Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έλα εδώ είσαι βόζι και σε βίντεο

προσπέρασε τα πρώτα λεπτά (γιατί θα πάρεις έτοιμη τριμμένη τομάτα)

Δεν κλέβουμε, να την τρίψει στο χέρι τη ντομάτα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έφτιαξα μόνη μου πρώτη φορά γεμιστά και πέτυχαν ^_^ ήθελα απλά να μοιραστώ την χαρά μου, για μένα όλα τα φαγητά έχουν DC τουλάχιστον 17.

Άντε κι εις ανώτερα! :P (σουτζουκάκια πχ)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε κι εις ανώτερα! :P (σουτζουκάκια πχ)

Thanks!

Σε πρόλαβα, προχθές είχα κάνει τα σουτζουκάκια γιαουρτλού της Μπαρμπαρίγου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Μια γαματη φαση που ειχα δοκιμασει για μακαρονια με τονο (αν και οταν βαριεμαι απλα βραζω μακαρονια, πεταω τονο και μαγιονεζα και τρωω) ειχε ως εξης:

 

Βραζεις μακαρονια

Τριβεις ντοματα χειροκινητα. Ναι με το χερι.

Κοβεις φρεσκο κρεμμυδακι. Ή οχι φρεσκο, το κανονικο, whatever και τα δυο τρωγονται (ειμαι σιγουρος πως οι σεφ του φορουμ θα θελουν να με ανασκολοπισουν τωρα :lol: )

Βαζεις λιγο ανιθο.

Αλατι. 

Πιπερι.

Τονο. 

Μαγιονεζα.

 

Μου το ειχαν σερβιρει σε φαση σαλατας ζυμαρικων (οπου απλα βαζεις πενες, τις κρυωνεις και ανακατευεις τα υλικα), αλλα το δοκιμασα και με αλλα ζυμαρικα και ειναι ωραιο γευμα και σχετικα ελαφρυ. Αρκει να μην του δωσεις να καταλαβει με τη μαγιονεζα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι ισως εθισμενος στα μακαρονια με τονο. Τα εμαθα μεσα απο την εκπομπη του Chef John και φτιαχνω τουλαχιστον μια φορα το μηνα! Η συνταγη ειναι αυτη εδω:

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι ισως εθισμενος στα μακαρονια με τονο. Τα εμαθα μεσα απο την εκπομπη του Chef John και φτιαχνω τουλαχιστον μια φορα το μηνα! Η συνταγη ειναι αυτη εδω:

Μια φορά το μήνα δεν είναι εθισμός! :P

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και φυσικά, με καπνιστό τόνο έχουν άλλη νοστιμιά!

Και με καπνιστό σολομό επίσης! (και όχι μόνο με καπνιστό)

 

Γενικά τα ζυμαρικά ταιριάζουν πολύ με ψάρια και θαλασσινά, για τα γούστα μου τουλάχιστον!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια φορά το μήνα δεν είναι εθισμός! :P

Γιαυτο ειπα τουλαχιστον μια φορα ;) Το χειμωνα φυσικα ειναι πολυ τακτικα! Μπορει και 4-5 φορες το μηνα.

 

Και φυσικά, με καπνιστό τόνο έχουν άλλη νοστιμιά!

Ειναι οντως πολυ πιο νοστιμα με καπνιστο τονο, το προβλημα ειναι ομως πως οι περισσοτεροι καπνιστοι τονοι του εμποριου ειναι γεματοι χημικα προσθετα. Καλυτερα να βαζεις απλο τονο με καπνιστο αλατι και καπνιστη παπρικα παρα τον ετοιμο. Η γευση ειναι ιδια και καλυτερη ετσι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι ισως εθισμενος στα μακαρονια με τονο. Τα εμαθα μεσα απο την εκπομπη του Chef John και φτιαχνω τουλαχιστον μια φορα το μηνα! Η συνταγη ειναι αυτη εδω:

 

με κρεμα γαλακτος αντι ντοματα ή συνδιασμο αυτων των δυο εχεις δοκιμασει ?

BTW γιατι ο τονος ειναι τοσο ακριβως ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με κρεμα γαλακτος αντι ντοματα ή συνδιασμο αυτων των δυο εχεις δοκιμασει ?

BTW γιατι ο τονος ειναι τοσο ακριβως ?

Βαζω και σαλτσα ντοματας και κρεμα γαλακτος, δεν εχω δοκιμασει να τα φτιαξω διχως καποιο απο αυτα. Το γιατι ο τονος ειναι ακριβος στην Ελληνικη αγορα το εχω απορια και εγω. Για τον συσκευασμενο παντα. μπορεις να αγορασεις φρεσκο τονο για πολυ λιγοτερα χρηματα, παραμενει ακριβος ομως σε καθε περιπτωση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...