Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εβαλα οσο ζηταγε η συνταγη και υφη/οψη ειναι σαν τις φωτογραφιες.την επομενη φορα θα δοκιμασω τη φραουλενια που εχει. :-D

 

παιζει ρολο η ποιοτητα του βουτυρου που εβαλες. δεν ειναι να λυπασε τα χρηματα οταν προκειται για βασικο συστατικο. παντως ξερω πολλους που δεν την τρωνε με τπτ την κρεμα βουτυρου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον η τουρτα κοπηκε και ηταν πολυ ωραια.με το παγωμα ηρθαν και εδεσαν τα υλικα.καταλήξαμε οτι μου ξέφυγε ο εσπρεσο(εξου και η οφφ γευση) αρα βγηκε λιγο προς μοκα μερια.απο βουτυρο εβαλα αυτο:

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%8C-%CE%B2%CE

http://www.minervahorio.gr/el/product/voutiro-agelados-horio/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το sticks απο τις αμερικανικες συνταγες δεν ειναι ενα κουτι απο τα ευρωπαικα

εννοειται.η κοπελια εξηγει τις ποσοτητες σε αλλο ποστ.

 

Απο ελληνικά βούτυρα πάντως το πιο ωραίο απο τα 3(κέρκυρας, χωριό, ηπειρος) που έχω δοκιμάσει ειναι το ήπειρος.

δεν το εχω δοκιμασει.το βαζω στα υποψη.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αντε και να μας κερασεις οταν κατεβουμε την αλλη φορα, μην το φας παλι ολο μονη σου

ποτε ολο μονη μου.προσέχομε για να έχομε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει δοκιμάσει κανείς brazil nuts; Πώς είναι η γεύση τους; Μοιάζει με άλλου ξηρού καρπού; Και το πιο σημαντικό... Ταιριάζει σε chocochip cookies ή να βάλω φουντούκια που βάζω πάντα; Να μη βάλω τίποτα; 

 

Κατά τα άλλα φτιάχνω κι εγώ εκχύλισμα βανίλιας να υπάρχει και του έχω ζαλίσει τον έρωτα κάθε μέρα που περνάω και το βλέπω τι ωραία που αλλάζει χρώμα. Και είναι μόλις στην τέταρτη ημέρα ωρίμανσης. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει δοκιμάσει κανείς brazil nuts; Πώς είναι η γεύση τους; Μοιάζει με άλλου ξηρού καρπού; Και το πιο σημαντικό... Ταιριάζει σε chocochip cookies ή να βάλω φουντούκια που βάζω πάντα; Να μη βάλω τίποτα; 

 

Κατά τα άλλα φτιάχνω κι εγώ εκχύλισμα βανίλιας να υπάρχει και του έχω ζαλίσει τον έρωτα κάθε μέρα που περνάω και το βλέπω τι ωραία που αλλάζει χρώμα. Και είναι μόλις στην τέταρτη ημέρα ωρίμανσης. :P

 

εχουν πιο απαλη γευση απο τα φουντουκια. ειναι ωραια η γευση τους δεν χτυπαει περιεργα οπως το καρυδι. θα μπορουσες να τα βαλεις απλα το φουντουκι χτυπαει πιο πολυ. δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις παντως σιγουρα θα τρωγεται μετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις βάσεις από μπισκότο πχ για cheesecake, μπορει να αντικατασταθεί το βούτυρο με ελαιόλαδο;

Ίσως είμαι ο τελευταίος σχετικός  στο συγκεκριμένο thread αλλά νομίζω πως όχι. Με το ελαιόλαδο δεν θα σταθεροποιηθεί η βάση αντίθετα με το βούτυρο που θα παγώσει και θα σου προσφέρει στήριξη. Γιατί θέλεις να βάλεις ελαιόλαδο;

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...