Praetorianos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Macaron απο καρυδα (αν και μοιαζουν πιο πολυ με βραχακια, η υφη τους ειναι πολυ κοντα στο μακαρον ειδικα οταν ειναι ζεστα) Μισό, μισό γιατί μας τα έχουνε κάνει κουλουβάχατα οι ζαχαροπλάστηδες. Ποια η διαφορά macaron, βραχακίων και "εργολάβων"? Κι αν αυτά που έφτιαξες ονομάζονται macaron (συμφωνούν μαζί σου τα σουπερμαρκετ που έχω δει), τότε γιατί ο Google στο macaron βγάζει τα τελειότατα και λαχταριστότατα Luxemburgen? Είναι εναλλακτική ονομασία που απλώς χρησιμοποιείται μόνο στην Ελβετία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μισό, μισό γιατί μας τα έχουνε κάνει κουλουβάχατα οι ζαχαροπλάστηδες. Ποια η διαφορά macaron, βραχακίων και "εργολάβων"? Κι αν αυτά που έφτιαξες ονομάζονται macaron (συμφωνούν μαζί σου τα σουπερμαρκετ που έχω δει), τότε γιατί ο Google στο macaron βγάζει τα τελειότατα και λαχταριστότατα Luxemburgen? Είναι εναλλακτική ονομασία που απλώς χρησιμοποιείται μόνο στην Ελβετία? οι εργολαβοι μου φαινεται εχουν αλευρι. δεν εχω φαει ποτε εργολαβους αλλα απο την εικονα μου φαινονται πιο συμπαγης απο τα μακαρον αν και κοιτωντας συνταγες εδω μου φαινεται ειναι το ιδιο πραμα ακριβως στην υφη με διαφορα ισως στο αρωμα. τα βραχακια ειναι συμπαγη η εστω αυτα που φερνουν τα σουπερμαρκετ (το αυγο τους δεν ηταν μαρεγκα λογικα αλλα υγρο). τα μακαρον, αυτα που σου βγαζει το google και τα δικα μου εχουν την ιδια υφη και ειναι φτιαγμενα με τον ιδιο τροπο με την διαφορα οτι τα δικα μου εχουν καρυδα και αυτα του google εχουν αμυγδαλο. μακαρον ειναι το καθε ενα απο τα δυο κελυφη οχι το συνολο αλλα πλεον ονομαζουμε το συνολο μακαρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μόνο εγώ και καμιά δεκαριά ξεχασμένοι ελβετοί τα ξέρουμε Luxemburgen αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μπραβο Ευα ωραιο χρωμα διαλεξες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μόνο εγώ και καμιά δεκαριά ξεχασμένοι ελβετοί τα ξέρουμε Luxemburgen αυτά? μαλλον λολ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τα αγοράζω από supermarkt και σ'ένα δίχτυ έχει τρία τεμάχια αλλά δεν είναι όπως είπες καλά ξεραμένα, στην Ελλάδα ξέρω τα κρεμάνε έξω γιατί έχει και στεγνό κλίμα,αλλά εδώ που είμαι; τώρα τα έβαλα στη αποθήκη που είναι και ο λέβητας του καλοριφέρ πιστεύω να κάνει δουλειά. Πόσο χρόνο αναλλοίωτα κρατάνε τα σκόρδα; Εγω εχω κρατησει μεχρι και 5 μηνες στο λονδινο και αυτο επειδη το ειχα ξεχασει. Τωρα μαγειρευω κατι σαν αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=G8BMqQlokYo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδή μαλακία κάνω που βάζω τα σκόρδα στο ψυγείο ε; Ετοιμάζω αστακομακαρονάδα, σύντομα οπτικό υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλακο φιλετο κοτοπουλο ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?Σ ολη μου τη ζωη μου χει κατσει 2 φορες φιλετο κοτοπουλο τρομερα μαλακο,σχεδον να λιωνει στο στομα.Και τις 2 σε διαφορετικα μαγαζια ειχε κατι σαν μαλακια παπαρωμενη κρουστα απο πανω.Κανεις καμια ιδεα πως μπορει να ηταν μαγειρεμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλακο φιλετο κοτοπουλο ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?Σ ολη μου τη ζωη μου χει κατσει 2 φορες φιλετο κοτοπουλο τρομερα μαλακο,σχεδον να λιωνει στο στομα.Και τις 2 σε διαφορετικα μαγαζια ειχε κατι σαν μαλακια παπαρωμενη κρουστα απο πανω.Κανεις καμια ιδεα πως μπορει να ηταν μαγειρεμενο? http://www.youtube.com/watch?v=FNkRCJiURmc&feature=plcp Γενικα τα videos του τυπου ειναι απαιχτα, το foodwishes του επαγγελματια! Α και οταν βλεπεις ινες μεσα στο κρεας να ξερεις οτι εχει παραψηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Eva είσαι θεά! Μου έδωσες έμπνευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω λεω μετα απο καιρο να κανω λιγκουηνι σουφλε.Τι τυρι να βαλω γιατι τα κλασικα γκουντα ενταμ οταν κρυωνουν γυνονται "πετρα". Δοκιμασα καποτε τσενταρ αλλα δεν μου κολαγε με τη κρεμα γαλακτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω λεω μετα απο καιρο να κανω λιγκουηνι σουφλε.Τι τυρι να βαλω γιατι τα κλασικα γκουντα ενταμ οταν κρυωνουν γυνονται "πετρα". Δοκιμασα καποτε τσενταρ αλλα δεν μου κολαγε με τη κρεμα γαλακτος. Υπάρχουν και σουφλέ που δεν γίνονται πέτρα όταν κρυώνουν? Επίσης ...λιγκουήνι σουφλέ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 το σουφλε δεν εχει μακαρονια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 το σουφλε δεν εχει μακαρονια Τα έχουμε πει παλιά αυτά! Γενικα τα videos του τυπου ειναι απαιχτα, το foodwishes του επαγγελματια! Α και οταν βλεπεις ινες μεσα στο κρεας να ξερεις οτι εχει παραψηθει. Respect στην πιο απλή παρασκευή μαγιονέζας! Ουτε που θυμάμαι πόσες ποσότητες λαδιού πέταξα προσπαθώντας να την πετύχω με διάφορες άλλες "συνταγές"... http://www.youtube.com/watch?v=p6aBbo9sioU&list=UUpPsrEZJFKKelnKzjHLl1bg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει και πιο απλη! http://www.youtube.com/watch?v=GbPF_rLpd9o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα