Adelina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Να σας ρωτήσω κάτι; για να μην ξεραθούν τα κανελόνια είναι απαραίτητο να τα καλύψω μέχρι πάνω με σάλτσα; γιατί τα έκανα χτες και μου φάνηκαν βαριά εξαιτίας των 2 πουμαρό που αναγκάστηκα να βάλω προκειμένου να γίνει αρκετή η σάλτσα και να καλύψει τα κανελόνια. Η συνταγή έλεγε φυσικά ότι μπορώ να συμπληρώσω κρέμα γάλακτος ή νερό, ίσως να γινόταν καλύτερο έτσι, αλλά επειδή μ αρέσει η κόκκινη σάλτσα είπα να βάλει επιπλέον πουμαρό με αποτέλεσμα να γίνει βαρύ... Τί μπορώ να κάνω λοιπόν για να μην μου ξεραθούν τα κανελόνια; Μπορείς να τα βράσεις ελάχιστα πρίν τα τοποθετήσεις μέσα στο πυρέξ ίσα ισα να μαλακώσουν λίγο.Γεμίζονται πολύ έυκολα κι άς είναι πιο soft και μετά να τα περιχύσεις με την σάλτσα που θέλεις η την μπεσαμέλ.Εγω πάντοτε έτσι τα φτιάχνω και δεν μου ξεράθηκαν ποτέ. 1
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 εχω εδω μερικες πεντανοστιμες μαλακιουλες και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας. ρολο κρεμας τυριου με σολωμο και μυρωδικα. ερωτας απο την πρωτη μπουκια! το αγορασα στο aldi. παστα φουντουκιου για επάλειψη
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ok, θα ποσταρω το βραδυ μετα τα ξυδια εγω. Να περιμενεις. 1
traganeus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Πο ρε παπατζιλίκι!!!!! η μερέντα έγινε πάστα φουντουκιού τώρα
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 εΒακι δε σε ξεχασα, δυστυχως δε προλαβα να τραβηξω φωτο. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ πραλινιτσα μου.
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 150 κλασσικες συνταγες απο ολο τον πλανητη: http://www.saveur.com/gallery2/150-Classic-Recipes/ 1
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ερωτηση θελω να φτιαξω ενα μωσαικο/σαλαμι/κορμος σοκολατας με μπισκοτα. εχω μια συνταγη εδω που συμφωνα με τις κριτικες ειναι πολυ καλη αλλα χρησιμοποιει μαυρη σοκολατα και φοβαμαι μηπως γινεται πικρο. εσεις τι χρησιμοποιειται;
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Η συνταγη δεν λεει τιποτα για ζαχαρη? Κανε αν μπορεις ενα link την συνταγη.
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ειναι στα γαλλικα η συνταγη. μεταφραζω εδω τα υλικα μονο 180γρ σοκολατα κουβερτουρα 100γρ βουτυρο 100γρ ζαχαρη 1 αυγο 8 μαρσμελοους 150γρ πτι μπερ τριμενη καρυδα για το ντεκορ επισης σκεφτομαι οτι σιγουρα θελει και λιγο λικερ μεσα η αρωμα πορτοκαλιου και δεν θα βαλω καρυδα απο πανω,
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Νομιζω κομπλε ειναι. Εχει και τα μαρσμελοους μεσα. Προσωπικα δεν εχω φτιαξει ποτε. Οποτε εχω ορεξη και υλικα, φτιαχνω σουφλε, σοκολατοπιτα ή brownies. Η μανα μου που φτιαχνει, ξερω οτι βαζει κακαο σκονη μεσα.
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 το κακαο κι αν ειναι πικρο. απλα ανυσηχω για τα υλικα γτ θελω να το παω δωρακι σε επισκεψη σε φιλους.
leftermann Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 κακάο βάζει και η δκιάμ... Επίσης, τριμμένα ξηροκάρπια (φουντούκια ή καρύδια). Προτιμώ χωρίς... Επίσης, κονιάκ ή λικέρ. Προτιμώ κονιάκ. Και από πάνω ζάχαρη άχνη αντί για καρύδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα