Anorymous Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Βαζω και σαλτσα ντοματας και κρεμα γαλακτος, δεν εχω δοκιμασει να τα φτιαξω διχως καποιο απο αυτα. Το γιατι ο τονος ειναι ακριβος στην Ελληνικη αγορα το εχω απορια και εγω. Για τον συσκευασμενο παντα. μπορεις να αγορασεις φρεσκο τονο για πολυ λιγοτερα χρηματα, παραμενει ακριβος ομως σε καθε περιπτωση... o φρεσκος ρε ειναι ακομα πιο ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Αθηνας στην αγορα Τεταρτη βρισκω φθηνο, θελει διαδικασια ομως για το μαγειρεμα και εχω να παρω πολλα χρονια. Ψαξε εκει που εισαι για φθηνοτερο, μπορεις να βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σαλτσες dolmio εχει δοκιμασει κανεις ? Σε σχεση με της Barilla ειναι πιο καλες ? Βασικα για την καρμποναρα ψήνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν παλεύεστε όμως. Σε νήμα για μαγειρική, μιλάτε για έτοιμες σάλτσες. Σας τους "chef" που διαφημίζουν κάτι kn0r και αηδίες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Παιρνω κοτοπουλο ετοιμο ψημενο απο σουπερμαρκετ, το ξεκοκαλιζω και το διατηρω στο ψυγειο. Οταν θελω να το βαλω σε καποιο πιατο, αντι να το ριξω κρυο ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να το προθερμανω? Ας πουμε χτες εβρασα κατι μακαρονια, μετα πεταξα πανω σαλτσα και το κρεας οπως ηταν παγωμενο. Να το βαζω σε μικροκυματων, να το ξαναριχνω σε φουρνο, τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Παιρνω κοτοπουλο ετοιμο ψημενο απο σουπερμαρκετ, το ξεκοκαλιζω και το διατηρω στο ψυγειο. Οταν θελω να το βαλω σε καποιο πιατο, αντι να το ριξω κρυο ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να το προθερμανω? Ας πουμε χτες εβρασα κατι μακαρονια, μετα πεταξα πανω σαλτσα και το κρεας οπως ηταν παγωμενο. Να το βαζω σε μικροκυματων, να το ξαναριχνω σε φουρνο, τι προτεινετε? Να το ζεσταίνεις μαζί με τη σάλτσα σε ένα τηγάνι και μετά να ρίχνεις μέσα και τα μακαρόνια ίσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σε τηγανι τη σαλτσα, οχι κατσαρολα? Σαλτσα παριπτωντος χρησιμοποιω συσκευασμενη δεν την φτιαχνω ουτε αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σε τηγανι τη σαλτσα, οχι κατσαρολα? Σαλτσα παριπτωντος χρησιμοποιω συσκευασμενη δεν την φτιαχνω ουτε αυτη. Στην tv που έχω δει τηγάνι χρησιμοποιούν Αλλά και σε κατσαρόλα δε νομίζω να αλλάζει κάτι, το θέμα είναι ανακατευτούν και να ζεσταθούν όλα μαζί ομοιόμορφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Φούρνος μικροκυμάτων και πολύ είναι. Time is money Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Φούρνος μικροκυμάτων και πολύ είναι. Time is money Είναι μια λύση κι αυτή, δεν το σκέφτηκα γιατί δεν έχω καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Βασικα το σκεφτηκα αλλα θελω να αποφευγω μικροκυματων. Αμα δεν θελω σαλτσα το ζεσταινω σε κανονικο φουρνο για 5 λετπα μαζι με τυρι τριμμενο για να λιωνει. Τωρα κατι αλλο. Στο ψυγειο ποσες μερες κραταει? Μπορω και τεταρτη μερα? Ας πουμε πηρα Δευτερα το ξεκοκαλισα και το βαλα στο ψυγειο. Εφαγα την τριτη και την πεμπτη μακαρονια κοτοπουλο, και σημερα τελευταια μερα με ρυζι. Αλλα σημερα σαν να ψιλομυριζε. Την προηγουμενη βδομαδα, την πεμπτη μερα ειχε ψιλοβγαλει και γλιτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Βασικα το σκεφτηκα αλλα θελω να αποφευγω μικροκυματων. Αμα δεν θελω σαλτσα το ζεσταινω σε κανονικο φουρνο για 5 λετπα μαζι με τυρι τριμμενο για να λιωνει. Τωρα κατι αλλο. Στο ψυγειο ποσες μερες κραταει? Μπορω και τεταρτη μερα? Ας πουμε πηρα Δευτερα το ξεκοκαλισα και το βαλα στο ψυγειο. Εφαγα την τριτη και την πεμπτη μακαρονια κοτοπουλο, και σημερα τελευταια μερα με ρυζι. Αλλα σημερα σαν να ψιλομυριζε. Την προηγουμενη βδομαδα, την πεμπτη μερα ειχε ψιλοβγαλει και γλιτσα. Μήπως να φτιάχνεις λιγότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ενα ολοκληρο ωημενο κοτοπουλο απο σουπερμαρκετ παιρνω, δεντο φτιαχνω εγω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το ρύζι basmati για τι είναι; Το ρύζι το άσπρο που κάνουμε όταν είμαστε άρρωστοι, ποιό είναι; Για πιλάφι ποιό είναι το κατάλληλο (βασικά ένα που λέει σπιρωτό τύπου Αμερικής αλλά έχει και άλλα που λένε για πιλάφι και με μπερδεύουν); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παλεύεστε όμως. Σε νήμα για μαγειρική, μιλάτε για έτοιμες σάλτσες. Σας τους "chef" που διαφημίζουν κάτι kn0r και αηδίες. Το οτι ειναι ετοιμο δεν παει να πει οτι ειναι κακο, οκ καλη η κλασικη η καρμποναρα με αυγο και οχι κρεμα γαλακτος και guanciale αλλα και τα ετοιματζιδικα που και που δεν ειναι εγκλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα