evabb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ε ναι, αν το τσιγάριζε κάνα μισάωρο, είναι λογικό να βγήκε στο τέλος ...ρυζόγαλο! Το ρυζότο είναι το πιο απλό πράγμα και πετυχαίνει πάντα ο,τι και να ρίξεις μέσα (είναι ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσεις ο,τι έχει απομείνει στην κουζίνα και το ψυγείο). Απλά πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω του για κάνα μισάωρο και μόλις γίνει να το σερβίρεις αμέσως. Μη δοκιμάσεις πάντως ποτέ να κάνεις ρυζότο με ...μπασμάτι! δεν ειμαι και τοσο νουμπιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το τσιγάρισμα πριν παίζει ρόλο τόσο στις φακές όσο και στο ρύζι. Γίνονται πιο σπυρωτά κατά το βράσιμο. (που φτάσαμε, γεμάτο νοικοκυρές το topic και να δίνουμε συμβουλές εμείς οι μαντράχαλοι...) Αφού είναι άχρηστες! κιντινγκ. Αυτό, το τσιγάρισμα και γεύση δίνει και θωρακίζει το φαγητό για το βράσιμο. Αν το τσιγαρίσεις με σκορδάκι και κρεμμύδι θα πάρει από την γεύση τους και δεν θα είναι σαν σαλάτα. Και σε κρέατα ειδικά κρατάει και το ζουμί μέσα στο κρέας. Απλά, άλλο τσιγάρισμα, άλλο τηγάνισμα. Στο τσιγάρισμα θες να "καψαλίσεις" την επιφάνεια, αν μαγειρευτεί και μέσα πήγες σε τηγάνισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 εχει δοκιμασει να μαγειρεψει κανεις με λαδι καρυδας; αφηνει γευση καρυδας στο φαγητο; ειναι υγρο η στερεο οταν το αγοραζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 στα σαπούνια που φτιάχνουμε πάντως δεν έχει καθόλου μα καθόλου άρωμα. Προσπαθώ να θυμηθώ αν είναι είναι το φοινικέλαιο ή το καρυδέλαιο στερεό. Νομίζω το φοινικέλαιο.Πως και σκέφτηκες να μαγειρέψεις σε καρυδέλαιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 εχει δοκιμασει να μαγειρεψει κανεις με λαδι καρυδας; αφηνει γευση καρυδας στο φαγητο; ειναι υγρο η στερεο οταν το αγοραζετε; Κάποιος μου έλεγε πως είναι πιο υγιεινό κι από το ελαιόλαδο, δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 εχει δοκιμασει να μαγειρεψει κανεις με λαδι καρυδας; αφηνει γευση καρυδας στο φαγητο; ειναι υγρο η στερεο οταν το αγοραζετε; εγώ το έχω δοκιμάσει (το στερεό, που είναι σαν βούτυρο). Αφήνει ένα άρωμα ναι (νομίζω ότι υπάρχει κι εντελώς άοσμο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει). Μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο η μυρωδιά στα αλμυρά, στα γλυκά θα σου αρέσει σίγουρα όμως Λένε ότι είναι και πολύ υγιεινό, αλλά είναι λίγο τσιμπημένο σε τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Τα φασολια που κανουμε φασολαδα γινονται στον φουρνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Τα φασολια που κανουμε φασολαδα γινονται στον φουρνο ? ναι γιατί όχι; γίγαντες φάση ( το μεγάλο το φασόλι και όχι το μέτριο της φασολάδας) νομίζω μια χαρά θα βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 στα σαπούνια που φτιάχνουμε πάντως δεν έχει καθόλου μα καθόλου άρωμα. Προσπαθώ να θυμηθώ αν είναι είναι το φοινικέλαιο ή το καρυδέλαιο στερεό. Νομίζω το φοινικέλαιο. Πως και σκέφτηκες να μαγειρέψεις σε καρυδέλαιο; ειναι καλο για τηγανισμα λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ναι γιατί όχι; γίγαντες φάση ( το μεγάλο το φασόλι και όχι το μέτριο της φασολάδας) νομίζω μια χαρά θα βγει. ρωταω μηπως βγουν πολυ σκληρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ρωταω μηπως βγουν πολυ σκληρα ε πρώτα θα τα βράσεις και μετά θα τα ριξεις φούρνο με ντομάτες και τα ρέστα. τώρα το σκληρό, έχει να κάνει και με το φασόλι, αν τα μούλιασες, αν το ίδιο το φασόλι ειναι καλό και βραστερό (γιαυτο και βλέπεις φασολάδες που δεν χυλώνουν ποτέ.) πάρε μια γεύση εδώ ψιλέ μου: http://faghta-giagias.blogspot.com/2012/05/blog-post_13.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 ε πρώτα θα τα βράσεις και μετά θα τα ριξεις φούρνο με ντομάτες και τα ρέστα. τώρα το σκληρό, έχει να κάνει και με το φασόλι, αν τα μούλιασες, αν το ίδιο το φασόλι ειναι καλό και βραστερό (γιαυτο και βλέπεις φασολάδες που δεν χυλώνουν ποτέ.) πάρε μια γεύση εδώ ψιλέ μου: http://faghta-giagias.blogspot.com/2012/05/blog-post_13.html οκ θα τα κανω αν ειναι το σκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 οκ θα τα κανω αν ειναι το σκ θέλει μουλιασμα απο βραδύς. και κοίτα να τα πάρεις απο κανά μπακάλικο, φασόλια ρεβυθια και τέτοια συσκευασμένα απο μάρκετ είναι απλά μάπα. δεν βράζουν με την καμία. με βαλες ρε μπαγάσα ιδέεα και μενα να κάνω Σ/Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 θέλει μουλιασμα απο βραδύς. και κοίτα να τα πάρεις απο κανά μπακάλικο, φασόλια ρεβυθια και τέτοια συσκευασμένα απο μάρκετ είναι απλά μάπα. δεν βράζουν με την καμία. με βαλες ρε μπαγάσα ιδέεα και μενα να κάνω Σ/Κ τα 3α τα αποφλυομενα μια χαρα βραζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_hopelesscase_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ξέρει κανείς πώς να διατηρήσω τη ρίζα του τζίντζερ; Είναι κάτι που δεν καταναλώνεται γρήγορα και δυστυχώς χαλάει πριν το χρησιμοποιήσω. Το χω βάλει έτσι χύμα στο ψυγείο -ξεράθηκε. Το χω τυλίξει με χαρτί κουζίνας και πάλι στο ψυγείο -κάποια στιγμή μούχλιασε. Τώρα έχω ένα κομμάτι μέσα σε πλαστική σακούλα. Δεν ξέρω αν θα κρατήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα