Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 1 ωρα το ψαρι; στα 20 λεπτα ηδη ειναι παραψημενο Ακριβώς! Γι'αυτό είχα ψυχολογικά μικρός με τα ψάρια μιας και όλα τα φαγητά ήταν αηδία! Μετά μεγαλώνοντας που άρχισα να μαγειρεύω, ξαναμπήκα στο σωστό δρόμο! Άσχετο: τελευταία την έχω καταβρεί με τον φρέσκο σολομό που τον αφήνω καμιά ωρίτσα (αναλόγως με το πόσο χοντρή είναι η φέτα) μέσα σε χοντρό αλάτι & χυμό λάιμ! Μετά είτε τον κόβω λεπτές φετούλες για χρήση σαν ορεκτικό, είτε καταλλήγει σε sushi rolls. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πηγαινε το πιο μακρια! Αυτο ειναι πολυ κοντα στην συνταγη που ειχε στο barbecoa οταν δουλευα εκει. http://www.youtube.com/watch?v=nBnMshiQya0 και πιο απλο: http://www.youtube.com/watch?v=3SgVZpEA-48 http://www.youtube.com/watch?v=yBtcCkBnjG8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πάλι φωτιές μου άναψες! Πάω στην οικοδομή απέναντι να βουτήξω μερικά ...τούβλα! Αυτή η τεχνική πετυχαίνει και σε φρέσκο τόνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Για τον τονο εχω διαβασει μονο για curing στον αερα. Βαζεις τον τονο στο αλατι 2 μερες, μετα τον βαζεις στο νερο αλλες 2 στο ψυγειο και αλλαζεις το νερο 6-7 φορες, και μετα τον κρεμας στον αερα για 7 μερες. Το λενε mojama. Το ειχα φαει με ροδι, και endive (αντιδια-τσικορι) Δοκιμασε και αυτο: http://www.yummly.com/recipe/Recipe----Herb-Cured-Tuna-Food_com-137744 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Βρεθήκανε στα χέρια μου 2 βάσεις κακαο για τούρτα. Υπάρχει κανας εύκολος τρόπος να τις κάνω κάτι που να τρώγεται; Με καμιά κρέμα πχ να βάλω πάνω. Όχι τίποτα περίπλοκο, κάτι που να θέλει 2 υλικά μαξ ξερωγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 http://www.ocado.com/webshop/recipe/cream-cheese-frosting/2850 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αν και μέπιασε λίγο το στομάχι και το χέρι αλλά κατά τάλλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 goodbye carbs week αυτη την βδομαδα κοτοπουλο με πουρε και haggis crumble. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Τιναυτοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 τουφας πως ειναι το ψησιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε τα λαχανακια στο τηγανι, σοταρισμα με λιγο κρεμμυδι και σκορδο και νομιζω δεν αφησες το κρεας να ξεκουραστει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δοκιμασε τα λαχανακια στο τηγανι, σοταρισμα με λιγο κρεμμυδι και σκορδο και νομιζω δεν αφησες το κρεας να ξεκουραστει? τα λαχανακι βρυξελλων ειναι βρασμενα και μετα περασμενα σε βουτυρο με λευκο πιπερι. το ξεκουρασμα πως το ενοεις; η χρυση λιμνουλα στο πιατο ειναι λιωμενο βουτυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 οταν ψηθει το κρεας αστο να κατσει σε ενα πιατο για περιπου την ιδια ωρα που το μαγειρευες, με ενα αλουμινοχαρτο απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 [...]η χρυση λιμνουλα στο πιατο [...] Είχε καιρό να διαβάσω το παρόν θέμα, είστε πολύ προχώ πια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 οταν ψηθει το κρεας αστο να κατσει σε ενα πιατο για περιπου την ιδια ωρα που το μαγειρευες, με ενα αλουμινοχαρτο απο πανω. δεν την ηξερα τετοια τεχνικη λεπτομερια. αν και δεν νομιζω οτι θα ειχα το κουραγιο να αφησω το λαχταριστο κρεατακι να περιμενει. Είχε καιρό να διαβάσω το παρόν θέμα, είστε πολύ προχώ πια... εε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα