evabb Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ναι οντως τωρα που το διαβασα τονισμενο ακουγεται προσβολή για το θέμα και οσους συμμετεχουμε απλα επειδη τη μπεσαμελ τη θεωρω το δυσκολοτερο σημειο (αναλογικα παντα) ειπα να αλαφρώσω λίγο το task! πρεπει να σας κανω ενα tutorial besamel σε βιντεο να δειτε ολοι ποσο ευκολο ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 πρεπει να σας κανω ενα tutorial besamel σε βιντεο να δειτε ολοι ποσο ευκολο ειναι. Τι τυρί να πάρω για την πίτσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τι τυρί να πάρω για την πίτσα; μοτσαρέλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τι τυρί να πάρω για την πίτσα; γκουντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 μοτσαρέλα; γκουντα. αυτα τα 2 + λιγο τριμμενο cheddar και εισαι κορυφη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μια ερώτηση πως το σβήνω αυτό με κόκκινο κρασί η με λεμόνι; ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τι τυρί να πάρω για την πίτσα; Edam και μοτσαρέλα. Προσοχή η μοτσαρέλα η τριμμένη μαυρίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Έλεος με τις πίτσες, παιδιά, πείνασα Μου δώσατε ιδέα για το Σάββατο όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Έλεος με τις πίτσες, παιδιά, πείνασα Μου δώσατε ιδέα για το Σάββατο όμως! εγω αυριο παιρνω τη μοτσαρελα. εχω βρει μονιμη προσφορα σε τοπικο κρεωπολειο μοτσαρελα 5 ευρω το κιλο και συχνα παιρνω μισοκιλα και τα ξυνω μονος. με το μισο κιλο φτιαχνω 3 πιτσες αλλα συμπληρωνω και λιγο γκουντα ή ενταμ ετσι για τη γευση γιατι η μοτσαρελα ειναι ψιλοαδιαφορη γευστικα. αλλα λιωνει φοβερα γινεται σα κρεμα! εχω και στη καταψυξη ψητο κοτοπουλο που ειχε περισεψει λογικα θα το σωταρω στο τηγανι σε κυβακια με λιγη ριγανη λιγο λαδακι και λιγο βαλσαμικο και καπνιστη παπρικα και μαζι με μανιταρια θα συνοδευσει την πιτσα του ch leage!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Έλεος με τις πίτσες, παιδιά, πείνασα Μου δώσατε ιδέα για το Σάββατο όμως! Πάρε λίγο κιμά, αλάτισε τον, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, κανονικά όπως κάνεις τους κεφτέδες και βάλτο πάνω στην πίτσα. Αλάτισε και λίγο κρεμμύδι από την προηγούμενη μέρα μαζί με ελαιόλαδο και άστα στο ψυγείο. Βάλτα πάνω στην πίτσα μαζί με τον κιμά, σάλτσα και κασέρι γευστικά θα είναι αλλού.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 μάγκες σπάστε κανα αυγό από πανω απο τι πίτσα μετράει άσχημα. αλλά να το βάλεις προς το τέλος ώστε να ειναι runny.10 κιλά ουμάμι να ούμε.π.ς ρε μάγκες τι κίτρινα τυριία στη πίτσα...πολύ λιπαρότητα. γινετε masive. μια καλή μοτσαρέλα (αυτή στα κυπελάκια σε μπαλίτσες παρα είναι μια χαρά και acceptable)γενικα χρύσο κανόνα για τη πίτσα έχω 2-3 max toppings τυρί ουτε πάρα πολύ ούτε παρα πολύ λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 μάγκες σπάστε κανα αυγό από πανω απο τι πίτσα μετράει άσχημα. αλλά να το βάλεις προς το τέλος ώστε να ειναι runny. 10 κιλά ουμάμι να ούμε. π.ς ρε μάγκες τι κίτρινα τυριία στη πίτσα...πολύ λιπαρότητα. γινετε masive. μια καλή μοτσαρέλα (αυτή στα κυπελάκια σε μπαλίτσες παρα είναι μια χαρά και acceptable) γενικα χρύσο κανόνα για τη πίτσα έχω 2-3 max toppings τυρί ουτε πάρα πολύ ούτε παρα πολύ λίγο. Μπορείς επίσης να κάνεις μείγμα τυρί φέτα μαζί με αυγό όπως κάνουν για τις τυρόπιτες και να το ρίξεις από πάνω. Άσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ε ηρέμησε βραδιάτικα, αν και δεν τραβάω ζόρια έχω 24ώρο τέσκο δίπλα μου χαχαχαχα να ξεκινησω το ζύμωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Χμμ, τώρα πήρα ρεγκάτο. Επίσης δεν είχε ζύμη για πίτσα και πήρα ζύμη για κρουασάν. Well δεν θα είναι ακριβώς πίτσα αυτό που θα φάω αλλά θα αξίζει. Ρεγκάτο και μπέικον. Σάλτσα δεν πήρα. Να βάλω καμιά τομάτα; Κανα κρεμμύδι; Ξαφνικά μου φαίνεται φτωχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Χμμ, τώρα πήρα ρεγκάτο. Επίσης δεν είχε ζύμη για πίτσα και πήρα ζύμη για κρουασάν. Well δεν θα είναι ακριβώς πίτσα αυτό που θα φάω αλλά θα αξίζει. Ρεγκάτο και μπέικον. Σάλτσα δεν πήρα. Να βάλω καμιά τομάτα; Κανα κρεμμύδι; Ξαφνικά μου φαίνεται φτωχή Κόψε ντομάτα σε κομματάκια, πάτησε την λίγο με κάτι, ρίξε λίγο λαδάκι ρήγανι και αλάτι και έτοιμη η σάλτσα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα