Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τη γιαπωνέζικη λέμε!! ευτηχως ειναι μικρη...ποσοτητα οποτε αν χρειασθει τι να κανεις χαχαχαχαχα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πάντως πώς συμβαίνει πάντα τα λόγια μου να παρερμηνεύονται.. περίεργο πράγμα ρε παιδί μου.. 2
tehAllantin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ειναι "αλλαντικο" ας πουμε http://en.wikipedia.org/wiki/Curing_(food_preservation)
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πάντως πώς συμβαίνει πάντα τα λόγια μου να παρερμηνεύονται.. περίεργο πράγμα ρε παιδί μου.. Ελα ντε γιατι και εγω το ιδιο απορω χαχαχαχα
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ε αφου δεν μου αρεσει καλε τι να κανω γενικα η γιαπωνέζικη δεν μου αρεσει οχι μονο του σουσι οκ να μην σου αρεσει. να μου μεινει εμενα ολο το κατσουντον του πλανητη να τρωω μεχρι να πεθανω απο διατρηση στομαχου
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Curing_(food_preservation) ok καταλαβα αλλα παλι βλακεια μου φαίνεται χαχαχα οκ να μην σου αρεσει. να μου μεινει εμενα ολο το κατσουντον του πλανητη να τρωω μεχρι να πεθανω απο διατρηση στομαχου προτιμω κινεζικη
Valerie_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τι τυρί κρέμα βάζουμε στο cheesecake ; μόνο μασκαρπόνε; 1
Anorymous Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τι τυρί κρέμα βάζουμε στο cheesecake ; μόνο μασκαρπόνε; Αυτο ειναι το καλητερο για εμενα αλλα αναλογα τα γουστα μπορεις να βαλεις ανθοτυρο η φιλαδερφεια, μεχρι και φετα εχω δει να βαζουν. 1
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Τι τυρί κρέμα βάζουμε στο cheesecake ; μόνο μασκαρπόνε; Πάρ'το έτοιμο μη παιδεύεσαι! 1
Anorymous Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εκανα πειραμα με το μπλε τυρι το εβαλα μεσα σε μηλοπιτα και ηταν αρκετα καλο μπορω να πω !!!
arxaggelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι μια συνταγή για ζύμη αλμυρής τάρτας (τύπου κις), αλλά επιτέλους, διάολε, μια που να είναι δοκιμασμένη και να βγαίνει πάντα. Όχι του στυλ "έλα μωρέ στο περίπου ίδιες είναι όλες βάλε λίγο από αυτό και λίγο από εκείνο", θέλω μια μετρημένη σε γραμμάρια με εγγλέζικη ακρίβεια και το αποτέλεσμα να είναι failproof. Για τσέρκι/φόρμα τάρτας περίπου 25-27 εκατοστά, αλλιώς η συνταγή να αναφέρει για τί σκεύος είναι για να μην βρεθούμε προ εκλπήξεως. Merci. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2014 από arxaggelos
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καποιος θελει τον θανατο μου hot dog η corn dog και πατατες κολλημενες πανω του αρε Κορεα τι μας κανεις http://en.rocketnews24.com/2014/10/28/koreas-kogo-is-the-ultimate-french-fry-encrusted-corn-dog/ 1
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ειναι τρελοι αυτοι οι ιαπωνες cup cakes http://en.rocketnews24.com/2014/10/30/cupcakes-almost-too-beautiful-to-eat-adding-a-japanese-touch-to-cake-decorating/ 2
IOSTEFO Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αυτά τα μανιτάρια τα πλένω με το νερό η θέλει και κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα