bnvdarklord Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Εγω 3 κλωναρακια εχω, σε ενα απλό βαζάκι. Είναι λιγα λες;
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 ναι, και να τα κοψεις σε πιο μικρα κομματια να εχεις πιο μεγαλο surface ratio
bnvdarklord Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τα έχω κόψει κατα μήκος μονο. Οπότε θα τα κόψω και σε κομματια. Πόσα κλωναράκια θα βαζες εσύ πχ ;
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 για μισο λιτρο βοτκα ειχα βαλει 6 κομενα σε πολυ μικρα κομματια με ψαλιδι 2
IOSTEFO Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Χαιρετώ τα μαγειρια,έχω αγοράσει αυτό το μπακαλιάρο φιλέτο http://www.budgetvis.nl/images/Kabeljauwhaas.jpg και σκέφτομαι να το μαγειρέψω με αυτόν τον τρόπο,κατσαρόλα, 1=ροδέλες κρεμμύδια στον πάτο με μπόλικο σκόρδο. 2=ροδέλες πατάτες. 3=καρότα ψιλοκομμένα. 4=ελαιόλαδο,λεμόνι,λίγο νεράκι,το αλατάκι με το πιπερακι. Όταν πάρουν μια βράση τα από πάνω τοποθετώ το μπακαλιάρο φιλέτο άπω πάνω για το τελικό ψήσιμο,και όταν είναι έτυμο το στολίζω με μαϊντανό. Εσείς τι λέτε θα πετύχει η θα γίνει μάπα; ξέχασα να το πω θα βάλω και ψιλοκομμένη κόκκινη,πράσινη πιπεριά.
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Χαιρετώ τα μαγειρια,έχω αγοράσει αυτό το μπακαλιάρο φιλέτο http://www.budgetvis.nl/images/Kabeljauwhaas.jpg και σκέφτομαι να το μαγειρέψω με αυτόν τον τρόπο,κατσαρόλα, 1=ροδέλες κρεμμύδια στον πάτο με μπόλικο σκόρδο. 2=ροδέλες πατάτες. 3=καρότα ψιλοκομμένα. 4=ελαιόλαδο,λεμόνι,λίγο νεράκι,το αλατάκι με το πιπερακι. Όταν πάρουν μια βράση τα από πάνω τοποθετώ το μπακαλιάρο φιλέτο άπω πάνω για το τελικό ψήσιμο,και όταν είναι έτυμο το στολίζω με μαϊντανό. Εσείς τι λέτε θα πετύχει η θα γίνει μάπα; ξέχασα να το πω θα βάλω και ψιλοκομμένη κόκκινη,πράσινη πιπεριά. http://www.tienda.com/recipes/codpilpil.html κανε αυτο το κολπο στο τελος για να δεσει η σαλτσα και θα εισαι μια χαρα.
adi32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εκανα μια παραλλαγη της συνταγης με βουτυρο Lurpac που ειπε ο φιλος μας για να μη φωναζει και πραγματι βγηκε πολυ καλυτερο ΚΕΙΚ Υλικά1 Φαριναπ1 πακέτο βούτυρο Lurpac2 ποτήρια ζάχαρη καστσνη4 αυγά1+1/4 ποτήρι γάλα2 κουταλάκια μπέικιν2 βανίλιεςΞύσμα πορτοκαλιού Σοκολατα σκονη 2 κουταλιες Νουτελα4 καπακια του μπουκαλιου κονιακΕκτέλεση Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά στο μιξερ Ριχνουμε τη ζάχαρη το ξύσμα το κονιάκ το μπέικιν και τη βανίλια συνεχιζοντας το χτυπημα Ριχνουμε κομματι κομματι το βουτυρο ωσπου να λιωσει καλα και μετα το γαλα Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι ώστε να ενσωματώνεται στο μείγμα καθώς χτυπιέται Παιρνουμε καμια 10αρια κουταλιες απο το μιγμα σε ενα βαθυ πιατο και το ανακατευουμε με 4 κουταλιες σκονη σοκολατα ή κακαο και 2 κουταλιες νουτελα Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 175 βαθμους ακριβώς (στο πάνω-κάτω, ΟΧΙ στον ΑΕΡΑ προσοχή) και ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα στρογγυλή (από καουτσούκ προτιμότερο) Πρωτα τη μιση ποσοτητα μετα μια στρωση του μιγματος με τη σοκολατα και απο πανω την αλλη μιση ποσοτητα Ψήνουμε για 1ωρα και 35 λεπτά ακριβώς στους 175 βαθμούς (η σχάρα στην πρώτη θέση από κάτω) χωρίς να ανοίγουμε το φούρνο ούτε να βάζουμε μαχαίρια μέσα (Μάνο αν δούμε ότι έχει αρπάξει από πάνω μπορούμε στη 1 ώρα περίπου να βάλουμε με προσοχή ένα αλουμινόχαρτο από πάνω)
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Την κυριακή είχε την ιδέα το μωρό μου να φτιάξουμε πιπερόπιτα. Από συνταγή την είδαμε αλλά ηταν σούπερ. Ακόμα και το πρωί που έφαγα ήταν απίστευτη... 500-600 gr αλεύρι (φαρίνα) 1 κουτάκι σόδα (το αναψυκτικό , μην μπερδευτείτε και βάλετε την μαγειρική) 400 gr φέτα . Προσωπικά έβαλα μια νέα που αγοράσαμε. Ελασσόνας δοχείο Απίστευτη 10 πιπεριές κόκκινες φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες .Επειδή ήταν κάτι γομάρια αυτές που πήρα και πολλές ροδέλες είχαν διάμετρο σαν ένα νεροπότηρο τις έκοψα (τις μεγάλες) στην μέση και βγήκαν 2 ημικύκλια . αλάτι πιπέρι. Προσωπικά έβαλα 1,5 κ.γ αλάτι και 1 κ.γ πιπέρι Εκτέλεση Κόβετε τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ. Διαλύετε την φέτα με τα δάχτυλα (να γίνει όπως η μυζήθρα για παράδειγμα) Ανακατεύετε Ρίχνετε το αλεύρι και αλάτι πιπέρι Ανακατεύετε ξανά Ρίχνετε την σόδα και ανακατεύετε και πάλι Πλάθετε με τα χέρια και προσθέτε αλεύρι αν θέλετε και άλλο ( είναι στην κρίση σας. Εγώ έβαλα γύρω στα 550-600 γραμμάρια για να μην μου κολλάει στα χέρια Παίρνετε ένα αντικ/τικό ταψί η αλείφετε ένα κανονικό με λίγο λάδι σε όλη την επιφάνεια και ρίχνετε σουσάμι (περίπου 2 κ.σ) Ρίχνετε το μίγμα που έχετε φτιάξει και το απλώνετε για να είναι ίσου ύψους σε όλη την επιφάνεια του ταψιού Ρίχνετε άλλες 2 κ.σ σουσάμι από πάνω Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για μια ώρίτσα Καλή όρεξη. 1
margaritagr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Και κει που χα το φυλλαδιο της dominos στο χερι λεω...δε φτιαχνω μια μονη μου? ζυμη pilsbury, επομενο σταδιο ειναι η σπιτικη, ενα ενα τα βηματα
bnvdarklord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 επομενο σταδιο ειναι η σπιτικη Να προτείνω αυτή
Geosim79 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 @Toufas...μιας και είσαι πεπειραμένος μάγειρας στην Αγγλία πόσταρε καμιά καλή recipe για chutney που να συνοδεύει χοιρινό...
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αμα σου πω οτι δεν ξερω απο chutney?! Κατι σαν τσιμιτσουρι κανω πολυ συχνα, Σαλτσα μηλου δοκιμασες? 1
Anorymous Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και κει που χα το φυλλαδιο της dominos στο χερι λεω...δε φτιαχνω μια μονη μου? ζυμη pilsbury, επομενο σταδιο ειναι η σπιτικη, ενα ενα τα βηματα Αντε καλη επιτυχια αμα σου βγει καλη η ζυμη ειναι αλλο πραγμα μια φορα εκανα μια δεν θημαμε την συνταγη δυστηχως και ηταν σαν την αφρατη της HUT ομως 10 φορες πιο καλη ειχα παθει πλακα.
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Κανένας που να ξέρει πως γίνεται σωστά το porridge? Είχα δει μια που έβαζες γάλα- βρόμη κατευθείαν στο κατσαρολάκι και ανακατεύεις μέχρι να γίνει κρέμα. (μιλάμε για δέκα λεπτά ανακάτεμα) -.- Όλα καλά στη γεύση αλλά γίνεται πιο νερόυλο απ ότι έχω δει σε κάτι βίντεακια (και απ ότι το έφαγα σε πρωινό ξενοδοχείου πρόσφατα) Καμία ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα