evabb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 πετα το οπως ειναι, θα πεθανεις. Ε τελος παντων δεν τα παω καλα με αυτά. Δεν εχω και τίποτα άλλο ηλεκτρικο που ανακατέβει 20 ευρω κανει ενα μιξερ χεριου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το λάδι στο τηγάνι, πόσες φορές το χρησιμοποιείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μάξιμουμ 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 αναλογως τι εχει τηγανιστει μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πατάτες ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 πες μας ντε και τι λάδι, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δική μας παραγωγής. Ξέρω γω, νόρμαλ θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ελαιλαδο? Γιατι να τηγανισεις μεσα σε αυτο? τσαμπα το πετας... παιζει ρολο σε τι θερμοκρασια το πας, και αν καταλαβαινω σωστα τις κανεις στο τηγανι, που δεν ειναι και ο πιο σωστος τροπος για να κανεις πατατες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ε τι να πάρω φριτέζα; Μια πατάτα καθαρίζω μόνο κάθε φορά. Λες να συμφέρει; Επίσης έχω ακούσει οτι καλύτερα ελαιόλαδο, παρά τα άλλα δεύτερης κατηγορίας γιατί είναι αρκετά πιο βλαβερά για την υγεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Χωρίς να είμαι ειδικός, έχω ακούσει ότι το ελαιόλαδο έχει μεγάλη αντοχή και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα. Τώρα το πόσο είναι το αρκετές φορές και κατά πόσο ισχύει γενικά αυτό που λέω δεν ξέρω Άσε να σου πούνε καλύτερα τα παιδιά που ξέρουν σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Με μια κατσαρολα κανεις δουλεια, δεν θες φριτεζα, πρωτα τις κανεις σε χαμηλη θερμοκρασια, να μαλακωσουν σαν να ειναι βραστες (μπορεις να τις βρασεις κιολας) και μετα τις κανεις σε υψηλη θερμοκρασια για να κανουν κρουστα. Αν δεν καψει το λαδι δεν θα εχεις θεμα μεσα σε καποια λογικη παντα. Το φαγητο που τηγανιζεται δεν γινεται να απορροφησει λαδια αν τηγανιστει σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Έλα ρε φίλε μπέλας. Ενώ με το τηγάνι τσακ μπαμ. Για το τηγάνι έχεις κάποια συμβουλή όσων αφορά την θερμοκρασία; Επίσης για φριτέζα τι θα έλεγες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το ελαιόλαδο στους πόσους βαθμούς πιάνει φωτιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Έλα ρε φίλε μπέλας. Ενώ με το τηγάνι τσακ μπαμ. Για το τηγάνι έχεις κάποια συμβουλή όσων αφορά την θερμοκρασία; Επίσης για φριτέζα τι θα έλεγες; Δεν ειναι θεμα μπελα, ειναι θεμα να το κανεις σωστα. Οταν το μεσα ειναι μαγειρεμενο το εξω θα ειναι παραμαγειρεμενο και η πατατα θα εχει απορροφησει λαδι. Φριτεζα δεν χρειαζεται, κατσαρολα και τρυπητή κουταλα, θες βαθος γενικα http://aht.seriouseats.com/archives/2010/05/the-burger-lab-how-to-make-perfect-mcdonalds-style-french-fries.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το λάδι στο τηγάνι, πόσες φορές το χρησιμοποιείτε; θα πεσουν να με φανε τωρα αλλα αν τηγανιζω πατατες και οχι τιποτα ψαρια ή μπριζολικια το χρησιμοποιω 3 φορες συστηματικά. Ειναι δυσκολοι καιροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα