Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oύτε να με πλήρωναν.. :P

 

Το ότι στη συγκεκριμένη ομάδα τυριών η "μούχλα" τυχαίνει να είναι μπλέ-πράσινη ενώ στα υπόλοιπα απλά δεν φαίνεται (ενώ είναι εκεί), δεν σε επηρεάζει;

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κομμένα τα τυριά!  :shock:

 

 

 

 

Σοβαρά τώρα,  στα ''κίτρινα'' όντως παίζει μια υποβόσκουσα μουχλογεύση (γιατί η γεύση είναι το θέμα μου και όχι αν αυτό που τρώω είναι μπλε ή ροζ)  αλλά εντάξει στο ροκφόρ αυτή η μουχλογεύση είναι x1000.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά δεν το ρίσκαρα και έφαγα την σαλάτα με ένα αβγό(ξεχωριστά). Είχε μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και κράνμπερις. Τι είναι το iceburg?

Μαρουλάκι κι αυτό (έτσι το ξέρω). Έχει τραγανή υφή, αλλά το φύλλο του είναι τρυφερό. Κάτι ανάμεσα σε λάχανο και μαρούλι, θα το βρεις σε μεγάλα super market σίγουρα, δοκίμασέ το. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχουν όλουν όλα τα τυριά μύκητες εμφανείς ή μη. Μικρό ποσοστό φέρουν μύκητες αν και το τι "ζεί" σε ένα τυρί δεν μπορούμε να το διανοηθούμε. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν περιπτώσεις απομόνωσης νέου είδους μικροοργανισμών σε τυριά, που ο καθένας τους συμβάλει στο τελικό άρωμα-γεύση. 

Είναι γεγονός πάντως πως πολλοί μικροοργανισμοί που συμβάλουν στην διαμόρφωση της γεύσης είναι οι ίδιοι που επιζούν και στα πόδια μας και τα κάνουν να μυρίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για cake flour τι εβαλες?

Πήγα στο super market και έψαχνα τις περιεκτικότητες σε γλουτένη να βρω ό,τι υπήρχε πιο κοντά στις αντίστοιχες των cake/bread. Τελικά πήρα βιολογικά άλευρα, μαλακό και σκληρό 9.7% και 11.5% αντίστοιχα. Pastry το λες, όχι cake  :P Ούτε και το σκληρό ήταν σωστό από μια αναζήτηση που έκανα όταν τα έψαχνα. Δούλεψε πάντως κι έτσι μια χαρά!

 

Προς τι η απορία; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν θα ρωτήσω εδω, ψάχνουμε επιτραπέζιο μιξερ. Μάλλον πάμε για κάτι τέτοιο http://www.amazon.co.uk/Kenwood-Prospero-KM283-Stand-Mixer/dp/B006WYVF6Q/ref=sr_1_2?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1397126719&sr=1-2&keywords=kenwood+mixers κοιτούσα και τα andrew james http://www.amazon.co.uk/Andrew-James-Electric-Stunning-Includes/dp/B006VSAPA0/ref=sr_1_5?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1397126828&sr=1-5&keywords=Andrew+Jamesαλλά ενώ εχουν καλό rating φοβάμαι λίγο το service τους αν χαλάσει κάτι κλπ.. Καμια άλλη πρόταση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγα στο super market και έψαχνα τις περιεκτικότητες σε γλουτένη να βρω ό,τι υπήρχε πιο κοντά στις αντίστοιχες των cake/bread. Τελικά πήρα βιολογικά άλευρα, μαλακό και σκληρό 9.7% και 11.5% αντίστοιχα. Pastry το λες, όχι cake  :P Ούτε και το σκληρό ήταν σωστό από μια αναζήτηση που έκανα όταν τα έψαχνα. Δούλεψε πάντως κι έτσι μια χαρά!

 

Προς τι η απορία; 

Απλα δεν ηξερα τι να βαλω για να τα φτιαξω :P

 

Ποσο ενοχλητικες οι συνταγες με ογκομετριση γαμω!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...