gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εβαλα οσο ζηταγε η συνταγη και υφη/οψη ειναι σαν τις φωτογραφιες.την επομενη φορα θα δοκιμασω τη φραουλενια που εχει.
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εβαλα οσο ζηταγε η συνταγη και υφη/οψη ειναι σαν τις φωτογραφιες.την επομενη φορα θα δοκιμασω τη φραουλενια που εχει. παιζει ρολο η ποιοτητα του βουτυρου που εβαλες. δεν ειναι να λυπασε τα χρηματα οταν προκειται για βασικο συστατικο. παντως ξερω πολλους που δεν την τρωνε με τπτ την κρεμα βουτυρου.
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 λοιπον η τουρτα κοπηκε και ηταν πολυ ωραια.με το παγωμα ηρθαν και εδεσαν τα υλικα.καταλήξαμε οτι μου ξέφυγε ο εσπρεσο(εξου και η οφφ γευση) αρα βγηκε λιγο προς μοκα μερια.απο βουτυρο εβαλα αυτο: http://www.minervahorio.gr/el/product/voutiro-agelados-horio/
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το sticks απο τις αμερικανικες συνταγες δεν ειναι ενα κουτι απο τα ευρωπαικα 1
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 αμα ηταν ο καφες παω πασο. δεν ξερω τι παιζει με τις μαρκες βουτυρου στην ελλαδα
bnvdarklord Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Απο ελληνικά βούτυρα πάντως το πιο ωραίο απο τα 3(κέρκυρας, χωριό, ηπειρος) που έχω δοκιμάσει ειναι το ήπειρος.
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το sticks απο τις αμερικανικες συνταγες δεν ειναι ενα κουτι απο τα ευρωπαικαεννοειται.η κοπελια εξηγει τις ποσοτητες σε αλλο ποστ. Απο ελληνικά βούτυρα πάντως το πιο ωραίο απο τα 3(κέρκυρας, χωριό, ηπειρος) που έχω δοκιμάσει ειναι το ήπειρος.δεν το εχω δοκιμασει.το βαζω στα υποψη.
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 αντε και να μας κερασεις οταν κατεβουμε την αλλη φορα, μην το φας παλι ολο μονη σου 2
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 αντε και να μας κερασεις οταν κατεβουμε την αλλη φορα, μην το φας παλι ολο μονη σου ποτε ολο μονη μου.προσέχομε για να έχομε.
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς brazil nuts; Πώς είναι η γεύση τους; Μοιάζει με άλλου ξηρού καρπού; Και το πιο σημαντικό... Ταιριάζει σε chocochip cookies ή να βάλω φουντούκια που βάζω πάντα; Να μη βάλω τίποτα; Κατά τα άλλα φτιάχνω κι εγώ εκχύλισμα βανίλιας να υπάρχει και του έχω ζαλίσει τον έρωτα κάθε μέρα που περνάω και το βλέπω τι ωραία που αλλάζει χρώμα. Και είναι μόλις στην τέταρτη ημέρα ωρίμανσης.
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς brazil nuts; Πώς είναι η γεύση τους; Μοιάζει με άλλου ξηρού καρπού; Και το πιο σημαντικό... Ταιριάζει σε chocochip cookies ή να βάλω φουντούκια που βάζω πάντα; Να μη βάλω τίποτα; Κατά τα άλλα φτιάχνω κι εγώ εκχύλισμα βανίλιας να υπάρχει και του έχω ζαλίσει τον έρωτα κάθε μέρα που περνάω και το βλέπω τι ωραία που αλλάζει χρώμα. Και είναι μόλις στην τέταρτη ημέρα ωρίμανσης. εχουν πιο απαλη γευση απο τα φουντουκια. ειναι ωραια η γευση τους δεν χτυπαει περιεργα οπως το καρυδι. θα μπορουσες να τα βαλεις απλα το φουντουκι χτυπαει πιο πολυ. δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις παντως σιγουρα θα τρωγεται μετα.
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Θα πάρω μερικά να τα δοκιμάσω. Χαμένα δε θα πάνε. Σ' ευχαριστώ! 1
bnvdarklord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Στις βάσεις από μπισκότο πχ για cheesecake, μπορει να αντικατασταθεί το βούτυρο με ελαιόλαδο;
mouxaxa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Στις βάσεις από μπισκότο πχ για cheesecake, μπορει να αντικατασταθεί το βούτυρο με ελαιόλαδο; Ίσως είμαι ο τελευταίος σχετικός στο συγκεκριμένο thread αλλά νομίζω πως όχι. Με το ελαιόλαδο δεν θα σταθεροποιηθεί η βάση αντίθετα με το βούτυρο που θα παγώσει και θα σου προσφέρει στήριξη. Γιατί θέλεις να βάλεις ελαιόλαδο; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα