GiannisWalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 σαλτσα με χυμο ντοματας,κρεμμυδι,σκορδο,κυβο κνορ λαχανικων,μανιταρια και λουκανικο χωριατικο ψιλοκομενο με μακαρονια.κολαση απλως(με τυρι κιολας φυσικα).πηγη θερμιδων ομως
Toufas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 σωταρισμενα κρεμμυδια, μετα μαζι με το ζυμαρικο μεσα με λιγο νερο ωστε να βρασει και χυλωσει. στο τελος τυρι και βουτυρο. ολα στην ιδια κατσαρολα αν εχεις και αλλα λαχανικα τα βαζεις.
alimentas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Καμια προταση για πωλητη απο e bay που να στελνει βανιλιες εχει κανεις??? Ο τουφας αν δεν κανω λαθος ειχε γραψει κανα δυο παλιοτερα αλλα εχει περασει αρκετος καιρος απο ποτε.
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί τόση ησυχία εδώ; Alimentas, αυτός πάντως που έλεγε ο toufas εξακολουθεί να ασχολείται με τη βανίλια αν σε ενδιαφέρει και στέλνει παντού. Τώρα για να ρωτήσω κι εγώ μήπως έχει κανείς καμία πρόταση. Θα κάνω profiteroles, όχι το κλασικό με παγωτό, θα τα γεμίσω με patisserie όπως συνηθίζεται εδώ και ψάχνω μια ωραία sauce chocolat να του δώσει ένα κάτι παραπάνω και να διατηρηθεί και 2 ημέρες στο ψυγείο αν χρειαστεί. Γενικά από ό,τι βλέπω φτιάχνουν ganache και τα περιχύνουν, ενίοτε αντί για κρέμα γάλακτος βάζουν γάλα και βούτυρο. So.. έχετε κάτι κατά νου πέρα από την ganache; 1
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/chocolate-doughnut-glaze-recipe.html αυτο? Εγω θα φτιαξω παγωτο απο ξηρο καρπο χωρις γαλα μεθαυριο βασισμενο σε αυτη την μεθοδο http://modernistcuisine.com/recipes/p-b-j-gelato/ , μαλλον θα κανω κατι με το φυστικοβουτηρο που εχω ηδη στο σπιτι μου για δοκιμη, και θα το περασω στο thermomix για να γινει πιο smooth.
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Πες μας και πώς βγήκε το παγωτό σου για την ιστορία. Φαίνεται ενδιαφέρον. Δε με τρελαίνει η ιδέα της τόσης άχνης. Έχω τόσο ωραία σοκολάτα για να την πνίξω στη ζάχαρη και είναι γλυκιά σχετικά και η patisserie. Θα τη λιώσω με γάλα όπως είδα κάπου μάλλον. Κρατάω τη συνταγή για την επόμενη φορά που θα φτιάξω doughnuts, thanks!
gamanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/chocolate-doughnut-glaze-recipe.html αυτο? Εγω θα φτιαξω παγωτο απο ξηρο καρπο χωρις γαλα μεθαυριο βασισμενο σε αυτη την μεθοδο http://modernistcuisine.com/recipes/p-b-j-gelato/ , μαλλον θα κανω κατι με το φυστικοβουτηρο που εχω ηδη στο σπιτι μου για δοκιμη, και θα το περασω στο thermomix για να γινει πιο smooth. Με έφτιαξες τώρα. Για thermomix έχουμε τίποτα μερακλίδικα εκτός του επίσημου βιβλίου; Δεν το έχω ψάξει καθόλου.
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 παιδια μια ευκολη ερωτησουλα. για τυρι σαγανακι τι τυρι προτεινετε; εχω φαει με κεφαλογραβιερα και μου αρεσε πολυ. κατι αλλο;
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Φορμαέλα και χαλούμι αν μπορείς να βρεις κάποιο από τα δύο. Πολύ ενδιαφέρουσες γεύσεις... Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου, γούστα είναι αυτά. Ειδικά η φορμαέλα μου αρέσει ιδιαίτερα επειδή δεν είναι τόσο αλμυρή. Τρώγεται και ψητή μετά μανίας, αλλά και σαγανάκι.
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Φορμαέλα και χαλούμι αν μπορείς να βρεις κάποιο από τα δύο. Πολύ ενδιαφέρουσες γεύσεις... Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου, γούστα είναι αυτά. Ειδικά η φορμαέλα μου αρέσει ιδιαίτερα επειδή δεν είναι τόσο αλμυρή. Τρώγεται και ψητή μετά μανίας, αλλά και σαγανάκι. δυσκολο να τα βρω αυτα εδω. το κεφαλοτυρι γινεται σαγανακι; κι αν ειναι αναμεσα σε κεφαλοτυρι και κεφαλογραβιερα ποιο ειναι το καλυτερο;
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Όποιο σκληρό τυρί κι αν βάλεις κομμένο σε παχιά φέτα, θα είναι εντάξει νομίζω και δε θα απλώσει. Αυτό διάβασα να γράφουν οι περισσότεροι όσο έψαξα. Ας σου πει και κάποιος που τα έχει δοκιμάσει αν υπάρχει και καλή όρεξη. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω ποια η γνώμη σας για την patisserie, αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είχα ξαναφτιάξει και ποτέ μου, οπότε το γεγονός ότι βγήκε καλύτερη από όσες είχα φάει μέχρι τώρα με ενθουσίασε. Την άδειασα από το σκεύος που την έφτιαξα σε μια φόρμα να κρυώσει και όσο κρύωνε έτρωγα τα υπολείμματα με το κουταλάκι ώστε να μη χαθεί ούτε γραμμάριο. Όταν κρύωσε εντελώς έγινε ακόμη καλύτερη! Με τη ζύμη των choux έκανα γκάφα και άπλωσαν στο ταψί. Η σως σοκολάτας είναι πολύ απλή. Η συνταγή της patisserie εδώ. Να σημειώσω ότι για να γεμίσω τα choux την ανακάτεψα απαλά με 200g chantilly επίσης αρωματισμένη με βανίλια. 1
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ωραίο και απλό φαίνεται, λεω να το δοκιμάσω σήμερα. Επειδή είμαι λιγάκι άσχετος, αυτο το cream chesse, ειναι κρέμα γάλακτος? Αν όχι, μπορείτε να προτείνετε καμια διεθνή μάρκα που σίγουρα θα βρω στα σουπερ μαρκετ?
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Φιλαδέλφεια πρέπει να είναι μαζί με κάτι άλλο αλλά δεν θυμάμαι τι. Βούτυρο; Άχνη; Κάτι τετοιο
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μασκαρπόνε θα έλεγα, αλλά και το Φιλαδέλφεια. Νομιζω το 1ο ειναι πιο κρεμώδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα