Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 god damn it...
tony81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό με το αλουμινοχαρτο δεν το έχω δοκιμάσει και πρέπει να λεει απ οτι φαινεται δεν στεγνώνει
παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, κρατάει τα ζουμια της μέσα. Αν δεις πριν την κόψω, το ξύλο είναι τέλειος στεγνό. Btw έκανα λάθος στην θερμοκρασία, πρέπει να είναι κάπου στα 50 .
nickmanak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ωμοφαγια το κοβω το ματι. Κανα μυστικο για ψησιμο ψαριου σε σχαρα ηλεκτρικου γκριλ; Ολο μου κολλαει το δερμα του ψαριου στη σχαρα και οταν παω να τα βγαλω, χαλανε.
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Rib eye μοσχαριού. Σπάνε πιπερια με το μαχερι διότι έτσι. 2015-09-18 11.26.08.jpg Πασπαλιζουμε το πανέμορφο κομμάτι κρέας και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δολαρίου. 2015-09-18 11.28.24.jpg Το βάζουμε στο grill που έχει τερματίσει σε θερμοκρασία. Το βάζουμε για κάνα λεπτό ( να φτάσει 65° το εσωτερικό), και το βγάζουμε στη επιφάνεια κοπής. 2015-09-18 14.03.33.jpg Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για να μαγειρευτεί στο ζουμί της. Για κάνα 5 λεπτό. 2015-09-18 13.53.06.jpg Κόβουμε σε λουρίδες. Και αλατιζουμε. 2015-09-18 14.06.06.jpg Σερβίρουμε όπως είναι πάνω στην επιφάνεια κοπής. Το τρώμε σκέτο. Είναι σα να κανειςμσεξ.
παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ωμοφαγια το κοβω το ματι. Κανα μυστικο για ψησιμο ψαριου σε σχαρα ηλεκτρικου γκριλ; Ολο μου κολλαει το δερμα του ψαριου στη σχαρα και οταν παω να τα βγαλω, χαλανε. Αστο περισσότερο χρόνο. Όσο για την ωμοφαγια.... Το μοσχάρι είναι ιδιαίτερο κρέας.
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ωμοφαγια το κοβω το ματι. Κανα μυστικο για ψησιμο ψαριου σε σχαρα ηλεκτρικου γκριλ; Ολο μου κολλαει το δερμα του ψαριου στη σχαρα και οταν παω να τα βγαλω, χαλανε. Ο Λαζάρου λέει πως αν εχει γίνει θα ξεκολλήσει μονο του. 1
nickmanak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ξαναψησα σημερα και αυτη τη φορα αλειφα τα ψαρια με πινελο και ελαιολαδο. Καλυτερο το αποτελεσμα απο το προηγουμενο σαββατο. Κολλησαν καποια λιγα σημεια αλλα δεν διαλυθηκε το ψαρι.
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Rib eye μοσχαριού. Σπάνε πιπερια με το μαχερι διότι έτσι. Πασπαλιζουμε το πανέμορφο κομμάτι κρέας και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δολαρίου. Το βάζουμε στο grill που έχει τερματίσει σε θερμοκρασία. Το βάζουμε για κάνα λεπτό ( να φτάσει 65° το εσωτερικό), και το βγάζουμε στη επιφάνεια κοπής. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για να μαγειρευτεί στο ζουμί της. Για κάνα 5 λεπτό. Κόβουμε σε λουρίδες. Και αλατιζουμε. Σερβίρουμε όπως είναι πάνω στην επιφάνεια κοπής. Το τρώμε σκέτο. Είναι σα να κανειςμσεξ. Τι θερμοκρασία έχει το δολάριο; (περίπου)
tony81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ξαναψησα σημερα και αυτη τη φορα αλειφα τα ψαρια με πινελο και ελαιολαδο. Καλυτερο το αποτελεσμα απο το προηγουμενο σαββατο. Κολλησαν καποια λιγα σημεια αλλα δεν διαλυθηκε το ψαρι.Κάτι τέτοιο κάνω κ εγώ. Λάδι και όταν είναι με το πιρούνι σπατουλαρισμα να ξεκολλήσει πρωτα..
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό καθάρισμα σχάρας γκριλ, Καλό λάδωμα,Καλή θερμοκρασία (αφηστε τη να κάψει τη σχάρα)Μην ακουμπάτε το ψάρι, μην κουνάτε μην ράνετε.Αφου έχει γίνει θα ξεκωλήσει μόνο του.
mastoras007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια ξέρει κάποιος να μου πεί άν στο μαγείρεμα υπάρχει διαφορά αν κάνεις ένα φαγιτό στη πύληνη γάσττρα και το ίδιο σε ταψί? Πήγα εχθές στο παζάρι της Λάρισας και βρήκα μια κυρία και πώς με κατάφερε πήρα μια μικρή γάστρα πύληνη και επέμενε οτι το φαγιτο στη γάστρα είναι για καλοφαγάδες και οτι δέν έχει σχέση με του ταψιου..τι ισχύει??
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 try it μπορει να χρειαστει tuning ο χρονος/θεμοκρασιες ψησιματος δες και τη διαφορα που εχει το καρβουνο/ξυλοφουρνος αναλογα με τι ψοφια δεντρα χρησιμοποιησεις
tehAllantin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Rib eye μοσχαριού. Σπάνε πιπερια με το μαχερι διότι έτσι. 2015-09-18 11.26.08.jpg Πασπαλιζουμε το πανέμορφο κομμάτι κρέας και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δολαρίου. 2015-09-18 11.28.24.jpg Το βάζουμε στο grill που έχει τερματίσει σε θερμοκρασία. Το βάζουμε για κάνα λεπτό ( να φτάσει 65° το εσωτερικό), και το βγάζουμε στη επιφάνεια κοπής. 2015-09-18 14.03.33.jpg Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για να μαγειρευτεί στο ζουμί της. Για κάνα 5 λεπτό. 2015-09-18 13.53.06.jpg Κόβουμε σε λουρίδες. Και αλατιζουμε. 2015-09-18 14.06.06.jpg Σερβίρουμε όπως είναι πάνω στην επιφάνεια κοπής. Το τρώμε σκέτο. Είναι σα να κανειςμσεξ. αν αυτο ειναι ribeye εγώ είμαι αστείος. Μπριζόλα γάλακτος χωρίς κόκκαλο (καλη, αλλα οχι ribeye). Το residual heat και η ξεκούραση παίζουν θεμελιώδη ρόλο το ψήσιμο και στο σερβίρισμα. Βγάζεις στους 54-55 απο τη φωτιά και αφήνεις να ξεκουραστεί. Φτάνει 58-59 όπου είναι το αγαπημενο μου ψήσιμο. Παιδια ξέρει κάποιος να μου πεί άν στο μαγείρεμα υπάρχει διαφορά αν κάνεις ένα φαγιτό στη πύληνη γάσττρα και το ίδιο σε ταψί? Πήγα εχθές στο παζάρι της Λάρισας και βρήκα μια κυρία και πώς με κατάφερε πήρα μια μικρή γάστρα πύληνη και επέμενε οτι το φαγιτο στη γάστρα είναι για καλοφαγάδες και οτι δέν έχει σχέση με του ταψιου..τι ισχύει?? καλη για αργό μαγείρεμα, αλλά θέλει προσοχή. Μπορείς να ανεβάσεις φωτό με το εσωτερικό της; Προσοχή στις θερμοκρασίες και στις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας. Όχι σε καυτό φούρνο, όχι κατευθείαν σε κρύες επιφάνειες μετά τον φούρνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα