Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 καλα ρε νουμπαδες ειστε ολοι με το φυστικοβουτυρο., ο αλλος λεει απο πρασινα φυστικια. ολα απο το φυστικο το αραπικο γινονται. φυστικοβουτυρο+μαρμελαδα ή μελι πανω σε ψωμι ειναι η ευτυχια. επισης υπαρχουν και συνταγες για cup cakes με σοκολατα και φυστικοβουτυρο που ειναι να πεθανεις. Ερασιτεχνης detected Φυστικοβουτυρο με μερεντα ΕΙΝΑΙ η ευτυχια... Σε ψωμι ή οχι
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ερασιτεχνης detected Φυστικοβουτυρο με μερεντα ΕΙΝΑΙ η ευτυχια... Σε ψωμι ή οχι αυτο που λες ειναι υπερβολη. το εχω δοκιμασει κοντεψει να κολλησει το στομα μου. απλη γουρουνια. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 . απλη γουρουνια. Προτιμω να το λεω Pro Level Οχι σοβαρα ειναι απιστευτο, σαν να τρως σνικερς χωρις την καραμελα αλλα με μεγαλυτερη in your face αισθηση της σοκολατας και του φυστικιου. Αλλα ναι, οκ ειναι λιγο overkill.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Φυστικοβουτυρο με κατι σοκολατοειδες, όλα τα άλλα ειναι φλωριές για όσους δεν μπορουν ή δεν θέλουν να νιώσουν την απόλυτη απόλαυση.&-
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το έβαλα γέμιση σε τσουρέκι με σοκολατένια πραλίνα φουντουκιού και μπισκότο oreo. Δε θα περιμένω τη Δευτέρα για δίαιτα, κι η Κυριακή μας κάνει. 1
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 τωρα που ηρθε παλι καλοκαιρι καμια ευκολη συνταγη για παγωτο ΧΩΡΙΣ μηχανη υπαρχει ? Πείτε μια απλή συνταγή για φακές. Δεν θέλω να είναι κόκκινες, και ούτε σούπα. Σχετικά σφιχτές. Θέλουν μούλιασμα 2 ώρες όπως διάβασα στον μαμαλάκη; Αν είναι έτσι την κάτσαμε την βάρκα κανε φακορυζο
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 +1 στο φακορυζο!! Με λιγο λεμονι! Και για εγκυκλοπαιδικους σκοπους και μονο σιδηρο + βιτμινη C (λεμονι κατα προτιμηση) για καλυτερη απορροφηση του σιδηρου ποτε με γαλακτοκομικα γιατι μειωνει την απορροφηση του σιδηρου απο τον οργανισμο και επισης φακες με ρυζι (και γενικα οσπρια) τρωμε γιατι ενω εχουν πρωτεινες τα οσπρια εχουν ελλειψη αμινοξεων τα οποια τα παιρνουμε απο το ρυζι και με το συνδυασμο τους εχουμε ενα πληρες πρωτεινικο γευμα! 2
gavros10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εφτιαξα αυτο το φαγητο εχθες αλλα αντι για πιπερι καγιεν και παπρικα, εβαλα μπουκοβο (Δεν βρηκα τα δυο προηγουμενα στο σουπερ μαρκετ). Το θεμα ειναι οτι βγηκε πολυ καυτερο. Παρα πολυ ομως. Οταν μπορω να διακρινω αλλη γευση ειναι πολυ ωραιο και δεν θελω να το πεταξω γιατι οντως φαινεται πολυ καλο. Μπορω να το διορθωσω καπως; Αν εχω γιαουρτι στο πλαι και τρωω παραλληλα;
Adon1s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Το φακόρυζο το βλέπω που στη Σχολή μου το έτρωγαν οι Κύπριοι συμφοιτητες μου και ημουν στα πρόθυρα εμέτου . Είναι τόσο ωραίο ; Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 δεν ειανι αναγκη να τα φας μαζι αλλα μπορεις να εχεις στο ενα πιατο τις φακες και στο αλλο το ρυζι! αλλα γενικα ειναι και θεμα γουστου! εγω πχ παλια εβλεπα οσπρια και δεν μαρεσαν τωρα ειμαι χορτοφαγος και τρωω σχεδον καθε μερα
Pantelwolf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ερώτηση: Το γραδόμετρο για τα σιρόπια είναι ίδιο με το γραδόμετρο για τα οινοπνευματώδη; φαντάζομαι όχι. ξέρει κανείς ονομασίες των στα αγγλικά;
Pantelwolf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Απαντώ στον εαυτό μου ναι είναι διαφορετικά, και θα πάω να αγοράσω από τον κιουρτζόγλου στην καλλιθέα οταν κατέβω ελλάδα.
epipolaios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πείτε μια απλή συνταγή για φακές. Δεν θέλω να είναι κόκκινες, και ούτε σούπα. Σχετικά σφιχτές. Θέλουν μούλιασμα 2 ώρες όπως διάβασα στον μαμαλάκη; Αν είναι έτσι την κάτσαμε την βάρκα δεν θελουν μουλιασμα,τις προβραζεις για 5 λεπτα για να φυγουν οι τοξινες,επειτα τις σουρωνεις.μετα τις βραζεις για 18' με 22',αυτος ειναι χρονος για "al dente" φακες (ποικιλει με την ποιοτητα φακης). μετα στραγγιξε τις,και καντες σαλατα με πιπερια φλωρινης, κρεμμυδι ,σκορδο και ελλια πολυ ωραιο γρηγορο και ο συνδυασμος βοηθει στην αποροφηση σιδηρου(πιπερια κοκκινη + σκορδο) By the way για τη συζητηση περι φυστικοβουτυρου, στην Ελλαδα δυσκολα βρισκεις καλο φυστικοβουτυρο,οταν το βρεις θα το καταλαβεις σιγουρα 1
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Απλή ερώτηση. Θέλω μια απλή , πολύ ελαφριά σάλτσα για σκέτα κρεατικά (κοτόπουλο+χοιρινή μπριζόλα) με ρύζι.Κάτι να δίνει γεύση χωρίς θερμίδες πολλές και με καλά macros (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) και εύκολο να γίνει.
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ζεστή ή κρύα; Μπορείς να χτυπήσεις cottage με μυρωδικά π.χ. και να έχεις μια δροσερή sauce ή ακόμη και γιαούρτι αντί για cottage (το τρώνε πολύ οι macro-καμένοι γι' αυτό το αναφέρω). Γιαούρτι με ρύζι = epic win. Αν και δεν τρώω καθόλου ρύζι. Εμείς στο σπίτι έχουμε πάντα μια sauce γιαουρτιού με αγγούρι ή πιπεριά, άνηθο και πιπέρι(α) πρόχειρη. Σε αυτό με την πιπεριά μπορείς να χτυπήσεις και λευκό τυρί με χαμηλά λιπαρά. Τώρα για ζεστή ας σου πουν οι πιο ψαγμένοι στο θέμα. Φαντάζομαι ότι κάτι με κρασί και μουστάρδα ή soy sauce θα ήταν καλό, αλλά δεν έχω κάτι κατά νου. Αν βάλεις και ξηρούς καρπούς (με μέτρο πάντα), το απογειώνεις διατροφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα