Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κρύα με βολεύει περισσότερο και το γιαούρτι είναι κάτι που έχω στη διατροφή μου οπότε δώσε ένα link ή τη συνταγή σου αν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Βρε τι συνταγή, είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου..! Site: Ορίστε πόσο απλό μπορεί να είναι. Για κάτι ακόμη πιο δροσερό και καλοκαιρινό, τρίψε ένα αγγούρι στο ψιλό μέρος του τρίφτη και άφησέ το να σουρώσει καλά. Πάτα το και με τα χέρια σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να είσαι οκέικ. Βάλε λίγο ξίδι, ψιλοκομμένο άνηθο και το αγγούρι σε ένα μπωλ και βάλε όσο γιαούρτι θέλεις ώστε να αποκτήσει τη σύσταση που θέλεις και μετά αν θέλεις προσθέτεις πιπέρι λευκό, μαύρο κι έτοιμο. Αντίστοιχα με πιπεριά, χτυπάς 2 πιπεριές (χρωματιστές ή μια κόκκινη, μια πράσινη καυτερή) με γιαούρτι στο multi, βάζεις πιπέρι κόκκινο και λίγο τυρί για extra γεύση και είσαι έτοιμος. Με το μάτι τα βλέπεις αυτά, ποσότητες δεν χρειάζεται να μετρήσεις. Δύσκολα θα αποτύχεις σε κάτι τόσο απλό. Δοκιμή και σφάλμα. Πάντα μπορείς να προσθέσεις extra υλικά αν δεις ότι κάτι χάνεται ή κάτι άλλο υπερτερεί πολύ. ΥΓ: Εννοείται πλένεις-καθαρίζεις πιπεριές και αγγούρια ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Λοιπον σημερα μετα απο προτροπη του πασα μου εφτιαξα λαχμαντζουν (τουρκικη πιτσα με κιμα) ουριστε οι φωτογραφιες η συνταγη από εδω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 μια χαρά. Μηπως την άφησες λίγο παραπάνω στον φούρνο στο τέλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 μια χαρα κρατσανιστα ειναι δεν καηκαν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ακολουθώντας αυτή τη συνταγή http://www.simplyrecipes.com/recipes/perfect_cheesecake/για cheesecake για δεύτερη φορά σημερα έχω μια απλη ερώτηση. Κάνω κατι λαθος και το μείγμα οταν το τελειωσω ειναι πολυ ρευστό; Μετά το ψήσιμο πηζει μια χαρά βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 όχι, τι λάθος να κάνεις; Αν ήταν λιγότερο ρευστή η γέμιση πριν το ψήσιμο, μετά θα ήταν τούβλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Το λεω επειδη στην συναγή λεει να smooth the top οταν το ριχνουμε στο ταψι, αλλα εμένα ειναι τοσο ρευστό που δεν εχει νοημα κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 αααα, μηπως δεν χτυπάς καλά τα υλικά; Μηπως το μίξερ σου δεν έχει δύναμη; Εγώ θα δοκίμαζα να βάλω τα αυγά με τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια να χτυπηθούν να γίνουν μαρέγκα και σε ένα άλλο μπωλ θα ανακάτευα το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος και το "ξυνόγαλα" να ομογενοποιηθούν/ρευστοποιηθουν/μαλακώσουν. Μετά με μία εύκαμπτη σπάτουλα σιλικόνης θα το ενσωμάτωνα στα αυγά με απαλές κινήσεις να μην πέσουν τα αυγά. ΕΦΟΣΟΝ όμως σου βγαίνει σωστά μετά το ψήσιμο, μην αγχώνεσαι Μην σε πάρω και στο λαιμό μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 συμφωνω για τον τροπο μιξης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση: Είχα πάρει πρίν λίγους μήνες ένα τηγάνι Tefal με αντικολλιτική επίστρωση (25e) και πρόσφατα είχα ακουμπήσει μια καυτή κατσαρόλα εντός του τηγανιού και από εκείνη τη στιγμή ξεκόλλισε σε τρύπες η αντικολλιτική επίστρωση και έχουν μείνει σημάδια. Στην μαγειρική δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαγείρεψα κάποιες φορές, το θέμα μου είναι αν το υπόστρωμα που βγήκε εκτεθειμένο περιέχει τίποτα ανθυγιεινές ουσίες ή δεν ξέρω και γω τι άλλο. Τι λέτε να το κρατήσω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Λίγο τεφλόν στο φαί δεν πείραξε κανέναν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 αααα, μηπως δεν χτυπάς καλά τα υλικά; Μηπως το μίξερ σου δεν έχει δύναμη; Α λες; Εγω σκεφτομουν μηπως τα χτυπαγε περισσοτερο απο οτι πρεπει Το μιξερ που έχω είναι αυτό το κλασσικο με την πλαστικη λεπιδα(ξερεις, αυτη τη μαλακιουλα μωρε http://x1.spareshop.eu/images/300/300/b128f4469a24724de9f0f26bdab829a4.jpg ), δεν εχω με paddle κτλ, οπότε μπορει να φταιει και αυτο. Θα δοκιμάσω τον τρόπο σου όταν ξαναφτιάξω, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 αυτο που έχεις είναι μπλέντερ με λίγα λόγια, ο "ογκος"¨που παίρνουν οι συνταγές που κάνεις με το μίξερ/χτύπημα είναι γιατί παγιδεύεται αέρας μέσα στο μείγμα να το θέσω απλοικά. Αυτο το πετυχαίνεις με το κλασικό εξάρτημα (αυγοδάρτης φάση) κυρίως. Το μπλεντεράκι περισσότερο κόβει δεν αναμιγνύει και δεν παγιδεύει αέρα, γιαυτό βγαίνει ρευστή η γέμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ε τελος παντων δεν τα παω καλα με αυτά. Δεν εχω και τίποτα άλλο ηλεκτρικο που ανακατέβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα