arxaggelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Oύτε να με πλήρωναν.. Το ότι στη συγκεκριμένη ομάδα τυριών η "μούχλα" τυχαίνει να είναι μπλέ-πράσινη ενώ στα υπόλοιπα απλά δεν φαίνεται (ενώ είναι εκεί), δεν σε επηρεάζει; 2
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κομμένα τα τυριά! Σοβαρά τώρα, στα ''κίτρινα'' όντως παίζει μια υποβόσκουσα μουχλογεύση (γιατί η γεύση είναι το θέμα μου και όχι αν αυτό που τρώω είναι μπλε ή ροζ) αλλά εντάξει στο ροκφόρ αυτή η μουχλογεύση είναι x1000.
Toxo <3 lover Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τελικά δεν το ρίσκαρα και έφαγα την σαλάτα με ένα αβγό(ξεχωριστά). Είχε μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και κράνμπερις. Τι είναι το iceburg? Μαρουλάκι κι αυτό (έτσι το ξέρω). Έχει τραγανή υφή, αλλά το φύλλο του είναι τρυφερό. Κάτι ανάμεσα σε λάχανο και μαρούλι, θα το βρεις σε μεγάλα super market σίγουρα, δοκίμασέ το.
mouxaxa Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν έχουν όλουν όλα τα τυριά μύκητες εμφανείς ή μη. Μικρό ποσοστό φέρουν μύκητες αν και το τι "ζεί" σε ένα τυρί δεν μπορούμε να το διανοηθούμε. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν περιπτώσεις απομόνωσης νέου είδους μικροοργανισμών σε τυριά, που ο καθένας τους συμβάλει στο τελικό άρωμα-γεύση. Είναι γεγονός πάντως πως πολλοί μικροοργανισμοί που συμβάλουν στην διαμόρφωση της γεύσης είναι οι ίδιοι που επιζούν και στα πόδια μας και τα κάνουν να μυρίζουν.
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δε γράφω greeklish, ρε παιδάκια. Gourmet cookies γράφω ο άνθρωπος για cake flour τι εβαλες? 1
beatshooter Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μακαρονια με πεστο τόνο κ μπλου τσιζ εχει δοκίμασει καποιος η ειμαι ο μονος?
gatokoritso Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μακαρονια με πεστο τόνο κ μπλου τσιζ εχει δοκίμασει καποιος η ειμαι ο μονος? δεν θα το αντεχα.δεν ειναι βαρυ?
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 για cake flour τι εβαλες? Πήγα στο super market και έψαχνα τις περιεκτικότητες σε γλουτένη να βρω ό,τι υπήρχε πιο κοντά στις αντίστοιχες των cake/bread. Τελικά πήρα βιολογικά άλευρα, μαλακό και σκληρό 9.7% και 11.5% αντίστοιχα. Pastry το λες, όχι cake Ούτε και το σκληρό ήταν σωστό από μια αναζήτηση που έκανα όταν τα έψαχνα. Δούλεψε πάντως κι έτσι μια χαρά! Προς τι η απορία;
Chrisxxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Λοιπόν θα ρωτήσω εδω, ψάχνουμε επιτραπέζιο μιξερ. Μάλλον πάμε για κάτι τέτοιο http://www.amazon.co.uk/Kenwood-Prospero-KM283-Stand-Mixer/dp/B006WYVF6Q/ref=sr_1_2?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1397126719&sr=1-2&keywords=kenwood+mixers κοιτούσα και τα andrew james http://www.amazon.co.uk/Andrew-James-Electric-Stunning-Includes/dp/B006VSAPA0/ref=sr_1_5?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1397126828&sr=1-5&keywords=Andrew+Jamesαλλά ενώ εχουν καλό rating φοβάμαι λίγο το service τους αν χαλάσει κάτι κλπ.. Καμια άλλη πρόταση;
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πήγα στο super market και έψαχνα τις περιεκτικότητες σε γλουτένη να βρω ό,τι υπήρχε πιο κοντά στις αντίστοιχες των cake/bread. Τελικά πήρα βιολογικά άλευρα, μαλακό και σκληρό 9.7% και 11.5% αντίστοιχα. Pastry το λες, όχι cake Ούτε και το σκληρό ήταν σωστό από μια αναζήτηση που έκανα όταν τα έψαχνα. Δούλεψε πάντως κι έτσι μια χαρά! Προς τι η απορία; Απλα δεν ηξερα τι να βαλω για να τα φτιαξω Ποσο ενοχλητικες οι συνταγες με ογκομετριση γαμω! 2
Anorymous Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τιποτα συνταγες με νηστισιμα οχι γαριδες και τετοια πιο πολυ με μακαρονια λαχανικα κλπ
Toxo <3 lover Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Με ταλαιπωρεί η συνταγή που έχω, αλλά χαλάλι τους. Μέσα έβαλα gianduja, τη βλέπετε στην άκρη. 5
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καναν οδηγο για φοιτητες κτλ εχουμε? Για να μην ρωταω εδω συνεχεια τα βασικα.
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 βραχάκια (οχι βρακάκια) με ξερα φρουτα ας με σταματησει καποιος, εχω φαει ηδη 4 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα