evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πάνω από τους 40 βαθμούς στην κρέμα γάλακτος χαλάει το γαλάκτωμα και δεν επανέρχεται. Όποτε καλό είναι να μην την πολύ ζεσταίνουμε αν θέλουμε και αυτή να βοηθήσει στο δέσιμο της σάλτσας εκτός από την καραγενάνη και το άμυλο(συνήθως οι light) που έχουν κάποιες μέσα. οι νορμαλ κρεμες βραζονται ανετα. οι λαιτ παλι οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μόλις έφαγα τορτελίνια. Έβαλα την μισή κρέμα γάλακτος(σε αντίστοιχα μισή ποσότητα τορτελίνια) μέχρι να βράσει πολύ δυνατά σε σημείο που φούσκωσε, και μετά έριξα μέσα τα τορτελίνια βγάζοντας την κατσαρόλα από το μάτι. Ανακάτευα συνεχώς για 2-3 λεπτά και μετά τα σέρβιρα. Σούπα δεν ήταν αλλά και πάλι θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο δεμένα. Τι σκατά κάνω λάθος; Και αυτό το λάθος που κάνω είναι στον συγχρονισμό θερμοκρασίας της κρέμας και τορτελινιών με το ανακάτεμά τους; Τόσο λεπτομέρεια χρειάζεται πια; δοκιμασε μολις βαλεις την κρεμα στα τορτελινια να βαλεις λιγο τριμενη παρμεζανα μεσα στην κατσαρολα οσο ανακατεβεις ωστε να σου δεσει λιγο ακομα. εναλλακτικα βαλτην μολις βγαλεις την κρεμα απο τη φωτια και ανακατατεψε λιγακι ισα-ισα να λιωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 να ξερεις οτι το λιπος καθεται κατω κατω στο κουτι οποτε αν ειναι χαρτινο σχιστω καλα στο τελος και ξυσε οτι λιπος εχει κατσει στον πατο. αν ειναι μπουκαλι με κουταλακι οτι παρεις.Damn... Εχθές χρησιμοποίησα την μισή κρέμα οπότε αν ισχύει αυτό που λες έβαλα μόνο το άχρηστο μισό. η σαλτσα σου ειναι ζεστη!!! την σιγοβραζεις και την αφηνεις να κρυωσει λιγο και μετα την βαζεις στα ζυμαρικα. οσο πιο ζεστη ειναι τοσο πιο νερουλη ειναι απλη φυσικη.Αφού σιγά σιγά στο ανακάτεμα κρυώνει. Τι ρόλο παίζει το πότε θα βάλω τα ζυμαρικά μέσα; Πολύ μπλέξιμο για απλά τορτελίνια και αντικρουόμενες απόψεις... Ελπίζω να είναι αυτό με το κουτί που είπε η εβα αλλιώς δεν βγάζω άκρη μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εισαι σιγουρος οτι κανεις τα απλα αλλα πιο σημαντικα πραγματα σωστα????? Δηλαδη το βρασιμο κ το σουρωμα των ζυμαρικων. Δεν υπαρχει απολυτως καμια περιπτωση να φταιει το οτι δεν ξυνεις τα λιπαρα απ τον πατο του κουτιου!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τι δηλαδή πρέπει να κάνω στο βράσιμο και τι στο σούρωμα(!) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Nα τα βρασεις σωστα,στο βαθμο κ στον χρονο που πρεπει. Αν εσυ τα βγαζεις παραβρασμενα πως θα εχουν μετα το περιθωριο να τραβηξουν την σαλτσα που τους βαζεις. Στο σουρωμα επισης στα ειπανε κ τα παιδια,ποτε δεν τα ξεπλενεις με κρυο νερο κ αν θες να τα χρησιμοποιησεις αρκετη ωρα μετα κρατας ενα ποτηρακι απ το νερο που τα εβρασες ωστε να βοηθησει στο δεσιμο. Δεν γινεται να κανεις σωστα αυτα τα 2-3 βηματα κ να μην σου βγαινει σωστο το αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Damn... Εχθές χρησιμοποίησα την μισή κρέμα οπότε αν ισχύει αυτό που λες έβαλα μόνο το άχρηστο μισό. Αφού σιγά σιγά στο ανακάτεμα κρυώνει. Τι ρόλο παίζει το πότε θα βάλω τα ζυμαρικά μέσα; Πολύ μπλέξιμο για απλά τορτελίνια και αντικρουόμενες απόψεις... Ελπίζω να είναι αυτό με το κουτί που είπε η εβα αλλιώς δεν βγάζω άκρη μου φαίνεται μεσα σε τρια λεπτα δεν κρυωνει. αν τα αφησεις ομως 10 θα σφιξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Και θα τα φάω παγωμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Και θα τα φάω παγωμένα; στην σιβηρια ζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μιας και έρχεται κρύο.. Παίζει κανένας οδηγός για σούπες και τα μέρη των ζώων που είναι καλύτερα (και γιατί είναι καλύτερα) για σούπες και βραστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 στην σιβηρια ζεις; Δηλαδή πάντα κρύα τρώγωνται τα τορτελίνια; Μαλακία δεν είναι; Άμα είναι να μην την βράσω την κρέμα, να την ρίξω πάνω κατευθείων από το ψυγείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 κανε οτι νομιζεις. κανενας τροπος δεν σε βολευει απ αυτα που σου λεμε οποτε τρωγε σουπα τορτελινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δεν είπα ότι δεν με βολεύει, απλώς δεν δουλεύει. Και το κουτί καθαρό ήταν κάτω σήμερα που τα ξανάφτιαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μας τρολαρεις μου φενεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δεν τρολλάρω, απλώς όταν έχω κάνει τόσα ποστ προσπαθώντας να βρω τι πάει στραβά και μετά από τόσες προτάσεις ακούω ότι τρώγωνται κρύα, είναι κάπως to much Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα