Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tip: 

 

Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μακαρόνια με κιμά.... δοκιμάστε στον κιμά να ψιλοκόψτε bacon και να ρίξετε μέσα... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tip: 

 

Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μακαρόνια με κιμά.... δοκιμάστε στον κιμά να ψιλοκόψτε bacon και να ρίξετε μέσα... 

 

βαλε και μανιταρια και κρεμα γαλακτος και εχεις μια γαματη μακαροναδα καρουζο  :wub:

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως εδω αλλοι τρωνε καρπουζι ή πεπονι με φετα , δεν νομιζω πως το μπλε τυρι ειναι κατι σπεσιαλ ή ακυρο.

Όλοι τρώνε καρπούζι ή πεπόνι με φέτα :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε γιγαντες στο φουρνο δοκιμαστε μπεικον ή λουκανικο χωριατικο μεσα στο ταψι

 

Bαλε και λιγη μπαρμπεκιου σος θα παθεις πλακα!

Παντως εδω αλλοι τρωνε καρπουζι ή πεπονι με φετα , δεν νομιζω πως το μπλε τυρι ειναι κατι σπεσιαλ ή ακυρο.

 

Δεν εχω φαει ποτε θα το δοκιμασω, ακουσα παντως οτι παει τελια με συκα και καριδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μπαρμπεκιου λεει απιστευτα

Κλοκαιρι ψησαμε κατι σουβλακια και μπριζολοειδη και κατεληξα να συνεχιζω να τρωω ψωμι με μπαρμπεκιου σως

Φτιαχνεις η παιρνεις ετοιμη; Δοκιμασα και εφτιαξα μια σαλτσα οπου ηταν κατα το 80% σαν μπαρμπεκιου, εμεινα ικανοποιημενος αλλα πηρε κατα πολυ περισσοτερο χρονο απο οτι πιστευα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...