Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το πρωτο φαινετε πολυ ψαγμενο, το δευτερο δεν το τρωω με τιποτα και το τριτο φαινεται πολυ καλο για δωσε συνταγη για το μελλον γιατι μωρε καλο ειναι το σουσι! το τριτο ΕΙΝΑΙ πολύ καλό, κανείς δεν έφαγε μόνο ένα πιάτο! Όσοι δοκίμασαν, ζήτησαν και δεύτερο! αλλά θέλει πολύ υπομονή και προετοιμασία. Καταρχάς πάρε σκέτα νουντλς (χωρίς γεύσεις,σάλτσες κτλπ) από το σούπερ μάρκετ, και βράστα. Ψιλοκόψε λάχανο, καρότο, και φρέσκο κρεμμύδι. Πάρε χοιρινό ή άλλο κρέας, και τηγάνισε το σε wok, με σησαμέλαιο. Αφού τηγανιστεί το κρέας, βγάλε το και ρίξε τα λαχανικά, να τσιγαριστούν και αυτά. (θα μαζέψουν, μη σου φαίνονται πολλά πριν το τηγάνισμα) Τέλος ρίξε τα νουντλς που είχες βράσει, να τσιτσιριστούν και αυτά στο σησαμέλαιο για λίγα λεπτά. Ύστερα ανακάτεψέ τα όλα μαζί, και ρίξε από πάνω τη σάλτσα. ( η σάλτσα φτιάχνεται αναμειγνίοντας 40% σάλτσα σόγιας, 40% worchestire sauce, 20% άσπρο κρασί) Σερβίρεται με γαρνιτούρα από πάνω τριμμένα φύκια, και κόκκινο τζίντζερ!!! Να και μερικά σχετικά βίντεο για το πιάτο: 5
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 γιατι μωρε καλο ειναι το σουσι! το τριτο ΕΙΝΑΙ πολύ καλό, κανείς δεν έφαγε μόνο ένα πιάτο! Όσοι δοκίμασαν, ζήτησαν και δεύτερο! αλλά θέλει πολύ υπομονή και προετοιμασία. Καταρχάς πάρε σκέτα νουντλς (χωρίς γεύσεις,σάλτσες κτλπ) από το σούπερ μάρκετ, και βράστα. Ψιλοκόψε λάχανο, καρότο, και φρέσκο κρεμμύδι. Πάρε χοιρινό ή άλλο κρέας, και τηγάνισε το σε wok, με σησαμέλαιο. Αφού τηγανιστεί το κρέας, βγάλε το και ρίξε τα λαχανικά, να τσιγαριστούν και αυτά. (θα μαζέψουν, μη σου φαίνονται πολλά πριν το τηγάνισμα) Τέλος ρίξε τα νουντλς που είχες βράσει, να τσιτσιριστούν και αυτά στο σησαμέλαιο για λίγα λεπτά. Ύστερα ανακάτεψέ τα όλα μαζί, και ρίξε από πάνω τη σάλτσα. ( η σάλτσα φτιάχνεται αναμειγνίοντας 40% σάλτσα σόγιας, 40% worchestire sauce, 20% άσπρο κρασί) Σερβίρεται με γαρνιτούρα από πάνω τριμμένα φύκια, και κόκκινο τζίντζερ!!! Να και μερικά σχετικά βίντεο για το πιάτο: αν δεν βρω χοντρα νουτλς να βαλω μακαρονια ???
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 αν δεν βρω χοντρα νουτλς να βαλω μακαρονια ??? παντως ο βασιλοπουλος εχει στανταρ αυτα που χρειαζεσαι, εκει που εχει ταμπελα "εθνικα φαγητα", κατω απ το ραφι με τα μεξικανικα. καρφουρ και σκλαβενιτη η λιντλ μη περιμενεις να βρεις τιποτα σχετικο. και σησαμελαιο παιζει να βρεις στο βασιλοπουλο. 1
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 παντως ο βασιλοπουλος εχει στανταρ αυτα που χρειαζεσαι, εκει που εχει ταμπελα "εθνικα φαγητα", κατω απ το ραφι με τα μεξικανικα. καρφουρ και σκλαβενιτη η λιντλ μη περιμενεις να βρεις τιποτα σχετικο. και σησαμελαιο παιζει να βρεις στο βασιλοπουλο. οκ θα το κοιταξω, μου αρεσουν τα νουτλς δυστηχως δεν εχω κανει ποτε μονο απο κινεζικο παραγγελνα.
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 παντως ο βασιλοπουλος εχει στανταρ αυτα που χρειαζεσαι, εκει που εχει ταμπελα "εθνικα φαγητα", κατω απ το ραφι με τα μεξικανικα. καρφουρ και σκλαβενιτη η λιντλ μη περιμενεις να βρεις τιποτα σχετικο. Τελικά αυτό που λέει ο ΑΒ ''Και του πουλιού το γάλα'' έχει βάση.
Alithinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Τελικά αυτό που λέει ο ΑΒ ''Και του πουλιού το γάλα'' έχει βάση. κι ομως ισχυει φιλε μου!
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Τελικά αυτό που λέει ο ΑΒ ''Και του πουλιού το γάλα'' έχει βάση. εχει τα παντα αλλα τσιμπαει στις τιμες 1
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Guyz λιγο επειγει αυτο. Θελω να φτιαξω ριζοτο και βρηκα τη χειρογραφη συνταγη που θελω αλλα δε βγαζω ποσο ρυζι ειναι για τα 2 λιτρα ζωμο. Ξερει κανεις την αναλογια πληζ?
Chrisxxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Γιατι αναλογία, αφου στο ριζότο βάζεις ζωμό σταδιακά. Εμπειρικά θα έλεγα ότι σε παίρνει εύκολα να βάλεις κανα 500γρ ρύζι, που ειναι σίγουρα 4-5 καλές μερίδες με 2λ ζωμό.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ψάχνω μια ρέσιπι με εύκολη διαδικασία μαγειρέματος μεν αλλά να είναι για εντυπωσιασμό Γάλλου αγοριού.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Guyz λιγο επειγει αυτο. Θελω να φτιαξω ριζοτο και βρηκα τη χειρογραφη συνταγη που θελω αλλα δε βγαζω ποσο ρυζι ειναι για τα 2 λιτρα ζωμο. Ξερει κανεις την αναλογια πληζ? Πάντα φτιάχνεις παραπάνω ζωμό μιας και στο ρυζότο παίζουν πολλά πράγματα ρόλο εκτός από την ποσότητα του ρυζιού (ελπίζω να βρήκες ρύζι αρμπόριο ε!). Οπότε αφού το βάζεις το νερό κουτάλα κουτάλα σταδιακά δεν ανησυχείς για το αν θα πετύχει ή αν δεν σου φτάσει το νερό. Γενικώς πάντως τα 2 λίτρα που λες νομίζω πως είναι αρκετά για 2-3 κούπες ρύζι τουλάχιστον. Α και μην ξεχάσεις λίγο βουτυράκι στο τέλος πριν το βγάλεις απο τη φωτιά! Και τέλος, αν το ρύζι είναι σωστό, να ξέρεις πως στα 25-30 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσεις να προσθέτεις το ζωμό θα πρέπει να είναι έτοιμο! Επίσης για τα noodles που είπατε πριν, τα περισσότερα στο ΑΒ δεν είναι ακριβώς noodles αλλά κανονικά ...μακαρόνια μιας και έχουν μέσα αυγά, αλεύρι κλπ. Τα original είναι από ρύζι και σχεδόν ημιδιάφανα και δεν θέλουν βράσιμο αλλά απλό ζεμάτισμα σε νερό που έχει βράσει πριν, για 1-2 λεπτά. 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ^Είναι κι αυτά, δεν είναι άσχημα για ώρα ανάγκης. Έτοιμα σε 2-3 λεπτά χωρίς μαγείρεμα!
Linus_Lost Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 <p>Ψάχνω μια ρέσιπι με εύκολη διαδικασία μαγειρέματος μεν αλλά να είναι για εντυπωσιασμό Γάλλου αγοριού.</p> Παίρνεις δύο μπριζόλες, τις σερβίρεις όπως είναι ή τ πολύ 1 λεπτό τσιγαρισμα! Έτσι κ αλλιώς με αίμα τα τρώνε αυτοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα