Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως πώς συμβαίνει πάντα τα λόγια μου να παρερμηνεύονται.. περίεργο πράγμα ρε παιδί μου.. :huh:

 

Ελα ντε γιατι και εγω το ιδιο απορω χαχαχαχα

Δημοσ.

ε αφου δεν μου αρεσει καλε τι να κανω γενικα η γιαπωνέζικη δεν μου αρεσει οχι μονο του σουσι  

 

οκ να μην σου αρεσει. να μου μεινει εμενα ολο το κατσουντον του πλανητη να τρωω μεχρι να πεθανω απο διατρηση στομαχου

 

kat_ton1.jpg

Δημοσ.

 

ok καταλαβα αλλα παλι βλακεια μου φαίνεται χαχαχα

οκ να μην σου αρεσει. να μου μεινει εμενα ολο το κατσουντον του πλανητη να τρωω μεχρι να πεθανω απο διατρηση στομαχου

 

kat_ton1.jpg

 

προτιμω κινεζικη :) 

Δημοσ.

Τι τυρί κρέμα βάζουμε στο cheesecake ; μόνο μασκαρπόνε;

 

Αυτο ειναι το καλητερο για εμενα αλλα αναλογα τα γουστα μπορεις να βαλεις ανθοτυρο η φιλαδερφεια, μεχρι και φετα εχω δει να βαζουν. 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειάζομαι μια συνταγή για ζύμη αλμυρής τάρτας (τύπου κις), αλλά επιτέλους, διάολε, μια που να είναι δοκιμασμένη και να βγαίνει πάντα. Όχι του στυλ "έλα μωρέ στο περίπου ίδιες είναι όλες βάλε λίγο από αυτό και λίγο από εκείνο", θέλω μια μετρημένη σε γραμμάρια με εγγλέζικη ακρίβεια και το αποτέλεσμα να είναι failproof.

 

Για τσέρκι/φόρμα τάρτας περίπου 25-27 εκατοστά, αλλιώς η συνταγή να αναφέρει για τί σκεύος είναι για να μην βρεθούμε προ εκλπήξεως.

 

Merci.

Επεξ/σία από arxaggelos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...