zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν βάλω τις γάτες να φάνε σκέτο βούτυρο(το ξέχασα έξω από το ψυγείο και θέλω να το ξεφορτωθώ) θα πάθουν τίποτα? Δεν θα το φάνε (εκτός αν εννοείς να τις βάλεις να το φάνε με το ζόρι! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Οι αδέσποτες οι γάτες χοληστερίνη; Βασικά δεν ξέρω αν θα το φάνε έτσι σκέτο αλλά για να μην πάει τζάμπα και επειδή οι αδέσποτες αν βάλουν κανα κιλό δεν θα πειράξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Οι αδέσποτες οι γάτες χοληστερίνη; Βασικά δεν ξέρω αν θα το φάνε έτσι σκέτο αλλά για να μην πάει τζάμπα και επειδή οι αδέσποτες αν βάλουν κανα κιλό δεν θα πειράξει Δεν πιστεύω ότι θα πάθουν κάτι αλλά πιστεύω πως δεν θα το φάνε..άντε να το μυρίσουν - γλύψουν λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα. Θα σας πώ 1 συνταγή γκουρμέ φάση πεντανόστημη. Κατάληλο πιάτο για 1ο ραντεβού στο σπίτι και για ειδικές περιπτώσεις. κοτόπουλο αλακρέμ με Μακαρόνια Ευκο και γρήγορο Υλικά. -φιλετο κοτόπουλο κομμένο σε κομματακια μικρότερα απο ενα καρύδι. -4 πιπεριές ψιλικομμένες 2 κόκινες 2 πράσινες οχι τρυμένες (τις μακρόστενες οχι της τετράγονες) -Λευκό κρασάκι 1 ποτήρι -Μανιτάρια κονσσέρβα 2 μικρές συσκευασίες η μία μεγάλη (ολόκληρα ακόμα καλύτερα) -1 κρέμα γάλακτος Βάζουμε λαδάκι σε τιγάνι αντικολιτικό Τσιγαρίζουμε μανιτάρια και πιπεριές και τα βγάζουμε σε ένα μπόλ.μετά τσιγαρίζουμε κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει, όταν ροδίσει ρίχνουμε μέσα το περιεχόμενο του μπόλ και τσιγαρίζουμε 5 λεπτά ολα μαζί βάζωντας αλλάτι και πιπέρι. Μετρά ρίχνουμε το κρασί και συνεχίζουμε μέχρι να αποροφήσει όλο το κρασί. Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος για κάνα 5λεπτο μέχρι να πίξει (οχι πολύ) Αφήνουμε να κρυώσει να δέσουν οι γέυσεις και το σερβίρουμε επάνω στα μακαρόνια. Μπορούμε να το σερβίρουμε και με πατάτες αλλα ας το αποφύγουμε αν πρόκειτε για 1ο ραντεβού. spesial πιάτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kevin Malone Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αμελέτητα αγανακτισμένα πάνω σε αργόμισθες πατάτες Προετοιμασία: 1 ώρα μαρινάρισμα σε κόκκινο κρασί. Το μαγείρεμα συνολικά μισή ώρα περίπου (20 λεπτά οι πατάτες και 10 τα αμελέτητα). Προετοιμάστε τις πατάτες όσο μαρινάρονται τα αμελέτητα. Εύκολη συνταγή. Υλικά για 4 άτομα4 αμελέτητα βοδινά καθαρισμένα απ’ τη μεμβράνη τους και κομμένα με μια ελαφρώς διαγώνια κλίση σε κομμάτια πάχους 1-1.5 εκατ.1 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη, τα φύλλα3 κλωναράκια δενδρολίβανο, τα φύλλα3 κ.σ. βούτυρο1 κιλό μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες πολύ λεπτές ροδέλεες (3 χιλιοστά)3 φλ. κόκκινο κρασί2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρεςαλάτι, πιπέρι Μαρινάρετε τα αμελέτητα: Βάζετε τα αμελέτητα να μαριναριστούν για 1 ώρα σε 1½ φλυτζάνι κρασί ρίχνοντας το μισό δεντρολίβανο και τη φρέσκια ρίγανη.Ετοιμάζετε τις πατάτες: Σε μεγάλο φαρδύ τηγάνι ζεσταίνετε 2 κ.σ. βούτυρο και όταν κάψει ρίχνετε τις πατάτες σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ανακατεύετε για 1-2 λεπτά να πάρουν βούτυρο παντού, ρίχνετε αλάτι και μπόλικο πιπέρι και το υπόλοιπο δενδρολίβανο. Στα 5 λεπτά χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε και μαγειρεύετε για περίπου 15-20 λεπτά, ανακατεύοντας 1-2 φορές ενδιάμεσα, μέχρι να κάνουν μια ελαφρυά κρούστα και να είναι μαλακές αλλά να μην διαλύονται. Αποσύρετε και τις βάζετε (χωρίς καπάκι) σε προθερμασμένο φούρνο στους 60ºC ώστε να παραμείνουν ζεστές μέχρι να ετοιμάσετε τα αμελέτητα. Ετοιμάζετε τα αμελέτητα: Βγάζετε τα αμελέτητα απ’ τη μαρινάδα (την πετάτε) και τα στραγγίζετε. Σε ευρύχωρο τηγάνι ρίχνετε 1 κ.σ. βούτυρο να τσιγαριστεί σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τις σκελίδες του σκόρδου να δώσουν αρώματα. Προσθέτετε τα αμελέτητα και τα γυρνάτε κάθε τόσο να βγάλουν τα υγρά τους για περίπου 5 λεπτά, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και τα σβύνετε με το υπόλοιπο κρασί. Ανεβάζετε λίγο τη φωτιά και μαγειρεύετε για 3-5 λεπτά, να εξατμιστεί η μισή ποσότητα του κρασιού και να έχετε λίγη σάλτσα. Σερβίρισμα: Φτιάχνετε μια φωλιά από πατάτες, τοποθετώντας τες κυκλικά και βάζετε τα αμελέτητα με την σάλτσα τους από πάνω τους (ώστε να τα τσιμπίσει πρώτα η δαγκάνα της εφορίας ή το πηρούνι των συνδαιτημόνων σας, αν μιλάμε κυριολεκτικά). Εμπλουτίζετε δε κατά βούληση το δείπνο με τους δικούς σας συμβολισμούς και ερμηνείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Συνταγή για παγωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Συνταγή για παγωτό; Ακης πετρετζικης. Εγγυηση. Δεν την εχω κανει αλλα θελω αυτες τις μερες. Συνταγη για την βαση http://akispetretzikis.com/el/categories/pagwta/vash-pagwtoy Παραλαγες http://akispetretzikis.com/el/categories/pagwta Βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πωπω είναι τόσο random οι συνταγές για παγωτό. Προς το παρών έχω βάλει 5 κρόκους με 150 ζάχαρη σε μπεν μαρι, χτύπημα με κρέμα και τώρα είναι μέσα στη μηχανή. Δηλαδή μέρα με τη νύχτα με αυτό που εβαλες. Να φανταστώ δεν υπάρχει στάνταρ συνταγή. Ένα αόριστο γαλακτοκομικά με λιπος και ζάχαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Οχι δεν υπαρχει στανταρ συνταγη. Ολα τα παγωτα του εμποριου εχουν ποσα χημικα μεσα που εμεις δεν μπορουμε να βαλουμε. Με "σπιτικα" υλικα προσπαθεις να βγαλεις το καλυτερο αποτελεσμα. Την παραπανω συνταγη θελω να την φτιαξω μιας και οποιο σπιτικο παγωτο εχω φαει ηταν απαραδεκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Πωπω είναι τόσο random οι συνταγές για παγωτό. Προς το παρών έχω βάλει 5 κρόκους με 150 ζάχαρη σε μπεν μαρι, χτύπημα με κρέμα και τώρα είναι μέσα στη μηχανή. Δηλαδή μέρα με τη νύχτα με αυτό που εβαλες. Να φανταστώ δεν υπάρχει στάνταρ συνταγή. Ένα αόριστο γαλακτοκομικά με λιπος και ζάχαρη. παιρνεις οσες μπανανες θες τις κοβεις σε φετες και τις βαζεις σε σακουλα φαγητου. Τις βαζεις καταψυξη και οταν παγωσουν της βαζεις σε μιξερ και το βαζεις σε λειτουργια μεχρι να παρουν κρεμωδη υφη. Ειτε τρως απευθειας ή το βαζεις καταψυξη για μετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Πωπω μπόμπα αυτό που εφτιαξα. Τώρα θα δοκιμασω με κρέμα και γάλα και μια μπανάνα για την πουτανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_hopelesscase_ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Πωπω είναι τόσο random οι συνταγές για παγωτό. Προς το παρών έχω βάλει 5 κρόκους με 150 ζάχαρη σε μπεν μαρι, χτύπημα με κρέμα και τώρα είναι μέσα στη μηχανή. Τώρα θα δοκιμασω με κρέμα και γάλα και μια μπανάνα για την πουτανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Με κρέμα και γάλα δεν είναι ωραίο. Έχει "παγάκια". Με τους κρόκους και τη κρέμα βγαίνει υπερβολικά ωραίο. Αλλά από ποσότητα είναι απογοήτευση. Θα δω από δεύτερα να βάλω κρόκους κρέμα για γεύση και γάλα για όγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ειχα ενα συροπι σφενδαμου εδω και καιρο στο ντουλαπι, Κυριακη σημερα, λεω δεν φτιαχνω πανκεηκς; Βασιστηκα σε αυτη τη συνταγη με καποιες μικρες αλλαγες. Επειδη αντι για αλευρι απο σταρι εβαλα απο δικκοκο, προσθεσα μια κουταλια γκουαρ και ενα παραπανω αυγο και ενα φλυτζανι παραπανω γαλα. Και επειδη ο χυλος μυριζε εντονα αυγο και γαλα, προσθεσα και ενα φλυτζανι περιπου τριμενη καρυδα μαζι με λιγο εκχυλισμα απο βανιλια. Το αποτελεσμα απλα εκπληκτικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Rib eye μοσχαριού. Σπάνε πιπερια με το μαχερι διότι έτσι. Πασπαλιζουμε το πανέμορφο κομμάτι κρέας και το αφήνουμε να πάρει θερμοκρασία δολαρίου. Το βάζουμε στο grill που έχει τερματίσει σε θερμοκρασία. Το βάζουμε για κάνα λεπτό ( να φτάσει 65° το εσωτερικό), και το βγάζουμε στη επιφάνεια κοπής. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο για να μαγειρευτεί στο ζουμί της. Για κάνα 5 λεπτό. Κόβουμε σε λουρίδες. Και αλατιζουμε. Σερβίρουμε όπως είναι πάνω στην επιφάνεια κοπής. Το τρώμε σκέτο. Είναι σα να κανειςμσεξ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα