Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βοζινιωτης τα ποστ σου εδω μπορούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σου στο άλλο θρεντ να ξέρεις

62 κιλά πράμα είμαι, λυπήσου με.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα ρε Π, θες και να μαγειρέψεις...  :D

Διανύω βασανιστικό 24ωρο. Τα μπισκότα θα ψηθούν Δευτέρα πρωί κι εγώ τα ονειρεύομαι από τώρα. Πάντως η ζύμη βγήκε καλύτερη από ποτέ. 

• Like 1

Στο τέλος βάζεις μαγιονέζα δίπλα και βουτας τις πατατε

Μάλιστα. Και για πες, σε τι άλλα φαγητά ταιριάζει? Σε όλα τα φαγητά στο τέλος γι ανα βουτάμε οπώς λες ε;

Οχι ρε γκαιζ. Απλα τωρα αρχιζω να μαθαινω να μαγειρευω και θελω να ξερω καθε υλικο που μπορω να το βαλω και να κανω μετα τις αλχημειες μου. Δεν ειναι εμμονη, εσεις δεν δινετε απαντηση :P

Οχι ρε γκαιζ. Απλα τωρα αρχιζω να μαθαινω να μαγειρευω και θελω να ξερω καθε υλικο που μπορω να το βαλω και να κανω μετα τις αλχημειες μου. Δεν ειναι εμμονη, εσεις δεν δινετε απαντηση :P

Μα σου απάντησαν ήδη τα παιδιά. Η μαγιονέζα δεν είναι υλικό για μαγείρεμα. Για dressing σαλάτας μπορεί, αλλά για μαγείρεμα δεν τη χρησιμοποιούμε.

• Like 2

το βλεπεις λαθος το θεμα.μην κοιτας τα υλικα αλλα τις συνταγες,βρες μια να σου κανει κουκου και ξεκινα απο εκει.

• Like 1

Μάλιστα. Και για πες, σε τι άλλα φαγητά ταιριάζει? Σε όλα τα φαγητά στο τέλος γι ανα βουτάμε οπώς λες ε;

γιατι επικεντρωνεσαι στην μαγιονεζα; δεν ειναι καν βασικο συστατικο,

Λαθος.

https://www.youtube.com/watch?v=oo9HPyu7zOo

μετα απο παρα πολυ καιρο αποφασισα να μαγειρεψω σοβαρα

εκανα κοτοπιτα σαν vol au vent (με μανιταρια και μπεσαμελ) ή μπορει καποιος να πει οτι ειναι vol au vent σε μορφη πιτας

a4vi.jpg

1ycd.jpg

3kni.jpg

27jw.jpg

και μερικες απο την διαδικασια

uxb9.jpg

yezu.jpg

ws51.jpg

mcle.jpg

μονο και μονο που λεει crazy στον τιτλο φτανει. η μπεσαμελ ειναι βασικη σως οχι η μαγιονεζα

• Like 11

Παρέλειψες ίσως το βασικότερο βήμα τής διαδικασίας, αλλά μην ανησυχείς πια. Σού το συμπλήρωσα:

και μερικες απο την διαδικασια

post-201720-0-66390500-1396802242_thumb.jpg

uxb9.jpg

yezu.jpg

ws51.jpg

mcle.jpg

Παρακαλώ!

• Like 2

Το κατω ειναι ηδη ψημενο φυλο απο οτι βλεπω οταν βαζεις τα μανιταρια και τα κρεμυδια. Υστερα απο πανω κοτοπουλο, μπεσαμελ και το πανω φυλο? ψημενο? αψητο? δωσε βρε παιδι μου και συνταγουλα περα απο τις φωτογραφιες :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...