Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators
Δημοσ.

1 ωρα το ψαρι; στα 20 λεπτα ηδη ειναι παραψημενο :fear:

 

Ακριβώς! Γι'αυτό είχα ψυχολογικά μικρός με τα ψάρια μιας και όλα τα φαγητά ήταν αηδία! Μετά μεγαλώνοντας που άρχισα να μαγειρεύω, ξαναμπήκα στο σωστό δρόμο! :P

 

Άσχετο: τελευταία την έχω καταβρεί με τον φρέσκο σολομό που τον αφήνω καμιά ωρίτσα (αναλόγως με το πόσο χοντρή είναι η φέτα) μέσα σε χοντρό αλάτι & χυμό λάιμ! Μετά είτε τον κόβω λεπτές φετούλες για χρήση σαν ορεκτικό, είτε καταλλήγει σε sushi rolls.

 

B)

  • Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάλι φωτιές μου άναψες! Πάω στην οικοδομή απέναντι να βουτήξω μερικά ...τούβλα! :P

Αυτή η τεχνική πετυχαίνει και σε φρέσκο τόνο?

Δημοσ.

Για τον τονο εχω διαβασει μονο για curing στον αερα. Βαζεις τον τονο στο αλατι 2 μερες, μετα τον βαζεις στο νερο αλλες 2 στο ψυγειο και αλλαζεις το νερο 6-7 φορες, και μετα τον κρεμας στον αερα για 7 μερες. Το λενε mojama. Το ειχα φαει με ροδι, και endive (αντιδια-τσικορι)

 

 

Δοκιμασε και αυτο: http://www.yummly.com/recipe/Recipe----Herb-Cured-Tuna-Food_com-137744

Δημοσ.

Βρεθήκανε στα χέρια μου 2 βάσεις κακαο για τούρτα. Υπάρχει κανας εύκολος τρόπος να τις κάνω κάτι που να τρώγεται; Με καμιά κρέμα πχ να βάλω πάνω.

 

Όχι τίποτα περίπλοκο, κάτι που να θέλει 2 υλικά μαξ ξερωγω

Δημοσ.

Δοκιμασε τα λαχανακια στο τηγανι, σοταρισμα με λιγο κρεμμυδι και σκορδο

και νομιζω δεν αφησες το κρεας να ξεκουραστει?

Δημοσ.

Δοκιμασε τα λαχανακια στο τηγανι, σοταρισμα με λιγο κρεμμυδι και σκορδο

και νομιζω δεν αφησες το κρεας να ξεκουραστει?

 

τα λαχανακι βρυξελλων ειναι βρασμενα και μετα περασμενα σε βουτυρο με λευκο πιπερι. το ξεκουρασμα πως το ενοεις; η χρυση λιμνουλα στο πιατο ειναι λιωμενο βουτυρο

Δημοσ.

οταν ψηθει το κρεας αστο να κατσει σε ενα πιατο για περιπου την ιδια ωρα που το μαγειρευες, με ενα αλουμινοχαρτο απο πανω.

Δημοσ.

οταν ψηθει το κρεας αστο να κατσει σε ενα πιατο για περιπου την ιδια ωρα που το μαγειρευες, με ενα αλουμινοχαρτο απο πανω.

 

δεν την ηξερα τετοια τεχνικη λεπτομερια. αν και δεν νομιζω οτι θα ειχα το κουραγιο να αφησω το λαχταριστο κρεατακι να περιμενει.

 

Είχε καιρό να διαβάσω το παρόν θέμα, είστε πολύ προχώ πια...

 

εε; :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...