Toufas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 το philadelphia ειναι. Αν θες παγωμενο cheesecake και οχι ψητο, εχω μια συνταγη που πραγματικα ειναι πανευκολη (για την γεμιση, οχι για την βαση) και τελευταια φορα που την εφτιαξα μου πηρε 3 λεπτα να το φτιαξω στα γρηγορα 1
Sellers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ακολούθησα τον Τζειμι this time Τουφα, την επόμενη θα σε ρωτήσω. Πήρα μασκαρπόνε τελικά γιατι το φιλαδέλφεια το απλό είχε τελειώσει. (θενξ Crhis) Καλο φανηκε στην εκτεέλση, τωρα ειναι φουρνο, θα ποστάρω εντυπώσεις.
StormGr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τις τελευταιες δυο φορες που ειχα κανει cheescake δεν μου πολυαρεσε. Την μια ειχε βγει σαν λεμονοπιτα και την αλλη το αυγο ειχε πολυ δυνατη γευση. Οποτε πρεπει να βρω λιγο καλυτερες δοσολογιες. Αν του jamie βγει καλο, πειτε να το δοκιμασω.
bnvdarklord Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εγω εχω φτιάξει αυτό και ειχε βγει πολύ καλο, παρόλο που έκανα κάποια λάθη http://www.simplyrecipes.com/recipes/perfect_cheesecake/
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ακολούθησα τον Τζειμι this time Τουφα, την επόμενη θα σε ρωτήσω. Πήρα μασκαρπόνε τελικά γιατι το φιλαδέλφεια το απλό είχε τελειώσει. (θενξ Crhis) Καλο φανηκε στην εκτεέλση, τωρα ειναι φουρνο, θα ποστάρω εντυπώσεις. Ή το ξέχασες στο φούρνο ή το έφαγες και δεν μπορείς να γράψεις ή βγηκε μαπα.
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) το kinako και η σοκολατα δεν ειναι απαραιτητα. Το εκανα μολις τωρα ξανα, και εβαλα απλα βανιλια και ξυσμα λαιμ Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από Toufas
gatokoritso Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ρε παιδες σκονη εσπρεσο(espresso powder) πουλανε εδω?δεν νομιζω να την εχω πετυχει σε σουπερμαρκετ.
gavros10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Προ μηνων, μετα απο ποστ συμφορουμιτη, ειχα τολμησει να το φτιαξω αλλα απετυχα. Τωρα που το εβγαλε και ο μπλετσας ελπιζω να το πετυχω. Αν θυμαμαι καλα εχει κανει καποιες αλλαγες στην συνταγη https://www.youtube.com/watch?v=2Um2HEfKU-U
kuzko21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Παίρνουν αρκετή ώρα αλλά αξίζουν..Ναι αλλά η συνταγή? ρε παιδες σκονη εσπρεσο(espresso powder) πουλανε εδω?δεν νομιζω να την εχω πετυχει σε σουπερμαρκετ.Ειναι διαφορετικό απο αυτό που παίρνεις απο κάποιο καφεκοπτειο?
gatokoritso Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ειναι διαφορετικό απο αυτό που παίρνεις απο κάποιο καφεκοπτειο? Ναι.απο ότι έχω διαβάσει είναι σαν στιγμιαιος εσπρεσσο όπου διαλύεται κατευθείαν στο νερό. Δεν είναι για να πίνετε αλλά για γλυκά και τέτοια.
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εκανα αυτη τη κρεμα http://addapinch.com/cooking/2014/02/27/perfect-chocolate-buttercream-frosting-recipe/#axzz2wbEeVhOO και κατι μου εχει βγει off στη γευση..δεν ξερω ισως φταιει το κακαο..τεσπα μπηκε τωρα πανω στη τουρτα.ωρα για φασινα
zynif Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ναι αλλά η συνταγή? Στο περίπου για τέσσερα άτομα Θα βάλεις νερό σε ένα μπρίκι του καφέ και θα το ζεστάνεις . Το νερό δεν θα πρέπει να γίνει καυτό. Θα βάλεις σ 'εναν μπολ το μισό από αυτό. Θα βάλεις μέσα αλέυρι για πίτσα ( υπάρχει ένα σε πράσινη συσκευσία από μύλοι αγ. γεωργίου.) Μέσα στο νερό θα ρίξεις μαγιά. Θα το αφήσεις ένα δυο λεπτά. Μετά θα ρίξεις όσο αλεύρι χρειαστεί μέχρι να γίνει χυλός. ΑΛΛΆ όχι μέχρι να σφίξει. Το αφήνεις καμιά ώρα σε ζεστό μέρος και σκεπασμένο με πετσέτα για να φουσκώσει. Μετα θα βάλεις αλάτι λάδι και αλέυρι μέχρι να γίνει ένα σφιχτό πράγμα. Θα το ζυμώσεις με τα χέρια σου και θα το αφήσεις πάλι να φουσκώσει. Τώρα για την σάλτσα εγώ χτυπάω σε ένα μικρο γουδί ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα,λάδι,βασιλικό,αποξηραμένο τσίλι. Μετά με τον πλάστη θα απλώσεις την πίτσα σε ένα κυκλικό ταψί αφού λαδώσεις την επιφάνειά του. Aρχίζω να προθερμαίνω το φούρνο περίπου στους 220. Σε αντιστάσεις πάνω και κάτω (για να ψηθεί και το αποκάτω μέρος της πίτσας) Μετά περνάω την σάλτσα από 'ενα σουρωτήρι με ψιλές τρύπες γιατί δεν θέλω τους σπόρους της ντομάτας. Αλείφω την πίτσα με την σάλτσα. Ρίχνω πάνω σοταρισμένο bacon ψιλοκομμένες ελιές και ρίχνω πάνω ένα τριμμένο κίτρινο τυρί είτε φρέσκοτριμμένο είτε συσκευασίας (νομίζω την τελευταία φορά χρησιμόποιησα ένα guda συσκευασίας) ,΄Βαζω μερικές πινελιές λάδι και ... Μετά το γυρίζω στον αέρα βάζω την πίτσα και σε κάνα 45λέπτο είναι έτοιμη Έχει ομως αρκετή φασαρία ,πατσαλιό και ορθοστασία. Ξεκινάω πχ από τις 18:30 και είναι έτοιμη κατά τις 21:30 -22:00 1
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εκανα αυτη τη κρεμα http://addapinch.com/cooking/2014/02/27/perfect-chocolate-buttercream-frosting-recipe/#axzz2wbEeVhOO και κατι μου εχει βγει off στη γευση..δεν ξερω ισως φταιει το κακαο..τεσπα μπηκε τωρα πανω στη τουρτα.ωρα για φασινα Νομίζω έκανες λάθος στο πόσο βούτυρο έβαλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα