Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα επειδη ειμαι λιγο ντεμπελακος ωρες ωρες εχω βρει εδω και αρκετους μηνες που το δοκιμαζω οτι πολλα φαγητα της κατσαρολας γινονται πολυ ευκολα στον φουρνο, βαζεις ολα τα υλικα χυμα βαζεις νερο και ανακατευεις καθε 15-20 λεπτα. Απλα μπορει να θελει λιγο παραπανω χρονο, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 @akpe εδώ είσαι. Απλά πρόσεχε γιατί αν από αυτές βάλεις 10 κουταλιές μάλλον θα πεθάνεις Εγώ είχα πάρει αυτό το πακέτο για δοκιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εβλεπα στον υπνο μου οτι εφτιαχνα φακες με λιγο λιγο το νερο και επηξαν τελεια... Μωρε αμα τις βρασω μια ωρα δεν θα ειναι φουλ παπαρε? Εδω 20-30 λεπτα τις βραζω και εχουν διαλυθει. Στο μισο ειναι η θερμοκρασια, θελει πιο λιγο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εβλεπα στον υπνο μου οτι εφτιαχνα φακες με λιγο λιγο το νερο και επηξαν τελεια... Μωρε αμα τις βρασω μια ωρα δεν θα ειναι φουλ παπαρε? Εδω 20-30 λεπτα τις βραζω και εχουν διαλυθει. Στο μισο ειναι η θερμοκρασια, θελει πιο λιγο ε? http://astropedia.gr/fakes Πρόσεχε στη δουλειά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Την βοήθειά σας!! Έχω βαρεθεί να 'μαγειρεύω' τα ίδια και τα ίδια (έβαλα το μαγειρεύω σε εισαγωγικά γιατί δεν θεωρώ ότι ξέρω, είμαι άσχετη και δεν μ'αρέσει η μαγειρική, το κάνω από ανάγκη για να μην πεθάνω της πείνας). Μήπως ξέρει κανείς σας κάποιο βιβλιαράκι μαγειρικής ΑΛΛΑ για νουμπάδες; Να έχει εικόνες, αναλυτικά τα steps της συνταγής, να μην έχει περίεργη ορολογία...να μην έχει συνταγές γκουρμέ αλλά νορμάλ καθημερινά πράματα, εύκολες συνταγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ελα νενυα, η τυχερη σου μερα! Εδώ σε έχω! http://bit.ly/1E2mwJn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τόσα sites-blogs όλα δύσκολες συνταγές έχουν; Ο Jamie Oliver δεν έχει βγάλει κάτι με γρήγορες-εύκολες συνταγές; Αλλιώς κάνε αυτό που λέει ο Anorymoys, τα πετάς όλα σε ένα ταψί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 η βρές άντρα μάγειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ρε συ αλαντίν, τί είναι τούτο το βιβλίο;; Με δουλεύεις;;;;;;;; Για σας τους σεφ είναι, not for me :'( Αυτό με τον άντρα το αφήνω ασχολίαστο προς το παρόν zio ο Oliver δεν είναι αυτός που παντού βάζει δεντρολίβανο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ρε συ αλαντίν, τί είναι τούτο το βιβλίο;; Με δουλεύεις;;;;;;;; Για σας τους σεφ είναι, not for me :'( Αυτό με τον άντρα το αφήνω ασχολίαστο προς το παρόν zio ο Oliver δεν είναι αυτός που παντού βάζει δεντρολίβανο; Δεν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες Απλά νομίζω έχει βγάλει μια σειρά με εύκολα-γρήγορα γεύματα. Του anorymous την τακτική δεν θα τη δοκιμάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Χαχαχαχ τί λες! Εδώ καλά καλά δεν ξέρω ποιά υλικά ταιριάζουν μεταξύ τους! Στο ταψί μόνο μπιφτέκια με πατάτες έχω βάλει μέχρι τώρα [αυτά τουλάχιστον ξέρω ότι όντως ταιριάζουν]. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη νοστιμίζουν σχεδόν τα πάντα. Μην μπλέκεις πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 zio ο Oliver δεν είναι αυτός που παντού βάζει δεντρολίβανο-γρασίδι-σκορδο-βαλσαμικο-τζιντζερ-τοματινια-βασιλικο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Την βοήθειά σας!! Έχω βαρεθεί να 'μαγειρεύω' τα ίδια και τα ίδια (έβαλα το μαγειρεύω σε εισαγωγικά γιατί δεν θεωρώ ότι ξέρω, είμαι άσχετη και δεν μ'αρέσει η μαγειρική, το κάνω από ανάγκη για να μην πεθάνω της πείνας). Μήπως ξέρει κανείς σας κάποιο βιβλιαράκι μαγειρικής ΑΛΛΑ για νουμπάδες; Να έχει εικόνες, αναλυτικά τα steps της συνταγής, να μην έχει περίεργη ορολογία...να μην έχει συνταγές γκουρμέ αλλά νορμάλ καθημερινά πράματα, εύκολες συνταγές. κανε ενα σεμιναριο με την μανα σου. ειλικρινα δεν υπαρχει αλλος τροπος για να μαθεις να μαγειρευεις. πρεπει καποιος να σου δειξει καποια πραματα. Λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη νοστιμίζουν σχεδόν τα πάντα. Μην μπλέκεις πολύ αν μιλαμε για κρεατα. αλλα δεν μπορεις να βαζεις παντου τα ιδια μπαχαρικα, θα εχουν μετα ολα τα φαγητα την ιδια γευση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 κανε ενα σεμιναριο με την μανα σου. ειλικρινα δεν υπαρχει αλλος τροπος για να μαθεις να μαγειρευεις. πρεπει καποιος να σου δειξει καποια πραματα. αν μιλαμε για κρεατα. αλλα δεν μπορεις να βαζεις παντου τα ιδια μπαχαρικα, θα εχουν μετα ολα τα φαγητα την ιδια γευση. Το θέμα στην αρχή τουλάχιστον είναι να έχεις κάποια γεύση... zio ο Oliver δεν είναι αυτός που παντού βάζει δεντρολίβανο-γρασίδι-σκορδο-βαλσαμικο-τζιντζερ-τοματινια-βασιλικο; Και είναι και λίγο τσαπατσούλης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα