Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το πολύ βούτυρο είναι σχετικό, ειδικά αν έχεις φτιάξει έστω και μια φορά στη ζωή σου σφολιάτα. Κοίτα, τα έχεις ούτως ή άλλως πολλές ώρες στο ψυγείο. Τουλάχιστον 24. Τα βγάζεις, τα πλάθεις και τα βάζεις πάλι. Δεν ανεβαίνει τραγικά η θερμοκρασία τους για να θέλουν άλλη μισή ώρα. Αρκεί να μην τα αφήσεις εκτός ψυγείου ώσπου να ψηθούν όλα. Και πάλι είναι θέμα γούστου. Μετά από 5 πειραματισμούς, κατέληξα στο τι μου αρέσει και το μοιράζομαι, that's all. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το πολύ βούτυρο είναι σχετικό, ειδικά αν έχεις φτιάξει έστω και μια φορά στη ζωή σου σφολιάτα. Κοίτα, τα έχεις ούτως ή άλλως πολλές ώρες στο ψυγείο. Τουλάχιστον 24. Τα βγάζεις, τα πλάθεις και τα βάζεις πάλι. Δεν ανεβαίνει τραγικά η θερμοκρασία τους για να θέλουν άλλη μισή ώρα. Αρκεί να μην τα αφήσεις εκτός ψυγείου ώσπου να ψηθούν όλα. Και πάλι είναι θέμα γούστου. Μετά από 5 πειραματισμούς, κατέληξα στο τι μου αρέσει και το μοιράζομαι, that's all. βουτυρο επιπεδου pure butter shortbreads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Όχι, καμία σχέση νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Τραγανά στις άκρες και μαλακάααα στο κέντρο. Α, ντάξει και μένα έτσι είχαν βγεί (μετά τις δύο πρώτες φουρνιές :Ρ), απλα επειδή εσύ τα έβαζες κρύα δεν απλώνουν τόσο όσο τα δικά μου με αποτέλεσμα να φαίνονται εμφανισιακά πολύ πιο γαμάτα. Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά να τα βαζω απο το ψυγείο γιατι ως τώρα τα αφηνα εξω μεχρι να φτάσουν θερμοκρασία δωματίου. Τώρα αρχίζω να σκέφτομαι οτι έτσι θα ναι και βολικότερο στο ψήσιμο, γιατι εμένα(λογικά επειδή βγαίνανε λεπτά) έπρεπε να τα βγάλω με μεγάλη ακρίβεια στο χρόνο για να μην ξεραθούν. Thanks for the tips. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Έλεγα για το βράδυ τονοσαλάτα αλλά στην σαλάτα που έφαγα το μεσημέρι έβαλα την λοσιόν μέλι/ξύδι/λάδι. Σε αυτήν που περρίσεψε να ρίξω τον τόνο ή δεν θα ταιριάζει και θα ξεράσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 μελι με ψαρι;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 νταξ, αν είναι λάδι/βαλσάμικο και λίγο μέλι στο dressing, δεν νομίζω πως θα καταλάβει και πολλά. Σαλάτα, τι πρασινάδα έχει; πόσο ντρέσινγ; μια χαρά θα είναι. Μπολικο iceberg, τοματίνια, τόνος και το dressing πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Πώς καταλαβαίνουμε αν το ροκφόρ εχει χαλάσει; Μου έχει περισσέψει ενα μικρό κομμάτι στο ψυγείο απο τυρί που αγόρασα πριν κανα μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εμένα πάντως το μουχλότυρο πάντα χαλασμένο μου φαίνεται.. δηλαδή τι άλλο χειρότερο να του συμβεί αυτού του ''τυριού''? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι αν πιάσει έξτρα μούχλα έχεις πρόβλημα, γιατι αυτή που ήδη έχει πάνω τρώγεται, ενώ αυτή που θα βγάλει αν χαλάσει όχι. Το θέμα ειναι πως το βλέπεις αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 απλά κόψε το γύρω γύρω και φάε το υπόλοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι αν πιάσει έξτρα μούχλα έχεις πρόβλημα, γιατι αυτή που ήδη έχει πάνω τρώγεται, ενώ αυτή που θα βγάλει αν χαλάσει όχι. Το θέμα ειναι πως το βλέπεις αυτό Oύτε να με πλήρωναν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Oύτε να με πλήρωναν.. Δεν πειράζει, περισσότερο για τους υπόλοιπους απλά κόψε το γύρω γύρω και φάε το υπόλοιπο. Είναι λεπτό το κομμάτι. Θα το κοιταξω αυριο πως ειναι απο μεσα παντως και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τελικά δεν το ρίσκαρα και έφαγα την σαλάτα με ένα αβγό(ξεχωριστά). Είχε μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και κράνμπερις. Τι είναι το iceburg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πραγματικα το ροκφορ εμ ειναι πανακριβο εμ ειναι αηδια απορω πως το τρωτε , αυτο και το καμαμπερ ειναι αισχος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα