Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το ελιόλαδο μου δυστυχώς πλησιάζει τον πάτο και είναι σα βούρκος και πηχτό. Είναι ακόμα βρώσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το ελιόλαδο μου δυστυχώς πλησιάζει τον πάτο και είναι σα βούρκος και πηχτό. Είναι ακόμα βρώσιμο; Αν σου είναι ανεκτή η γεύση του ωμό είναι καλό και βρώσιμο. Αν η "μούρκα" που έχει μείνει στον πάτο είχε πολύ υγρασία υπάρχει σοβαρή περίπτωση να έχει μουχλιάσει (ναι μουχλιάζει και το λάδι). Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να το φιλτράρεις και να το ξεχωρίσεις από τον βούρκο. Ένα φίλτρο γαλλικού καφέ είναι αρκετό. Θα έχεις βέβαια πολύ αργή ροή αλλά θα καθαρίσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 τι 20 ώρες ρε τύπε; σιγά μην βγάλω και ατζέντα για την επόμενη μέρα. ΛΟΛ Με τετοια πραγματα πας στο ΠΟΛΥ περιπου, κανεις δεν ξερει πως-ποσο θα τα σκασει, και παιζει αναλογα τη φουντα, την επιτυχια παρασκευης του φουντοβουτηρου και την τρεχουσα γαστρεντερολογικη του κατασταση Και στην τελικη, αμα γουσταρεις φαε τα κερατα σου να χαρεις με μεγαλη διαρκεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Το ελιόλαδο μου δυστυχώς πλησιάζει τον πάτο και είναι σα βούρκος και πηχτό. Είναι ακόμα βρώσιμο; Αν το λάδι είναι εμπορίου δώστο δρόμο . Αν το ελαιόλαδο σου όμως είναι παραγωγού κάνε ότι είπε πιο πάνω ο mouxaxa ... βρες ένα τρόπο να το φιλτράρεις και να απομακρύνεις τη μούργα . Εφόσον το είχες ανεχθεί μέχρι τώρα δε θα πάθεις τίποτα από δω και πέρα ... αν το καταναλώσεις γρήγορα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Θυμήθηκα το κοτόπουλο λεμονάτο που μου έκανε η μάνα μου και είπα να το κάνω, η μητέρα μου το έκανε στην κατσαρόλα εγώ το έκανα στον φούρνο για πιο γρήγορα και έβαλα και μανιτάρια. Λοιπόν είναι εύκολο κάνετε τα εξής βαζετε σε ένα ταψάκι 4 σουβλάκια κοτόπουλο η 2 κοντοσούβλια, μισό κιλό πατάτες κυδωνάτες υπαρχουν και έτοιμες καταψυγμένες αν βαριέστε να καθαρίζεται, ένα κεσεδάκι μανιτάρια φρέσκα μεγάλα porto bello η ότι σας αρέσει εσας, λάδι ένα μικρό κράσο ποτιρο, ρίγανη, σκόρδο σε σκόνη μια κουταλια κοφτη της σούπας, 2 λεμονια μέτρια στημένα, αλάτι όχι πολύ , καρυ οσο θελετε αν θελετε και 2 κυβους κοτόπουλο. Βάζετε και 2 ποτήρια νερό και τα ανακατεύεται καλά, τα βαζετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς αέρα για 1 ώρα με 15 λεπτά η 1 ώρα και μιση ανάλογα τον φούρνο σας και ανακατεύεται κάθε 20 λεπτά. Και βουαλά!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 αμα γουσταρετε μουσταρδα, παρτε μουσταρδα σε σκονη, μπορεις να κανεις απειρα πραγματα το ιδιο και για τα αποξηραμενα μανιταρια Βάζετε και 2 ποτήρια νερό και τα ανακατεύεται καλά, τα βαζετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς αέρα για 1 ώρα με 15 λεπτά η 1 ώρα και μιση ανάλογα τον φούρνο σας και ανακατεύεται κάθε 20 λεπτά. το νερο που βαζεις μπορει να ειναι και χλιαρο-ζεστο (αναλογα την θερμοκρασια του κρεατος) και βολευει να ανακατευεις μαζι ολα τα μπαχαρικα αντι να ανακατευεις, μπορεις να πειραματιστεις με τις εστιες πανω-κατω ή και τον αερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 αμα γουσταρετε μουσταρδα, παρτε μουσταρδα σε σκονη, μπορεις να κανεις απειρα πραγματα το ιδιο και για τα αποξηραμενα μανιταρια το νερο που βαζεις μπορει να ειναι και χλιαρο-ζεστο (αναλογα την θερμοκρασια του κρεατος) και βολευει να ανακατευεις μαζι ολα τα μπαχαρικα αντι να ανακατευεις, μπορεις να πειραματιστεις με τις εστιες πανω-κατω ή και τον αερα και να μην ανακατεψεις δεν κολλαει το φαγητο απλα το κανω για να ειμαι σιγουρος οτι θα παει παντου η γευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πηρα να κανω φαβα ενεκα μεγαλης εβδομαδας, δεν εγω μπλεντερ ομως αν την βρασω πολυ ωρα θα λιωσει η μπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πηρα να κανω φαβα ενεκα μεγαλης εβδομαδας, δεν εγω μπλεντερ ομως αν την βρασω πολυ ωρα θα λιωσει η μπα ? στουμπα τη με κανα πάτο ποτήριου. κανα κουτάλι. οτι βρεις να ζουμπάει αν και λογικα θα χειλώσει από μονη της αρκετά άρα θα είναι θέμα υφής και όχι γεύσης η διαδικασία να τη κανεις "πουρέ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 στουμπα τη με κανα πάτο ποτήριου. κανα κουτάλι. οτι βρεις να ζουμπάει αν και λογικα θα χειλώσει από μονη της αρκετά άρα θα είναι θέμα υφής και όχι γεύσης η διαδικασία να τη κανεις "πουρέ" Εγω μιξερ φραπε επαγγελματικο λες να την βαλω εκει ? Παντως πλακα πλακα παλιοτερα με το μιξερ φραπε ειχαν κανει ενα γαματο αυγολεμονο. Και το συρμα θα κανει λογικα δουλεια ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εγω μιξερ φραπε επαγγελματικο λες να την βαλω εκει ? Παντως πλακα πλακα παλιοτερα με το μιξερ φραπε ειχαν κανει ενα γαματο αυγολεμονο. Και το συρμα θα κανει λογικα δουλεια ε ? ναι ρε πειραματήσου και ότι βγει στη τελική. όπως ειπα η γευση δεν θα αλλαξει παρα μόνο η υφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ναι ρε πειραματήσου και ότι βγει στη τελική. όπως ειπα η γευση δεν θα αλλαξει παρα μόνο η υφή. ok , ενταξει απο γευση θα σκιζουν. Πηγα να παρω και κανα τουρσι στο σουπερ αλλα δεν βρηκα τιποτα καλο, βασικα εψαχνα για πιπεριες φλωρινης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πηρα να κανω φαβα ενεκα μεγαλης εβδομαδας, δεν εγω μπλεντερ ομως αν την βρασω πολυ ωρα θα λιωσει η μπα ? Η original φάβα γίνεται πουρές από μόνη της και δεν χρειάζεται μπλέντερ. Οι περισσότερες "φάβες" όμως είναι συνήθως ...φακές αλεσμένες ή άλλα όσπρια τουρλού και γι'αυτό δεν γίνονται πουρές και θέλουν άλεσμα. Γι'αυτό και η διαφορά τιμής της original φάβας που κάνει 6-7 ευρώ το σακούλι με την "φάβα" που κάνει 2ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Η original φάβα γίνεται πουρές από μόνη της και δεν χρειάζεται μπλέντερ. Οι περισσότερες "φάβες" όμως είναι συνήθως ...φακές αλεσμένες ή άλλα όσπρια τουρλού και γι'αυτό δεν γίνονται πουρές και θέλουν άλεσμα. Γι'αυτό και η διαφορά τιμής της original φάβας που κάνει 6-7 ευρώ το σακούλι με την "φάβα" που κάνει 2ευρώ. Το εχω ακουσει αυτο δυστηχως φαβα σαντορινης δεν μπορω να βρω, πηρα αυτη νομιζω ηταν η καλυτερη που βρηκα στο σουπερ τι λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τα έφτιαξα πριν 5 μέρες... Ήταν το καλύτερο μπεργκερ που έχω φάει,!!! Με κιμά αναμοικτο με κρέας αγριογούρουνου!!! [ATTACH]938436[/ATTACH] 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα