Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 δεν την ηξερα τετοια τεχνικη λεπτομερια. αν και δεν νομιζω οτι θα ειχα το κουραγιο να αφησω το λαχταριστο κρεατακι να περιμενει. εε; Και γω το θεωρουσα ασήμαντη λεπτομέρια μέχρι που το δοκίμασα! Ασε που με τα ζουμιά που θα βγάλει οση ωρα θα "ξεκουράζεται", φτιαχνεις μια ακόμη πιο special σαλτσούλα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ευα, αλατι-πιπερι-τηγανι το κρεας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ευα, αλατι-πιπερι-τηγανι το κρεας? φουρνος (αλουμινενιο κεσεδακι, το καλυτερο ψησιμο) με αρωματισμενο βουτυρο (δεν ξερω τι εχει ακριβως, ερχεται πακετο με το κρεας) εξου και η λιμνουλα. το αλατι το εβαλα μετα στο πιατο (fleur de sel) Και γω το θεωρουσα ασήμαντη λεπτομέρια μέχρι που το δοκίμασα! Ασε που με τα ζουμιά που θα βγάλει οση ωρα θα "ξεκουράζεται", φτιαχνεις μια ακόμη πιο special σαλτσούλα! αυτα τα ζουμακια τα απολαμβανω κι εγω ανακατεμενα με το βουτυρο την ωρα που το κοβω και τρεχουν. ειναι πολυ σλουρπ σλουρπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 φουρνος (αλουμινενιο κεσεδακι, το καλυτερο ψησιμο) με αρωματισμενο βουτυρο (δεν ξερω τι εχει ακριβως, ερχεται πακετο με το κρεας) εξου και η λιμνουλα. το αλατι το εβαλα μετα στο πιατο (fleur de sel) δεν εχω ψησει ποτε φουρνο , μονο σε αυτη την τηγανογκριλιερα... ποση ωρα το αφησες? το γυρισες? σκεπασες με αλουμινοχαρτο μεσα στο φουρνο καθολου? φανταζομαι στο γκριλ , οχι αερα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 δεν εχω ψησει ποτε φουρνο , μονο σε αυτη την τηγανογκριλιερα... ποση ωρα το αφησες? το γυρισες? σκεπασες με αλουμινοχαρτο μεσα στο φουρνο καθολου? φανταζομαι στο γκριλ , οχι αερα ετσι? Το εψησα κανα 10λεπτο-τεταρτο στους 220 περιπου (κρυος φουρνος χωρις προθερμανση, ασε που ο δικος μου ειναι λιγο μπρικι οποτε δεν ειναι και πολυ ενδεικτικοι οι χρονοι και οι θερμοκρασιες). Το γυρισα 2 φορες νομιζω η δευτερη ηταν για να παρει απλα λιγο χρωμα στο τελος κανα λεπτο. βασικα δεν πρεπει να κανει το λαθος να το τσιμπησεις με κανα πηρουνι για να το τσεκαρεις γτ θα χυθουν ολα τα ζουμια του. δεν το σκεπασα καθολου, το εψησα με το βουτυρο του στις αντιστασεις (γκριλ ειναι αυτο; ). παντως ο καθε φουρνος ειναι διαφορετικος οποτε πρεπει να πειραματιστεις με τον δικο σου για να βρεις τον ιδανικο χρονο ψησιματος. Και επιμενω στα αλουμινενια κεσεδακια, οτιδηποτε και να ψησεις εκει μεσα γινεται πολυ καλυτερο απ'οτι αν το ψησεις σε σιδερενιο ταψι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EIVEPypojyo&feature=relmfu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Καμιά καλη συνταγή για πατσά; Με καυτερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Καμιά καλη συνταγή για πατσά; Με καυτερό http://www.youtube.com/watch?v=Hj_8QIjMAio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 σημερα εκανα ψαρι. φιλετο τιλαπιας με κρεμμυδακια απο πανω και ρυζι με αρακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Να σας ρωτήσω κάτι; για να μην ξεραθούν τα κανελλόνια είναι απαραίτητο να τα καλύψω μέχρι πάνω με σάλτσα; γιατί τα έκανα χτες και μου φάνηκαν βαριά εξαιτίας των 2 πουμαρό που αναγκάστηκα να βάλω προκειμένου να γίνει αρκετή η σάλτσα και να καλύψει τα κανελόνια. Η συνταγή έλεγε φυσικά ότι μπορώ να συμπληρώσω κρέμα γάλακτος ή νερό, ίσως να γινόταν καλύτερο έτσι, αλλά επειδή μ αρέσει η κόκκινη σάλτσα είπα να βάλει επιπλέον πουμαρό με αποτέλεσμα να γίνει βαρύ... Τί μπορώ να κάνω λοιπόν για να μην ξεραθούν τα κανελλόνια; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2012 από stavi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 να βαλεις μπεσαμελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 να βαλεις μπεσαμελ. Τρολολολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανείς πως λέγεται η βανίλλια υποβρύχιο στα αγγλικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 underwater vanille ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανείς πως λέγεται η βανίλλια υποβρύχιο στα αγγλικά ; Δεν υπαρχει συγκεκριμενη λεξη νομιζω. Οποτε η θα το πεις περιγραφικα ή θα πεις Vanilla Submarine και οποιος καταλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα