leftermann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 και τα μάγουλα τα μοσχαρίσια είναι πολύ καλά για σούπα. Η ουρά βγάζει αυτήν την γλίτσα και κολλάει... Από τους χόνδρους, σαν ζελατίνη, πώς το λέν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν, θελω να φτιαξω cheesecake. Εχω βρει αυτη τη συνταγή http://www.simplyrecipes.com/recipes/perfect_cheesecake/ Εχω τις εξης απορίες: 1) To cream cheese τι ακριβως ειναι; Σαν το Φιλαδελφια ας πουμε, ή κατι αλλο; 2) Τι ειναι το sour cream; Το whipping cream ειναι λογικα η κρεμα γαλακτος. Αν δεν βρικεται (ευκολα) στην ελλαδα, μπορω να βαλω εξτρα κρεμα γαλακτος στην θεση του; (Αυτος το χρησιμοποιει και σαν γεμιση και σαν topping) Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 1: ναι ειναι το philadelphia, στην αμερικη το εχει και στο ραφι εκτος ψυγειου, σαν τα γαλατα υψηλης παστεριωσης 2: sour cream = ξυνη κρεμα σαν γιουαρτι σακουλας αλλα πιο ρευστη, μπορεις να φτιαξεις και μονος σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αυτός ο τρόπος ειναι legit; http://www.gastronomos.gr/simvoules/1545/Pos-ftiachnoume-xinokrema Γιατι ειναι τελειως διαφορετικός απο αλλους τροπους που βρήκα με buttermilk κτλ για αναπτυξη καλλιεργειας στην κρεμα γαλακτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 1: ναι ειναι το philadelphia, στην αμερικη το εχει και στο ραφι εκτος ψυγειου, σαν τα γαλατα υψηλης παστεριωσης 2: sour cream = ξυνη κρεμα σαν γιουαρτι σακουλας αλλα πιο ρευστη, μπορεις να φτιαξεις και μονος σου Έμαθα άντρα μου ότι θα μου φτιάξεις cheese cake και θα το λάβω ταπεράκι στην πόρτα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αυτός ο τρόπος ειναι legit; http://www.gastronomos.gr/simvoules/1545/Pos-ftiachnoume-xinokrema Γιατι ειναι τελειως διαφορετικός απο αλλους τροπους που βρήκα με buttermilk κτλ για αναπτυξη καλλιεργειας στην κρεμα γαλακτος. http://foodwishes.blogspot.co.uk/2011/03/homemade-creme-fraiche-nobodys-ever.html αυτον θα προτεινα, το buttermilk ειναι το ξινογαλο Έμαθα άντρα μου ότι θα μου φτιάξεις cheese cake και θα το λάβω ταπεράκι στην πόρτα μου. Σιγα μην βαλω το cheesecake μου σε ταπερ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν με νοιάζει το σκεύος αλλά το περιεχόμενο! Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Το ιδιο που λες και για μενα δηλαδη, οκ θα το σκεφτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εκανα το λαθος και μπηκα στο τοπικ καποιες μερες πριν. Βρηκα τα βιντεακια με την σωστα ψημενη μπριζολα του jamie oliver και ειπα να δοκιμασω. Πηρα σπαλομπριζολες μοσχαρισιες, οχι πολυ χοντρες ομολογουμενος οπως θα επρεπε. Τελικα την παραψησα και δεν ειχε καθολου αιματακι μεσα. Βγηκε πολυ νοστικη και ζουμερη παντως. Θα ξαναδοκιμασω αυριο με λιγοτερο ψησιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εδω λεει χρονους ψησίματος αναλογα το παχος της μπριζόλας, και το ποσο ψημενη θες να ειναι http://www.omahasteaks.com/servlet/OnlineShopping?Dsp=32&FID=recipe_cookchart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 ποιο bulletproof τροπος απ αυτον αμα δεν θες να μπλεξεις με θερμομετρα για μενα δεν υπαρχει...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μονο με θερμομετρο, μεσα στην λιστα τνω σημαντικων πραγματων που χρειαζεται μια κουζινα (μαχαιρι, κατσαρολα,τηγανι, ξυλο κοπης, τσιμπιδα και θερμομετρο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Πες στο στην γιαγια σου αυτο η σε κανεναν μαστωρα που μπορει να ψησει ολοκληρο γουρουνοπουλο στα καρβουνα κ θα γελανε για 20 χρονια.Λες κ πριν γινουν της μοδας τα θερμομετρα δεν υπηρχε μαγειρικη κ δεν μπορουσες να ψησεις ενα κομματι κρεας.Εισαι σοβαρος μαγειρας,μην γραφεις τετοια πραγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 E ναι, ειναι το ιδιο το πραγμα που θελει συγκεκριμενη εσωτερικη θερμοκρασια και αυτο που θες ωρες για να γινει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μονο με θερμομετρο, μεσα στην λιστα τνω σημαντικων πραγματων που χρειαζεται μια κουζινα (μαχαιρι, κατσαρολα,τηγανι, ξυλο κοπης, τσιμπιδα και θερμομετρο) τα εχω ολα εκτος απο θερμομετρο, μπορεις να βαλεις μια εικονα για να δω τι ειδους θερμομετρο ειναι ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα