Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τη γιαπωνέζικη λέμε!! ευτηχως ειναι μικρη...ποσοτητα οποτε αν χρειασθει τι να κανεις χαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πάντως πώς συμβαίνει πάντα τα λόγια μου να παρερμηνεύονται.. περίεργο πράγμα ρε παιδί μου.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ειναι "αλλαντικο" ας πουμε http://en.wikipedia.org/wiki/Curing_(food_preservation) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πάντως πώς συμβαίνει πάντα τα λόγια μου να παρερμηνεύονται.. περίεργο πράγμα ρε παιδί μου.. Ελα ντε γιατι και εγω το ιδιο απορω χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ε αφου δεν μου αρεσει καλε τι να κανω γενικα η γιαπωνέζικη δεν μου αρεσει οχι μονο του σουσι οκ να μην σου αρεσει. να μου μεινει εμενα ολο το κατσουντον του πλανητη να τρωω μεχρι να πεθανω απο διατρηση στομαχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Curing_(food_preservation) ok καταλαβα αλλα παλι βλακεια μου φαίνεται χαχαχα οκ να μην σου αρεσει. να μου μεινει εμενα ολο το κατσουντον του πλανητη να τρωω μεχρι να πεθανω απο διατρηση στομαχου προτιμω κινεζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τι τυρί κρέμα βάζουμε στο cheesecake ; μόνο μασκαρπόνε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τι τυρί κρέμα βάζουμε στο cheesecake ; μόνο μασκαρπόνε; Αυτο ειναι το καλητερο για εμενα αλλα αναλογα τα γουστα μπορεις να βαλεις ανθοτυρο η φιλαδερφεια, μεχρι και φετα εχω δει να βαζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Τι τυρί κρέμα βάζουμε στο cheesecake ; μόνο μασκαρπόνε; Πάρ'το έτοιμο μη παιδεύεσαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Εκανα πειραμα με το μπλε τυρι το εβαλα μεσα σε μηλοπιτα και ηταν αρκετα καλο μπορω να πω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι μια συνταγή για ζύμη αλμυρής τάρτας (τύπου κις), αλλά επιτέλους, διάολε, μια που να είναι δοκιμασμένη και να βγαίνει πάντα. Όχι του στυλ "έλα μωρέ στο περίπου ίδιες είναι όλες βάλε λίγο από αυτό και λίγο από εκείνο", θέλω μια μετρημένη σε γραμμάρια με εγγλέζικη ακρίβεια και το αποτέλεσμα να είναι failproof. Για τσέρκι/φόρμα τάρτας περίπου 25-27 εκατοστά, αλλιώς η συνταγή να αναφέρει για τί σκεύος είναι για να μην βρεθούμε προ εκλπήξεως. Merci. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2014 από arxaggelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καποιος θελει τον θανατο μου hot dog η corn dog και πατατες κολλημενες πανω του αρε Κορεα τι μας κανεις http://en.rocketnews24.com/2014/10/28/koreas-kogo-is-the-ultimate-french-fry-encrusted-corn-dog/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Είδες πως τα κοιτάζει αυτά που έβαλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ειναι τρελοι αυτοι οι ιαπωνες cup cakes http://en.rocketnews24.com/2014/10/30/cupcakes-almost-too-beautiful-to-eat-adding-a-japanese-touch-to-cake-decorating/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αυτά τα μανιτάρια τα πλένω με το νερό η θέλει και κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα