Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι οντως τωρα που το διαβασα τονισμενο ακουγεται προσβολή για το θέμα και οσους συμμετεχουμε :-)

απλα επειδη τη μπεσαμελ τη θεωρω το δυσκολοτερο σημειο (αναλογικα παντα) ειπα να αλαφρώσω λίγο το task!

 

πρεπει να σας κανω ενα tutorial besamel σε βιντεο να δειτε ολοι ποσο ευκολο ειναι. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλεος με τις πίτσες, παιδιά, πείνασα  :P Μου δώσατε ιδέα για το Σάββατο όμως!  :D

εγω αυριο παιρνω τη μοτσαρελα. εχω βρει μονιμη προσφορα σε τοπικο κρεωπολειο μοτσαρελα 5 ευρω το κιλο και συχνα παιρνω μισοκιλα και τα ξυνω μονος. με το μισο κιλο φτιαχνω 3 πιτσες αλλα συμπληρωνω και λιγο γκουντα ή ενταμ ετσι για τη γευση γιατι η μοτσαρελα ειναι ψιλοαδιαφορη γευστικα. αλλα λιωνει φοβερα γινεται σα κρεμα!

εχω και στη καταψυξη ψητο κοτοπουλο που ειχε περισεψει λογικα θα το σωταρω στο τηγανι σε κυβακια με λιγη ριγανη λιγο λαδακι και λιγο βαλσαμικο και καπνιστη παπρικα και μαζι με μανιταρια θα συνοδευσει την πιτσα του ch leage!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλεος με τις πίτσες, παιδιά, πείνασα  :P Μου δώσατε ιδέα για το Σάββατο όμως!  :D

Πάρε λίγο κιμά, αλάτισε τον, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, κανονικά όπως κάνεις τους κεφτέδες και βάλτο πάνω στην πίτσα. Αλάτισε και λίγο κρεμμύδι από την προηγούμενη μέρα μαζί με ελαιόλαδο και άστα στο ψυγείο. Βάλτα πάνω στην πίτσα μαζί με τον κιμά, σάλτσα και κασέρι γευστικά θα είναι αλλού..

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μάγκες σπάστε κανα αυγό από πανω απο τι πίτσα μετράει άσχημα. αλλά να το βάλεις προς το τέλος ώστε να ειναι runny.

10 κιλά ουμάμι να ούμε.



π.ς ρε μάγκες τι κίτρινα τυριία στη πίτσα...πολύ λιπαρότητα. γινετε masive. μια καλή μοτσαρέλα (αυτή στα κυπελάκια σε μπαλίτσες παρα είναι μια χαρά και acceptable)

γενικα χρύσο κανόνα για τη πίτσα έχω 2-3 max toppings τυρί ουτε πάρα πολύ ούτε παρα πολύ λίγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μάγκες σπάστε κανα αυγό από πανω απο τι πίτσα μετράει άσχημα. αλλά να το βάλεις προς το τέλος ώστε να ειναι runny.

 

10 κιλά ουμάμι να ούμε.

 

 

 

π.ς ρε μάγκες τι κίτρινα τυριία στη πίτσα...πολύ λιπαρότητα. γινετε masive. μια καλή μοτσαρέλα (αυτή στα κυπελάκια σε μπαλίτσες παρα είναι μια χαρά και acceptable)

 

γενικα χρύσο κανόνα για τη πίτσα έχω 2-3 max toppings τυρί ουτε πάρα πολύ ούτε παρα πολύ λίγο.

Μπορείς επίσης να κάνεις μείγμα τυρί φέτα μαζί με αυγό όπως κάνουν για τις τυρόπιτες και να το ρίξεις από πάνω. Άσε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμ, τώρα πήρα ρεγκάτο. Επίσης δεν είχε ζύμη για πίτσα και πήρα ζύμη για κρουασάν. Well δεν θα είναι ακριβώς πίτσα αυτό που θα φάω αλλά θα αξίζει.

 

Ρεγκάτο και μπέικον. Σάλτσα δεν πήρα. Να βάλω καμιά τομάτα; Κανα κρεμμύδι;  Ξαφνικά μου φαίνεται φτωχή :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμμ, τώρα πήρα ρεγκάτο. Επίσης δεν είχε ζύμη για πίτσα και πήρα ζύμη για κρουασάν. Well δεν θα είναι ακριβώς πίτσα αυτό που θα φάω αλλά θα αξίζει.

 

Ρεγκάτο και μπέικον. Σάλτσα δεν πήρα. Να βάλω καμιά τομάτα; Κανα κρεμμύδι;  Ξαφνικά μου φαίνεται φτωχή :mellow:

Κόψε ντομάτα σε κομματάκια, πάτησε την λίγο με κάτι, ρίξε λίγο λαδάκι ρήγανι και αλάτι και έτοιμη η σάλτσα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...