Toxo <3 lover Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το πολύ βούτυρο είναι σχετικό, ειδικά αν έχεις φτιάξει έστω και μια φορά στη ζωή σου σφολιάτα. Κοίτα, τα έχεις ούτως ή άλλως πολλές ώρες στο ψυγείο. Τουλάχιστον 24. Τα βγάζεις, τα πλάθεις και τα βάζεις πάλι. Δεν ανεβαίνει τραγικά η θερμοκρασία τους για να θέλουν άλλη μισή ώρα. Αρκεί να μην τα αφήσεις εκτός ψυγείου ώσπου να ψηθούν όλα. Και πάλι είναι θέμα γούστου. Μετά από 5 πειραματισμούς, κατέληξα στο τι μου αρέσει και το μοιράζομαι, that's all.
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το πολύ βούτυρο είναι σχετικό, ειδικά αν έχεις φτιάξει έστω και μια φορά στη ζωή σου σφολιάτα. Κοίτα, τα έχεις ούτως ή άλλως πολλές ώρες στο ψυγείο. Τουλάχιστον 24. Τα βγάζεις, τα πλάθεις και τα βάζεις πάλι. Δεν ανεβαίνει τραγικά η θερμοκρασία τους για να θέλουν άλλη μισή ώρα. Αρκεί να μην τα αφήσεις εκτός ψυγείου ώσπου να ψηθούν όλα. Και πάλι είναι θέμα γούστου. Μετά από 5 πειραματισμούς, κατέληξα στο τι μου αρέσει και το μοιράζομαι, that's all. βουτυρο επιπεδου pure butter shortbreads
bnvdarklord Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Τραγανά στις άκρες και μαλακάααα στο κέντρο. Α, ντάξει και μένα έτσι είχαν βγεί (μετά τις δύο πρώτες φουρνιές :Ρ), απλα επειδή εσύ τα έβαζες κρύα δεν απλώνουν τόσο όσο τα δικά μου με αποτέλεσμα να φαίνονται εμφανισιακά πολύ πιο γαμάτα. Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά να τα βαζω απο το ψυγείο γιατι ως τώρα τα αφηνα εξω μεχρι να φτάσουν θερμοκρασία δωματίου. Τώρα αρχίζω να σκέφτομαι οτι έτσι θα ναι και βολικότερο στο ψήσιμο, γιατι εμένα(λογικά επειδή βγαίνανε λεπτά) έπρεπε να τα βγάλω με μεγάλη ακρίβεια στο χρόνο για να μην ξεραθούν. Thanks for the tips. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Έλεγα για το βράδυ τονοσαλάτα αλλά στην σαλάτα που έφαγα το μεσημέρι έβαλα την λοσιόν μέλι/ξύδι/λάδι. Σε αυτήν που περρίσεψε να ρίξω τον τόνο ή δεν θα ταιριάζει και θα ξεράσω;
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 νταξ, αν είναι λάδι/βαλσάμικο και λίγο μέλι στο dressing, δεν νομίζω πως θα καταλάβει και πολλά. Σαλάτα, τι πρασινάδα έχει; πόσο ντρέσινγ; μια χαρά θα είναι. Μπολικο iceberg, τοματίνια, τόνος και το dressing πχ.
bnvdarklord Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Πώς καταλαβαίνουμε αν το ροκφόρ εχει χαλάσει; Μου έχει περισσέψει ενα μικρό κομμάτι στο ψυγείο απο τυρί που αγόρασα πριν κανα μήνα.
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εμένα πάντως το μουχλότυρο πάντα χαλασμένο μου φαίνεται.. δηλαδή τι άλλο χειρότερο να του συμβεί αυτού του ''τυριού''? 1
bnvdarklord Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι αν πιάσει έξτρα μούχλα έχεις πρόβλημα, γιατι αυτή που ήδη έχει πάνω τρώγεται, ενώ αυτή που θα βγάλει αν χαλάσει όχι. Το θέμα ειναι πως το βλέπεις αυτό
tehAllantin Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 απλά κόψε το γύρω γύρω και φάε το υπόλοιπο.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι αν πιάσει έξτρα μούχλα έχεις πρόβλημα, γιατι αυτή που ήδη έχει πάνω τρώγεται, ενώ αυτή που θα βγάλει αν χαλάσει όχι. Το θέμα ειναι πως το βλέπεις αυτό Oύτε να με πλήρωναν.. 1
bnvdarklord Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Oύτε να με πλήρωναν.. Δεν πειράζει, περισσότερο για τους υπόλοιπους απλά κόψε το γύρω γύρω και φάε το υπόλοιπο. Είναι λεπτό το κομμάτι. Θα το κοιταξω αυριο πως ειναι απο μεσα παντως και βλεπουμε.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τελικά δεν το ρίσκαρα και έφαγα την σαλάτα με ένα αβγό(ξεχωριστά). Είχε μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και κράνμπερις. Τι είναι το iceburg?
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πραγματικα το ροκφορ εμ ειναι πανακριβο εμ ειναι αηδια απορω πως το τρωτε , αυτο και το καμαμπερ ειναι αισχος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα