Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα επειδη ειμαι λιγο ντεμπελακος ωρες ωρες εχω βρει εδω και αρκετους μηνες που το δοκιμαζω οτι πολλα φαγητα της κατσαρολας γινονται πολυ ευκολα στον φουρνο, βαζεις ολα τα υλικα χυμα βαζεις νερο και ανακατευεις καθε 15-20 λεπτα.

Απλα μπορει να θελει λιγο παραπανω χρονο, 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εβλεπα στον υπνο μου οτι εφτιαχνα φακες με λιγο λιγο το νερο και επηξαν τελεια... Μωρε αμα τις βρασω μια ωρα δεν θα ειναι φουλ παπαρε? Εδω 20-30 λεπτα τις βραζω και εχουν διαλυθει. Στο μισο ειναι η θερμοκρασια, θελει πιο λιγο ε?

Εβλεπα στον υπνο μου οτι εφτιαχνα φακες με λιγο λιγο το νερο και επηξαν τελεια... Μωρε αμα τις βρασω μια ωρα δεν θα ειναι φουλ παπαρε? Εδω 20-30 λεπτα τις βραζω και εχουν διαλυθει. Στο μισο ειναι η θερμοκρασια, θελει πιο λιγο ε?

http://astropedia.gr/fakes

Πρόσεχε στη δουλειά! :P

• Like 1

Την βοήθειά σας!!

Έχω βαρεθεί να 'μαγειρεύω' τα ίδια και τα ίδια (έβαλα το μαγειρεύω σε εισαγωγικά γιατί δεν θεωρώ ότι ξέρω, είμαι άσχετη και δεν μ'αρέσει η μαγειρική, το κάνω από ανάγκη για να μην πεθάνω της πείνας).

Μήπως ξέρει κανείς σας κάποιο βιβλιαράκι μαγειρικής ΑΛΛΑ για νουμπάδες; Να έχει εικόνες, αναλυτικά τα steps της συνταγής, να μην έχει περίεργη ορολογία...να μην έχει συνταγές γκουρμέ αλλά νορμάλ καθημερινά πράματα, εύκολες συνταγές.

Τόσα sites-blogs όλα δύσκολες συνταγές έχουν; Ο Jamie Oliver δεν έχει βγάλει κάτι με γρήγορες-εύκολες συνταγές; Αλλιώς κάνε αυτό που λέει ο Anorymoys, τα πετάς όλα σε ένα ταψί :P

Ρε συ αλαντίν, τί είναι τούτο το βιβλίο;; Με δουλεύεις;;;;;;;; Για σας τους σεφ είναι, not for me :'(

Αυτό με τον άντρα το αφήνω ασχολίαστο προς το παρόν :P

zio ο Oliver δεν είναι αυτός που παντού βάζει δεντρολίβανο;

• Like 1

Ρε συ αλαντίν, τί είναι τούτο το βιβλίο;; Με δουλεύεις;;;;;;;; Για σας τους σεφ είναι, not for me :'(

Αυτό με τον άντρα το αφήνω ασχολίαστο προς το παρόν :P

zio ο Oliver δεν είναι αυτός που παντού βάζει δεντρολίβανο;

Δεν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες :) Απλά νομίζω έχει βγάλει μια σειρά με εύκολα-γρήγορα γεύματα. Του anorymous την τακτική δεν θα τη δοκιμάσεις; :P

Χαχαχαχ τί λες! Εδώ καλά καλά δεν ξέρω ποιά υλικά ταιριάζουν μεταξύ τους! Στο ταψί μόνο μπιφτέκια με πατάτες έχω βάλει μέχρι τώρα [αυτά τουλάχιστον ξέρω ότι όντως ταιριάζουν].

• Like 1

Την βοήθειά σας!!

Έχω βαρεθεί να 'μαγειρεύω' τα ίδια και τα ίδια (έβαλα το μαγειρεύω σε εισαγωγικά γιατί δεν θεωρώ ότι ξέρω, είμαι άσχετη και δεν μ'αρέσει η μαγειρική, το κάνω από ανάγκη για να μην πεθάνω της πείνας).

Μήπως ξέρει κανείς σας κάποιο βιβλιαράκι μαγειρικής ΑΛΛΑ για νουμπάδες; Να έχει εικόνες, αναλυτικά τα steps της συνταγής, να μην έχει περίεργη ορολογία...να μην έχει συνταγές γκουρμέ αλλά νορμάλ καθημερινά πράματα, εύκολες συνταγές.

κανε ενα σεμιναριο με την μανα σου. ειλικρινα δεν υπαρχει αλλος τροπος για να μαθεις να μαγειρευεις. πρεπει καποιος να σου δειξει καποια πραματα.

Λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη νοστιμίζουν σχεδόν τα πάντα. Μην μπλέκεις πολύ :)

αν μιλαμε για κρεατα. αλλα δεν μπορεις να βαζεις παντου τα ιδια μπαχαρικα, θα εχουν μετα ολα τα φαγητα την ιδια γευση.

• Like 1

κανε ενα σεμιναριο με την μανα σου. ειλικρινα δεν υπαρχει αλλος τροπος για να μαθεις να μαγειρευεις. πρεπει καποιος να σου δειξει καποια πραματα.

αν μιλαμε για κρεατα. αλλα δεν μπορεις να βαζεις παντου τα ιδια μπαχαρικα, θα εχουν μετα ολα τα φαγητα την ιδια γευση.

Το θέμα στην αρχή τουλάχιστον είναι να έχεις κάποια γεύση...:)

zio ο Oliver δεν είναι αυτός που παντού βάζει δεντρολίβανο-γρασίδι-σκορδο-βαλσαμικο-τζιντζερ-τοματινια-βασιλικο;

Και είναι και λίγο τσαπατσούλης! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...