάτι ballarini τηγάνια για να τσιγαρίζουμε σε υψηλή θερμοκρασία, δεν είναι τεφλόν είναι ένα coating με ένα είδος πέτρας, αλλα δεν θυμάμαι τον κωδικό. http://www.ballarini.it/eng/prodotti_linea.php/nomeLinea=portofino-granitium-/idlinea=62 δεν βρισκω το αλλο, παιζει να ειναι αλλη εταιρια (vogue) Εδιτ, ειναι οντως. και φτηνο!! http://www.nisbets.co.uk/Vogue-Non-Stick-Aluminium-Crepe-Pan/T356/ProductDetail.raction ελλαδα δεν ξερω αν υπαρει κ ποσο θα παει. Ceramic teflon coating. by Konstantinos Lakiaras, on Flickr (κεραμικη επιστρωση, στο site γραφουν πετρα, ΠΟΛΥ καλο) Stone teflon coating! by Konstantinos Lakiaras, on Flickr (πολυ καλυ επιστρωση επισης. ΤΟ έχουμε για pancakes κλπ). 2
mern Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 http://coozina.gr/store/product.php?productid=6122&cat=466&page=1Επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτό που πρότεινες και σε αυτόν τον τύπο. Τι μου προτείνεις; Εσύ έχεις το από πάνω; Μπορείς να πεις 2-3 λόγια; Ευχαριστώ 1
alimentas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Γενικα προτιμω τηγανια σαν το 2ο,δηλαδη πιο ''κοιλα'' στις γωνιες εσωτερικα γιατι ειναι πιο εξυπηρετικα σε πολλες περιπτωσεις. Το πρωτο φοβερο τηγανι,χοντρο και πυρωνει πολυ καλα.Δεν εχουν και πολλες διαφορες νομιζω. 1
mern Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ωραία σε ευχαριστώ αφού είναι δοκιμασμένο θα πάω για το πρώτο!
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μετά το 7:00 υπάρχει ο εξεζητημένος τρόπος τηγανίσματος για να προσκολληθεί αυτό το μίγμα με το αλεύρι και το αυγό πάνω στην γαρίδα και στα μανιτάρια μέσα στο λάδι Εδώ στην αρχή δείχνουν και πως φτιάχνουν εκείνο το κόκκινο υγρό μέσα στο ποτήρι. γμ την τρέλα μου βραδιάτικα.....
GreekMonkey Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Γκάιζ, ρίχτε ιδέες για σαλάτες. Μόνο τονοσαλάτα, χωριάτικη, λαχανοκαρότο και μπρόκολο κάνω. Θέλω να κάνω και άλλες πιο χορταστικές, στυλ σιζαρ ας πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα