Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω κάτι;

 

για να μην ξεραθούν τα κανελόνια είναι απαραίτητο να τα καλύψω μέχρι πάνω με σάλτσα; γιατί τα έκανα χτες και μου φάνηκαν βαριά εξαιτίας των 2 πουμαρό που αναγκάστηκα να βάλω προκειμένου να γίνει αρκετή η σάλτσα και να καλύψει τα κανελόνια. Η συνταγή έλεγε φυσικά ότι μπορώ να συμπληρώσω κρέμα γάλακτος ή νερό, ίσως να γινόταν καλύτερο έτσι, αλλά επειδή μ αρέσει η κόκκινη σάλτσα είπα να βάλει επιπλέον πουμαρό με αποτέλεσμα να γίνει βαρύ...

 

Τί μπορώ να κάνω λοιπόν για να μην μου ξεραθούν τα κανελόνια;

 

Μπορείς να τα βράσεις ελάχιστα πρίν τα τοποθετήσεις μέσα στο πυρέξ ίσα ισα να μαλακώσουν λίγο.Γεμίζονται πολύ έυκολα κι άς είναι πιο soft και μετά να τα περιχύσεις με την σάλτσα που θέλεις η την μπεσαμέλ.Εγω πάντοτε έτσι τα φτιάχνω και δεν μου ξεράθηκαν ποτέ. :)

  • Like 1
Δημοσ.

εχω εδω μερικες πεντανοστιμες μαλακιουλες και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας.

 

ρολο κρεμας τυριου με σολωμο και μυρωδικα. ερωτας απο την πρωτη μπουκια! το αγορασα στο aldi.

 

p1030857h.jpg

 

 

παστα φουντουκιου για επάλειψη

 

p1030859a.jpg

 

 

p1030860h.jpg

 

 

p1030861tm.jpg

Δημοσ.

ερωτηση

 

θελω να φτιαξω ενα μωσαικο/σαλαμι/κορμος σοκολατας με μπισκοτα. εχω μια συνταγη εδω που συμφωνα με τις κριτικες ειναι πολυ καλη αλλα χρησιμοποιει μαυρη σοκολατα και φοβαμαι μηπως γινεται πικρο. εσεις τι χρησιμοποιειται;

Δημοσ.

ειναι στα γαλλικα η συνταγη.

 

μεταφραζω εδω τα υλικα μονο

 

180γρ σοκολατα κουβερτουρα

100γρ βουτυρο

100γρ ζαχαρη

1 αυγο

8 μαρσμελοους

150γρ πτι μπερ

τριμενη καρυδα για το ντεκορ

 

επισης σκεφτομαι οτι σιγουρα θελει και λιγο λικερ μεσα η αρωμα πορτοκαλιου και δεν θα βαλω καρυδα απο πανω,

Δημοσ.

Νομιζω κομπλε ειναι. Εχει και τα μαρσμελοους μεσα.

 

Προσωπικα δεν εχω φτιαξει ποτε. Οποτε εχω ορεξη και υλικα, φτιαχνω σουφλε, σοκολατοπιτα ή brownies.

Η μανα μου που φτιαχνει, ξερω οτι βαζει κακαο σκονη μεσα.

Δημοσ.

το κακαο κι αν ειναι πικρο. απλα ανυσηχω για τα υλικα γτ θελω να το παω δωρακι σε επισκεψη σε φιλους.

Δημοσ.

κακάο βάζει και η δκιάμ...

Επίσης, τριμμένα ξηροκάρπια (φουντούκια ή καρύδια). Προτιμώ χωρίς...

Επίσης, κονιάκ ή λικέρ. Προτιμώ κονιάκ.

Και από πάνω ζάχαρη άχνη αντί για καρύδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...