Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πετα το οπως ειναι, θα πεθανεις.


Ε τελος παντων δεν τα παω καλα με αυτά. Δεν εχω και τίποτα άλλο ηλεκτρικο που ανακατέβει :P

20 ευρω κανει ενα μιξερ χεριου

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Ελαιλαδο? Γιατι να τηγανισεις μεσα σε αυτο? τσαμπα το πετας...

παιζει ρολο σε τι θερμοκρασια το πας, και αν καταλαβαινω σωστα τις κανεις στο τηγανι, που δεν ειναι και ο πιο σωστος τροπος για να κανεις πατατες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε τι να πάρω φριτέζα; Μια πατάτα καθαρίζω μόνο κάθε φορά. Λες να συμφέρει;

 

Επίσης έχω ακούσει οτι καλύτερα ελαιόλαδο, παρά τα άλλα δεύτερης κατηγορίας γιατί είναι αρκετά πιο βλαβερά για την υγεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να είμαι ειδικός, έχω ακούσει ότι το ελαιόλαδο έχει μεγάλη αντοχή και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα. Τώρα το πόσο είναι το αρκετές φορές και κατά πόσο ισχύει γενικά αυτό που λέω δεν ξέρω :-)  Άσε να σου πούνε καλύτερα τα παιδιά που ξέρουν σίγουρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με μια κατσαρολα κανεις δουλεια, δεν θες φριτεζα, πρωτα τις κανεις σε χαμηλη θερμοκρασια, να μαλακωσουν σαν να ειναι βραστες (μπορεις να τις βρασεις κιολας) και μετα τις κανεις σε υψηλη θερμοκρασια για να κανουν κρουστα.

Αν δεν καψει το λαδι δεν θα εχεις θεμα μεσα σε καποια λογικη παντα.

Το φαγητο που τηγανιζεται δεν γινεται να απορροφησει λαδια αν τηγανιστει σωστα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα ρε φίλε μπέλας. Ενώ με το τηγάνι τσακ μπαμ. Για το τηγάνι έχεις κάποια συμβουλή όσων αφορά την θερμοκρασία; Επίσης για φριτέζα τι θα έλεγες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα ρε φίλε μπέλας. Ενώ με το τηγάνι τσακ μπαμ. Για το τηγάνι έχεις κάποια συμβουλή όσων αφορά την θερμοκρασία; Επίσης για φριτέζα τι θα έλεγες;

Δεν ειναι θεμα μπελα, ειναι θεμα να το κανεις σωστα. Οταν το μεσα ειναι μαγειρεμενο το εξω θα ειναι παραμαγειρεμενο και η πατατα θα εχει απορροφησει λαδι.

Φριτεζα δεν χρειαζεται, κατσαρολα και τρυπητή κουταλα, θες βαθος γενικα

http://aht.seriouseats.com/archives/2010/05/the-burger-lab-how-to-make-perfect-mcdonalds-style-french-fries.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λάδι στο τηγάνι, πόσες φορές το χρησιμοποιείτε;

θα πεσουν να με φανε τωρα αλλα αν τηγανιζω πατατες και οχι τιποτα ψαρια ή μπριζολικια το χρησιμοποιω 3 φορες συστηματικά.

Ειναι δυσκολοι καιροι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...