evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αφου το ειδαμε οτι εισαι «κορμι» ρε spect ασε μας να πνιξουμε εμεις οι γεματουληδες τον πονο μας στο βουτυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αφου το ειδαμε οτι εισαι «κορμι» ρε spect ασε μας να πνιξουμε εμεις οι γεματουληδες τον πονο μας στο βουτυρο το κορμι απο μονο του δεν λεει τιποτα αν δεν συνοδευεται απο ενα καλο μυαλο ε νταξει δεν λεω να μην τρωει καποιος απλα να μην εινα η καθημερινη του διατροφη! εγω νταξει περα απο οτι κανω καθε μερα προπονηση δεν μου εχει λειψει τιποτα φετος. Και κρεπες και πιτσες και μπεργκερ και ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 καλα τα λες και καλα τα κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αντικειμενικά έχουμε πολύ νόστιμη και σχετικά πλούσια κουζίνα (μιλάμε για παραδοσιακά μαγειρεμένο φαγητό), εξού και η δημοφιλία της παγκοσμίως. Συγκριτικα με ευρωπη ναι εχουμε μεγαλυτερη ποικιλια σε φαγητα αλλα τα κανουμε ακομη οπως τα καναμε 30χρονια πριν Μακάρι να τα κάναμε όπως παλιά. Εγώ νομίζω ότι το αντίθετο συμβαίνει, ότι πολλά παραδοσιακά φαγητά έχουν αντικατασταθεί από πιο σύγχρονες/fast-food εκδοχές, κάτι που δε θα ήταν άσχημο αν δε ξεχνούσαμε παράλληλα τις παραδοσιακές συνταγές (που είναι σε γενικές γραμμές πιο υγιεινές και πιο νόστιμες). Καταλαβαίνω βέβαια ότι δεν αναφέρεσαι σε τέτοιου είδους εξέλιξη της κουζίνας, αλλά σε πιο δημιουργικούς πειραματισμούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν κρίνω από την ποσότητα λαδιού, λίπους, αλατιού και τσιγαρίσματος στα φαγητά της πεθεράς μου, καλύτερα να την ξεχάσουμε την παράδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θα ψήσω μια μοσχαρίσια αύριο για μεσημέρι και έχω και φρέσκα μανιτάρια. Πως μπορώ να τα συνδυάσω? Να τα βάλω και αυτά με λίγο βουτυράκι σε άλλο τηγάνι και στο τέλος να τα πετάξω στην μπριτζόλα και να σβήσω με λίγο κρασάκι λευκό? Μπορεί να πήγαινε και λίγη κρέμα γάλακτος αλλα δεν θέλω τόσο βαρύ. Ρίχτε ιδέες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αν κρίνω από την ποσότητα λαδιού, λίπους, αλατιού και τσιγαρίσματος στα φαγητά της πεθεράς μου, καλύτερα να την ξεχάσουμε την παράδοση. η πεθερα σου δεν πιανεται , μαλλον θελει να σε ξεκανει χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θα ψήσω μια μοσχαρίσια αύριο για μεσημέρι και έχω και φρέσκα μανιτάρια. Πως μπορώ να τα συνδυάσω? Να τα βάλω και αυτά με λίγο βουτυράκι σε άλλο τηγάνι και στο τέλος να τα πετάξω στην μπριτζόλα και να σβήσω με λίγο κρασάκι λευκό? Μπορεί να πήγαινε και λίγη κρέμα γάλακτος αλλα δεν θέλω τόσο βαρύ. Ρίχτε ιδέες Δοκιμασε να κανεις τη μπριζολα που δειχνει στο βιντεο ο Ολιβερ. Για τα μανιταρια, εγω παντα κρασατα τα προτιμαω. Παντως μην τα μαγειρεψεις ολα μαζι, αλλά ξεχωριστά. Δεν ταιριαζει κρασιλα στη μπριζολα, θα τη χαλασεις. Λεμονακι και πιπερι φρεσκοτριμμενο για τη μπριζολα και μερικες μπουκιες θα τις φας με μουσταρδα frenchs ή μπαρμπεκιου σως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πιστευω οτι η ελλειψη αλατιου σε καποια φαγητα παλευεται, πχ σε μια σαλατα ή σε συμπληρωματα οπως πατατες ρυζι μακαρονια. Οταν ομως τρωω αναλατο κρεας ειδικα κοτοπουλο χοιρινο με πιανει μια μικρη αηδια. Και λεω χιλιες φορες να ημουν χορτοφαγος.Την αηδια αναιρει η μουσταρδα ειδικα στο κοτοπουλο και στο χοιρινο η οποια ομως...Εχει αλατι οποτε καταληγουμε λιγο σε ατοπο. Εχω τσακωθει με κοπελα μου γιατι επρεπε να φαω αναλατα μπιφτεκια τα οποια δε μπορουσα να φαω με τιποτα ενοιωθα οτι ετρωγα σε νοσοκομειο. Αυτα βεβαια νοιωθω εγω. Αλλον μπορει να μη τον νοιαζει τίποτα δεν μπορώ να φάω ανάλατο. Ούτε τις σαλάτες και τα μακαρόνια που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε να κανεις τη μπριζολα που δειχνει στο βιντεο ο Ολιβερ. Για τα μανιταρια, εγω παντα κρασατα τα προτιμαω. Παντως μην τα μαγειρεψεις ολα μαζι, αλλά ξεχωριστά. Δεν ταιριαζει κρασιλα στη μπριζολα, θα τη χαλασεις. Λεμονακι και πιπερι φρεσκοτριμμενο για τη μπριζολα και μερικες μπουκιες θα τις φας με μουσταρδα frenchs ή μπαρμπεκιου σως. Την κάνω ακριβώς έτσι, θυμάμαι παλιοτερα είχε μπει ένα βίντεο που εξηγούσε τύπος με θερμική κάμερα γιατί πρέπει να γυρνάμε συνέχεια το κρεάς, το χρησιμοποιώ σε οτιδήποτε ψήσω πλέον και έχει μεγάλη διαφορά. Την μπριτζόλα την φτιάχνω medium προς well και βγαίνει πένα για τα γούστα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εχει χρησιμοποιησει κανεις πρεσσα γκριλλ και αν ναι, ηταν χρησιμη; Ποιος πουλαει τετοια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Εκανα σημερα 2 χοιρινες μπριζολες λαιμου με τη μεθοδο του ολιβερ. Η πρωτη που την προοριζα για "medium" εγινε πολυ καλη, μαλακη και ζουμερη. Μπηκε σε καθαρο τηγανι χωρις τπτ μεσα, και ψηθηκε μονο με το λαδι που ηταν πασαλειμμενη. Η 2η προοριζοταν για καλοψημενη, το τηγανι ειχε τα λαδια της προηγουμενης συν τα δικα της και ψιλοκολυμπουσε ελαφρα. Ψηθηκε πολυ καλα αλλα μαυρισε λιγο λογω του περισσοτερου λαδιου και του τηγανιου που ηταν πολυ καυτο πλεον. Αυτος που την εφαγε παντως, τη θεωρησε τελεια (εγω εφαγα την 1η). Παντως, οι μπριζολες πρεπει να φαγωθουν μαξ στο 1ο δεκαλεπτο που θα βγουν απο το τηγανι. Περισσοτερο καθισιο τις χαλαει, εμπειρια που εχω και απο ψησιμο στα καρβουνα. Παρατηρησεις: 1)Δεν επρεπε να αφησω τα παλια λαδια για το ψησιμο της 2ης μπιζολας. Πεταμα το λαδι και σκουπισμα με χαρτι. 2)Ειναι προτιμοτερες οι μπριζολες χωρις κοκκαλο ή με το λιγοτερο δυνατο. Η 1η που εκανα ειχε λιγο κοκκαλο σε ενα σημειο, δεν ακουμπουσε καλα στο τηγανι και ετσι εκεινο το σημειο ηταν λιγο κοκκινο μεσα. 3)Η θερμοκρασια του τηγανιου ηταν υψηλοτερη στη 2η μπριζολα, αλλα δεν γνωριζω αν χρειαζοταν χαμηλοτερη τελικα. Το ματι το ειχα μονιμως στη δυνατοτερη σκαλα. 4)Λαδι, αλατι, πιπερι, ριγανη, λεμονι. Δεν χρειαστηκε τπτ αλλο παιδια (μουσταρδες, σως κλπ), το κρεας ανεδειξε τη δικη του γευση οπως γραφουν συχνα οι σεφ. 5)Ισως οι μοσχαρισιες ειναι καταλληλοτερες για τηγανι, αλλα αυτο θα το συγκρινω οταν τηγανισω μοσχαρισια. 6)Μεγαλο αρνητικο ο καπνος που εβγαλε το τηγανισμα. Πολυς καπνος που γεμισε ολη τη σαλοκουζινα, εντονη μυρωδια χοιρινου και ο απορροφητηρας στο φουλ, χωρις αποτελεσμα ομως. Το σπιτι θα βρωμαει για κανα 2ημερο, και μετα το τηγανισμα πας για ντους αναγκαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Γιατί να πετάξεις το λάδι;Έπρεπε να το σουρώσεις για να ξεχωρίσουν τα ξεραμένα κομμάτια και μετά να ξανατηγανίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν βάλω τις γάτες να φάνε σκέτο βούτυρο(το ξέχασα έξω από το ψυγείο και θέλω να το ξεφορτωθώ) θα πάθουν τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν βάλω τις γάτες να φάνε σκέτο βούτυρο(το ξέχασα έξω από το ψυγείο και θέλω να το ξεφορτωθώ) θα πάθουν τίποτα? (χοληστερίνη?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα