Chrisxxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Με ταλαιπωρεί η συνταγή που έχω, αλλά χαλάλι τους. Μέσα έβαλα gianduja, τη βλέπετε στην άκρη. Συνταγή; Γαμάτο φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ισχύει, τη συνταγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Χωρίς πλάκα, όφειλα να βγάλω μια αξιοπρεπή φωτογραφία για να φανεί όσο ωραίο είναι γευστικά. Να σας πω δύο κουβέντες πριν δώσω τη συνταγή. Γευστικά είναι υπέροχο χωρίς αμφιβολία. Παραμένει μαλακό για ημέρες (αν μείνει), είναι τόσο τρυφερό που θέλει προσοχή όταν το κόβεις με το μαχαίρι γιατί οι ίνες που κάνει είναι ελαστικές και μπορεί να τραβήξεις καμία κατά την προσπάθεια. Για να γίνει όμως έτσι μας ταλαιπωρεί μια αρκετά υγρή και κολώδης ζύμη η οποία δεν θέλει να πάρει άλλο αλεύρι. Απλώς βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε τον πάγκο εργασίας μας και τα χέρια τακτικά ώστε να μην κολλάει. Θα το δείτε, το γράφει και μέσα. Είναι πολύ βοηθητική η συνταγή και αν ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες όπως δίνονται, έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Εμφανισιακά μπορεί να μην πετύχουν με την πρώτη γιατί όπως είπα η ζύμη είναι λίγο ζόρικη στο χειρισμό, αλλά η γεύση δεν απογοητεύει ποτέ! Έχω κάνει με ξηρή και φρέσκια μαγιά, με τη φρέσκια είδα διαφορά, έγινε πιο όμορφο. Επίσης εκεί που λέει 400 ml γάλα ή κρέμα γάλακτος έβαλα 100ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά και τα υπόλοιπα 300ml γάλα πλήρες. Τα αρώματα είναι θέμα γούστου, βάζω πάντα μαχλέπι - μαστίχα, τσουρέκι χωρίς μαχλέπι δεν νοείται. Τα κορδόνια θέλουν ζύμωμα. Απλώνουμε σε κορδόνι ένα μέρος της ζύμης, διπλώνουμε στη μέση και ανοίγουμε ξανά. 3-4 φορές. Έπειτα βάζουμε λίγο αλεύρι και το κορδόνι στέκεται. Μην κάνετε τα κορδόνια μπάλες! Ταλαιπωρήστε τη τη ζύμη, είναι ωραία στην αφή ούτως ή άλλως. Πλέκω πάντα αυτό με τα τέσσερα κορδόνια (δύο είναι ουσιαστικά). Συνταγή εδώ. Στο site έχει κι ένα mini guide οργανωμένο που λέει ωραία πράγματα για τα τσουρέκια, δώστε λίγη σημασία. Καλή επιτυχία αν τα φτιάξετε! Και χρόνια πολλά! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 λεπον, συνταγή για τα πχιο τέλεια πανκεικς ΕΒΕΡ! 280γρ. "aunt jemima" pancace mix (τι;;; δεν μπορείς να το βρείς; πρόβλημά σου!!!) 330μλ γάλα 2 αυγά 15ml σπορέλαιο (εγώ γουστάρω βούτυρο κλαριφιέ (καθαρό βουτυρο για τους μανγκλς της μαγειρικής) γιατί έτσι) πολλή αγάπη! 'μάει μάνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 280γρ. "aunt jemima" pancace mix (τι;;; δεν μπορείς να το βρείς; πρόβλημά σου!!!) 330μλ γάλα 2 αυγά 15ml σπορέλαιο (εγώ γουστάρω βούτυρο κλαριφιέ (καθαρό βουτυρο για τους μανγκλς της μαγειρικής) γιατί έτσι) πολλή αγάπη! 'μάει μάνες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 κοιτα, δοκίμασα να βάλω αλεύρι/μπέικιν/λιγη αχνη/λιγο αλάτι/λιγη βανιλινη αλλά δεν είναι το ίδιο. ΔΕΝ ξερω τι χημείες έχει το συγκεκριμένο θεικό σκεύασμα.. Αλλά τα 500γρμ εδώ κάνουν 7μιση ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 κοιτα, δοκίμασα να βάλω αλεύρι/μπέικιν/λιγη αχνη/λιγο αλάτι/λιγη βανιλινη αλλά δεν είναι το ίδιο. ΔΕΝ ξερω τι χημείες έχει το συγκεκριμένο θεικό σκεύασμα.. Αλλά τα 500γρμ εδώ κάνουν 7μιση ευρώ απλα μαλλον ή δεν εχεις καλη συνταγη ή τα υλικα που χρησιμοποιεις δεν ειναι καλα. παντως αυτο που ποσταρες δεν ειναι συνταγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 οριστε; αντί του aunt jemima μια φορα προσπάθησα να φτιάξω "δικο μου μειγμα" και δεν ηταν ανάλογα καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 οριστε; αντί του aunt jemima μια φορα προσπάθησα να φτιάξω "δικο μου μειγμα" και δεν ηταν ανάλογα καλό. κατι λαθος εκανες. οτιδηποτε εχω φτιαξει μονη μου γευστικα ειναι παντα καλυτερο απο το αναλογο προιον του εμποριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 λογικά το συγκεκριμένο προιόν θα μπορείς να το βρεις εκει που εισαι. παρτο και δοκίμασέ το, εμένα μου άρεσε παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 δεν ξερω, δεν το εχει παρει ποτε το ματι μου. ασε που δεν καταδεχομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 άι μαρή καλα κανεις. Εγώ θα προσπαθήσω να κόψω επεξεργασμενους και απλούς υδτ, οποτε no more pancakes φορ μι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 **cough** http://www.ibreatheimhungry.com/2012/01/cream-cheese-pancakes.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Toufa μια ερώτηση. Η ζύμη για πίτσα γιατί μου βγαίνει πάντα ΕΝΤΕΛΩΣ άγευστη; Στην καλύτερη μπορώ να την πω κάπως γλυκιά. Τα υλικά μου: αλεύρι για όλες τις χρήσεις μαγυά αλάτι λάδι νερό έχω δοκιμάσει να βάλω από σκόρδο σε σκόνη μέχρι πιπερι και ρίγανη. Μηδέν εις το πηλίκο... Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Νομιζω η συνταγη ειναι καπως περιεργη που εχεις, Ποση ωρα την ζυμωνεις και ποση ωρα την αφηνεις να φουσκωσει? http://modernistcuisine.com/recipes/neapolitan-pizza-dough/ δοκιμασε αυτο? Για την γλουτενη που θελει απλα βρες το αλευρι με αρκετα μεγαλη περιεκτικοτητα σε πρωτεινη http://foodwishes.blogspot.co.uk/2009/07/wolfgang-pucks-famous-california-pizza.htmlαλλιως αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα