Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πετα το οπως ειναι, θα πεθανεις.


Ε τελος παντων δεν τα παω καλα με αυτά. Δεν εχω και τίποτα άλλο ηλεκτρικο που ανακατέβει :P

20 ευρω κανει ενα μιξερ χεριου

  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελαιλαδο? Γιατι να τηγανισεις μεσα σε αυτο? τσαμπα το πετας...

παιζει ρολο σε τι θερμοκρασια το πας, και αν καταλαβαινω σωστα τις κανεις στο τηγανι, που δεν ειναι και ο πιο σωστος τροπος για να κανεις πατατες.

  • Like 1
Δημοσ.

Ε τι να πάρω φριτέζα; Μια πατάτα καθαρίζω μόνο κάθε φορά. Λες να συμφέρει;

 

Επίσης έχω ακούσει οτι καλύτερα ελαιόλαδο, παρά τα άλλα δεύτερης κατηγορίας γιατί είναι αρκετά πιο βλαβερά για την υγεία.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός, έχω ακούσει ότι το ελαιόλαδο έχει μεγάλη αντοχή και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα. Τώρα το πόσο είναι το αρκετές φορές και κατά πόσο ισχύει γενικά αυτό που λέω δεν ξέρω :-)  Άσε να σου πούνε καλύτερα τα παιδιά που ξέρουν σίγουρα

Δημοσ.

Με μια κατσαρολα κανεις δουλεια, δεν θες φριτεζα, πρωτα τις κανεις σε χαμηλη θερμοκρασια, να μαλακωσουν σαν να ειναι βραστες (μπορεις να τις βρασεις κιολας) και μετα τις κανεις σε υψηλη θερμοκρασια για να κανουν κρουστα.

Αν δεν καψει το λαδι δεν θα εχεις θεμα μεσα σε καποια λογικη παντα.

Το φαγητο που τηγανιζεται δεν γινεται να απορροφησει λαδια αν τηγανιστει σωστα.

Δημοσ.

Έλα ρε φίλε μπέλας. Ενώ με το τηγάνι τσακ μπαμ. Για το τηγάνι έχεις κάποια συμβουλή όσων αφορά την θερμοκρασία; Επίσης για φριτέζα τι θα έλεγες;

Δημοσ.

Έλα ρε φίλε μπέλας. Ενώ με το τηγάνι τσακ μπαμ. Για το τηγάνι έχεις κάποια συμβουλή όσων αφορά την θερμοκρασία; Επίσης για φριτέζα τι θα έλεγες;

Δεν ειναι θεμα μπελα, ειναι θεμα να το κανεις σωστα. Οταν το μεσα ειναι μαγειρεμενο το εξω θα ειναι παραμαγειρεμενο και η πατατα θα εχει απορροφησει λαδι.

Φριτεζα δεν χρειαζεται, κατσαρολα και τρυπητή κουταλα, θες βαθος γενικα

http://aht.seriouseats.com/archives/2010/05/the-burger-lab-how-to-make-perfect-mcdonalds-style-french-fries.html

Δημοσ.

Το λάδι στο τηγάνι, πόσες φορές το χρησιμοποιείτε;

θα πεσουν να με φανε τωρα αλλα αν τηγανιζω πατατες και οχι τιποτα ψαρια ή μπριζολικια το χρησιμοποιω 3 φορες συστηματικά.

Ειναι δυσκολοι καιροι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...