cosmos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεν τα πλενεις.ξεφλουδισε τα και με ενα πανί καθάρισε αν έχει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεν τα πλενεις.ξεφλουδισε τα και με ενα πανί καθάρισε αν έχει τπτ Εγώ πάντα παίρνω μανιτάρια σε γυάλινα βάζα,τώρα είπα να δοκιμάσω και τα φρέσκα αλλά δεν ήξερα την διαδικασία του καθαρισμού. σ`ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τα φρέσκα είναι κορυφή Δες κ σε βιντεακι την διαδικασία για σαμπινιον http://m.youtube.com/watch?v=mz6bYd8Zucg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεν τα πλενεις.ξεφλουδισε τα και με ενα πανί καθάρισε αν έχει τπτ πως τα ξεφλουδιζουμε καλε αυτα; εγω παντα τα καθαριζω με ενα πανακι και μετα χρησιμοποιω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 πως τα ξεφλουδιζουμε καλε αυτα; εγω παντα τα καθαριζω με ενα πανακι και μετα χρησιμοποιω Ρίξε μια ματια στο βιντεακι πιο πάνω. Την φλούδα την βγάζουμε....μην τρώμε κ τα χώματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αλλοι τα ξεφλουδιζουνε, αλλοι απλως τα πλενουνε. Μαλλον το ξεφλουδισμα ειναι ο πιο σωστος τροπος αλλα επειδη συνηθως βαριεμαι εγω απλως τα πλενω καλα. Χωματα και τετοια δεν υπαρχει περιπτωση να φας αν τα πλυνεις καλα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αλλοι τα ξεφλουδιζουνε, αλλοι απλως τα πλενουνε. Μαλλον το ξεφλουδισμα ειναι ο πιο σωστος τροπος αλλα επειδη συνηθως βαριεμαι εγω απλως τα πλενω καλα. Χωματα και τετοια δεν υπαρχει περιπτωση να φας αν τα πλυνεις καλα ρε Δεν ισχυει αυτό που λες .Δεν είναι θέμα βαρεμαρας,το μανιτάρι απορροφά νερό σαν σφουγγάρι γι αυτό και δεν το πλένουμε.Κάι τα μακαρονια αλλοι οταν τα σουρωνουν τους ρίχνουν κρύο νερό και άλλοι όχι.Δεν σημαίνει οτι και τα δύο είναι σωστά ΡΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν εισαι ετοιμος να φας λιγο χωμα, δεν τρως μανιταρια Θα το φας, ασχετα αν το καταλαβεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εκανα πειραμα με το μπλε τυρι το εβαλα μεσα σε μηλοπιτα και ηταν αρκετα καλο μπορω να πω !!! Γιατί ρε κακούργε?? Τι σου' κανε η μηλόπιτα και της φέρθηκες έτσι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εγώ τα πλένω τα κόβω και τα βάζω σε αυτό το περιστρεφομενο που στεγνώνει τη σαλάτα. Μετά τα αφήνω και 2 3 λεπτά να στεγνώσουν εντελώς και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν μιας και βαριόμουν είπα να κάνω κάτι δημιουργικό Burgers με pretzel, τυρί, κέτσαπ, μαρούλι, αγγούρι και πιπεριά φλωρίνης..Έβαλα λίγο τα pretzel στο φούρνο να γίνουν "κρατσανιστά" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Γιατί ρε κακούργε?? Τι σου' κανε η μηλόπιτα και της φέρθηκες έτσι??? Ρε του παει πολυ δεν το πριμενα Αν δεν εισαι ετοιμος να φας λιγο χωμα, δεν τρως μανιταρια Θα το φας, ασχετα αν το καταλαβεις και εγω ενω παλια τα καθαρισα τωρα τα τρωω με την φλουδα και νομιζω οτι ειναι πιο νοστιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Σιγά μην κάτσω να καθαρίσω τα μανιτάρια ένα ένα. Έχω φάει τόνους μέχρι τώρα και απλά τους αφαιρώ με το χέρι τα "χοντρά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ρε του παει πολυ Eγκληματίας... δε σηκώνω κουβέντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Eγκληματίας... δε σηκώνω κουβέντα! είμαι αθώος είμαι αθώος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα