evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 εδω εισαι sriracha sauce φερνει σε ταμπασκο η γευση της αλλα ειναι αρκετα πιο καυτερη. μετα πας σε πιλι πιλι Wasabi. Συνήθως είναι σε σωληνάρια (την έχει και ο Βασιλόπουλος). Συνήθως την ανακατεύεις και με σόγια σως γιατί σκέτη θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ! (του στυλ μου κόβεται η αναπνοή, νιώθω πως χάνεται η όσφρηση και κλαίω με λυγμούς...) δυστυχως εχω ακουσει οτι αληθινο wasabi δυσκολα βρισκεις εκτος ιαπωνιας. σε μαγαζακια που κανουν κατευθειαν εισαγωγες απο ασια παιζει να βρεις σουπερ ντουπερ δυνατες παστες αλλα δεν ξερω και παλι κατα ποσο ειναι το real thing. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μην το βρασεις, αλλά βάλε το ζεστό γάλα στην ψιλοκομμένη σοκολάτα Α και νερό με σοκολάτα δεν παει χωρίς ειδικό εξοπλισμό Λοιπόν το επιχειρησα, αλλα κατι εκανα λαθος παλι φαινεται. Κοβω την κουβερτουρα(50gr) σε μικρα κομματακια με το μαχαιρι, τα ριχνω στην κουπα μαζι με ζαχαρη και λιγο αλατι. Βαζω το γαλα(200ml με το ματι) στο μπρικι σε μετρια φωτια. Αφού αρχισε να αχνίζει, και να ψιλοκαιει στο στόμα, το ριχνω στην κουπα και ανακατευω γρηγορα. Αποτελεσμα : εμειναν "ψιχουλα" σοκολατας παντού (βλ. φωτο) Τι φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Οταν ριξεις το γαλα στα κομματακια σοκολατας, αστο ετσι οπως ειναι για 1-2 λεπτα, να παρει θερμοκρασια η σοκολατα. Μετα ανακατευεις. Ετσι κανω για το γλασο στα κεικ εγω, και βγαινει κομπλε. Λογικα θα δουλεψει και σε εσενα. Επισης η σοκολατα ειναι σχεδον τριμματα. Θελει υπομονη, αλλα η ποσοτητα που βαζεις ειναι μικρη και δεν θα σου παρει ωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν το επιχειρησα, αλλα κατι εκανα λαθος παλι φαινεται. Κοβω την κουβερτουρα(50gr) σε μικρα κομματακια με το μαχαιρι, τα ριχνω στην κουπα μαζι με ζαχαρη και λιγο αλατι. Βαζω το γαλα(200ml με το ματι) στο μπρικι σε μετρια φωτια. Αφού αρχισε να αχνίζει, και να ψιλοκαιει στο στόμα, το ριχνω στην κουπα και ανακατευω γρηγορα. Αποτελεσμα : εμειναν "ψιχουλα" σοκολατας παντού (βλ. φωτο) Τι φταιει; μηπως η σοκολατα που βαζεις δεν ειναι καλη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω, κουβερτούρα παυλίδης ειναι 65%. Δεν εχει και πολυ ποικιλια το σουπερμαρκετ της γειτονιας. Θα δοκιμασω να μην ανακατεψω αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω, κουβερτούρα παυλίδης ειναι 65%. Δεν εχει και πολυ ποικιλια το σουπερμαρκετ της γειτονιας. Θα δοκιμασω να μην ανακατεψω αμεσως. δοκιμασε με λιγοτερο κακαο. 55% ή γαλακτος με πιο πολυ κακαο γινονται σκονη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Θα δοκιμασω, οταν μου τελειωσει η 65αρα. Θέλουν αλλη διαδικασία αυτές με περισσότερο δηλαδη για να γινουν ρόφημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Πάρτε μια συνταγή απο εμένα για να βγεί καλά ο χειμώνας!! Χοιρινό με λάχανο! Υλικά:1 + 1/2 κιλό περίπου χοιρινό κρέας1 +1/2 λάχανο άσπρο2-3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα1 φλιτζάνι περίπου τσαγιού λάδιαλάτιπιπέρι μαύρο Κόκκινο κρασί (πάπρικα ή μπούκοβο ή κρόκο Κοζάνης) Μέλι(Αν θέλουμε προσθέτουμε φρέσκα κρεμμυδάκια και πράσα)Εκτέλεση:Σωτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το κρέας (που το έχουμε ξεπλύνει και κόψει σε μερίδες) και το αφήνουμε να ροδίσει για 5 έως 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, προσθέτουμε ανάλογα πάπρικα ή μπούκοβο (για πιο πικάντικη γεύση) ή κρόκο Κοζάνης, το ανάλογο νερό (όσο να σκεπαστεί το φαγητό) το κρασί και λίγο μέλι και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 1 ώρα σε σιγανή φωτιά. Καθαρίζουμε το λάχανο, και προς το τέλος του βρασίματος, το κόβουμε σε χοντρά η ψιλά κομμάτια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Μόλις μαλακώσει το λάχανο και ‘‘χυλώσει’’, το φαγητό είναι έτοιμο! Χοιρινό με λάχανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Θα δοκιμασω, οταν μου τελειωσει η 65αρα. Θέλουν αλλη διαδικασία αυτές με περισσότερο δηλαδη για να γινουν ρόφημα; νομιζω ειναι εντελως ακαταληλες. οταν την τρως δεν την νιωθεις καπως στεγνη; θελει το λιπαρο της η σοκολατα για να λιωσει σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξερω, ειχα βρει ενα μαγαζι στο μοναστηράκι που είχε ρόφημα με σοκολάτα μέχρι 85% αν θυμάμαι καλά. Ισως βεβαια το φτιάχνουν με άλλο τρόπο. Θα πάρω 55αρα την επομενη φορά να δω. Πάντως με νερό που δοκιμαζα με τον τρόπο που ειχα πει πιο πριν, το αποτέλεσμα ηταν πολυ καλυτερο, υπήρχαν καποια κομματάκια, αλλα δεν τα ενιωθες καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ε αφου δεν τα νοιωθεις και σου αρεσει η γευση ποιο ειναι το θεμα; Αισθητικα; Ισα ισα καταλαβαινεις οτι ειναι σοκολατα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Παρε του καρφουρ την καυτερη μουσταρδα... Μουδιαζει μεχρι και ο εγκεφαλος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ε αφου δεν τα νοιωθεις και σου αρεσει η γευση ποιο ειναι το θεμα; Αισθητικα; Ισα ισα καταλαβαινεις οτι ειναι σοκολατα.. Απλα ρωτησα αν κανω κατι λαθος. Αλλα θα θελα να πετυχω και με γάλα εστω και το ιδιο αποτελεσμα με τα κομματακια που δεν νιωθεις καν, γιατι με γάλα ειναι πιο ωραια απο οτι με νερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Να παρεις σοκολατα υγειας και να βαλεις γαλα μεσα; Χαζο μου φαινεται. Καντο κατευθειαν με σοκολατα γαλακτος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εχει δοκιμασει να κανει κανεις καραμελα βουτυρου(με το ζαχαρουχο) με την μεθοδο του μπεν μαρι???? Εχει καλο αποτελεσμα?? Ποση ωρα περιπου περνει ολη η διαδικασια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα