arxaggelos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Καλό τιπ αυτό με το μπρόκολο. Θέλει κάποια αναλογία συγκεκριμένη νερο/ξίδι; Και πόση ώρα το αφήνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Tip: Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μακαρόνια με κιμά.... δοκιμάστε στον κιμά να ψιλοκόψτε bacon και να ρίξετε μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 γιατι; γιατι παντου να μπαινει αυτο το ριμαδι το μπεικον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 μπικόζ έβριθιν ιζ μπέτερ γουίθ μπέικον! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 μπικόζ έβριθιν ιζ μπέτερ γουίθ μπέικον! οτιδηποτε ειναι χαλια του πετας μπεικον και φτιαχνει απλα. το κανουν ολα τα κακα εστιατορια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Tip: Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μακαρόνια με κιμά.... δοκιμάστε στον κιμά να ψιλοκόψτε bacon και να ρίξετε μέσα... βαλε και μανιταρια και κρεμα γαλακτος και εχεις μια γαματη μακαροναδα καρουζο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 σε γιγαντες στο φουρνο δοκιμαστε μπεικον ή λουκανικο χωριατικο μεσα στο ταψι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Παντως εδω αλλοι τρωνε καρπουζι ή πεπονι με φετα , δεν νομιζω πως το μπλε τυρι ειναι κατι σπεσιαλ ή ακυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Παντως εδω αλλοι τρωνε καρπουζι ή πεπονι με φετα , δεν νομιζω πως το μπλε τυρι ειναι κατι σπεσιαλ ή ακυρο. Όλοι τρώνε καρπούζι ή πεπόνι με φέτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 σε γιγαντες στο φουρνο δοκιμαστε μπεικον ή λουκανικο χωριατικο μεσα στο ταψι Bαλε και λιγη μπαρμπεκιου σος θα παθεις πλακα! Παντως εδω αλλοι τρωνε καρπουζι ή πεπονι με φετα , δεν νομιζω πως το μπλε τυρι ειναι κατι σπεσιαλ ή ακυρο. Δεν εχω φαει ποτε θα το δοκιμασω, ακουσα παντως οτι παει τελια με συκα και καριδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Bαλε και λιγη μπαρμπεκιου σος θα παθεις πλακα! Ταμπάσκο παντού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ταμπάσκο παντού! Δεν μου αρεσουν τα καυτερα αλλα με την μπαρμπεκιου κωλολενε και φρεσκο ψωμι και μετα κανεις παρτι χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Η μπαρμπεκιου λεει απιστευτα Κλοκαιρι ψησαμε κατι σουβλακια και μπριζολοειδη και κατεληξα να συνεχιζω να τρωω ψωμι με μπαρμπεκιου σως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Η μπαρμπεκιου λεει απιστευτα Κλοκαιρι ψησαμε κατι σουβλακια και μπριζολοειδη και κατεληξα να συνεχιζω να τρωω ψωμι με μπαρμπεκιου σως Φτιαχνεις η παιρνεις ετοιμη; Δοκιμασα και εφτιαξα μια σαλτσα οπου ηταν κατα το 80% σαν μπαρμπεκιου, εμεινα ικανοποιημενος αλλα πηρε κατα πολυ περισσοτερο χρονο απο οτι πιστευα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ειχαμε αγορασει ετοιμη . Πεπει να ξαναπαρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα