Toufas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δεν παιζει ρολο το οτι ειναι τορτελινια, απλα βαζεις κρεμα γαλακτος, την μειωνεις και στο τελος βαζεις λιγο βουτυρο να δεσει, και αν θες και λιγο νερο απο το βρασιμο των μακαρονιων Στην ελλαδα οι κρεμες γαλακτος ειναι γτπ παντως, αλλα δεν θα εχεις προβλημα για αυτο που θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοείς την μειώνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πες οτι βαζεις 150ml, να τα κανεις 75 με το βρασιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή την βράζω τόσο πολύ ώστε να την συμπυκνώσω. Μάλιστα. Όταν την ανακατεύω με τα τορτελίνια παίζει ρόλο πως θα γίνει το ανακάτεμα; Σε χαμηλή φωτιά/εκτός ματιού/για πολύ ώρα (?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Οχι δεν παιζει για αυτο που θες, αλλα καλο θα ηταν να τελειωσεις το μαγειρεμα μεσα στην σαλτσα Τα βραζεις κατα 90% στο νερο πριν, και τα τελειωνεις στην κρεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Οταν κρυωσουν λογικο ειναι να σφιγγει η σαλτσα το θεμα ειναι να τα φαει ζεστα. Μονο εγω τον καταλαβαινω Δοκιμασε καμια αλλη μαρκα κρεμα γαλακτος,εγω παιρνω μια αντορο καπως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Η Adoro έχει και μια κάπως παχύρευστη κρέμα ειδική για ζυμαρικά (δεν έχω ιδέα γιατί και πώς) σε μπεζ συσκευασία που λέγεται per pasta. Πάρε ένα τέτοιο, βάλε το να βράσει, βάλε και τυράκι μέσα στην κρέμα να λιώσει και πέτα μέσα τα tortellini. Ειλικρινά είναι πολύ εύκολο και δοκιμασμένο ακόμη κι από άσχετο παντελώς με κουζίνα. Στην τελική ανακάτεψέ τα όσο είναι ζεστά με λίγο τυρί κρέμα που θα είναι και δροσερό στη γεύση. Το έκανα παλιά με spaghetti. ΥΓ: Στην Ελλάδα οι κρέμες γάλακτος πωλούνται μόνο σε επαγγελματικές συσκευασίες. Αν δεν έχεις γνωστό ζαχαροπλάστη, παίρνεις ένα 10λιτρο και το μοιράζεις σε 10 νοικοκυριά σαν τον γαλατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Την είχα υποπτευθεί και εγώ την κρέμα γάλακτος αν και είναι φαγε με 35% λιπαρά και στο πλάι γράφει ότι σταθεροποιητής είναι η καραγενάνη. Θα πάρω κάποια στιγμή άλλη μάρκα να δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Γιατί να τα φάει κρύα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για σούπες και κρέας κανείς; Χειμώνας έρχεται... brace your selfs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Κανεις ζωμο απο το κρεας και μετα το εχεις σαν βαση για σουπα με διαφορα μεσα, δεν μου αρεσει η σουπα να εχει κομματια κρεας μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Το θέμα μου είναι ποια κομμάτια κρέατος (π.χ. λαιμός; σπάλα; ) είναι καλύτερα για σούπες και εάν παίζουν είδη σούπας όπου χρειάζονται διαφορετικά κομμάτια κρέατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) για ζωμο λες? Γιατι να βαλεις κομματι με κρεας? Κοκκαλα θες, και ισως κιμα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από Toufas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Όχι ζωμό... σούπα. Με λαχανικά και κρέας. Κρεατόσουπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε ουρά μοσχαρίσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα