Toufas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Cookingwithdog στο YouTube για να πάρεις ιδέες. Όσο για μπατζινα με μαργαρίνη τι να πω... 2
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Cookingwithdog στο YouTube για να πάρεις ιδέες. Όσο για μπατζινα με μαργαρίνη τι να πω... ναι κι εγω το σκεφτηκα. θα το κοιταξω. μια ερωτησουλα ακομα η miso soup τρωγεται σκετη η ειναι η σουπα των ramen; μην κοροιδεψεις δεν ξερω τπτ απ αυτα. οσο για την μαργαρινη θα συμφωνισω κι εμενα με ξενισε.
Toufas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εμεις την εχουμε και σκετη με tofu, wakame και πρασινο κρεμμυδι μεσα αλλα και σαν βαση για ramen. Η βαση εχει τα 2 miso της miso soup, miso απο βρωμη και mirin.
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εμεις την εχουμε και σκετη με tofu, wakame και πρασινο κρεμμυδι μεσα αλλα και σαν βαση για ramen. Η βαση εχει τα 2 miso της miso soup, miso απο βρωμη και mirin. please bres μου μια συνταγή για ramen
Toufas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ε? Σε ramen bar δουλευω εδω και σχεδον 8 μηνες. ΕΙχα βαλει εδω πιο παλια την συνταγη για τον ζωμο χοιρινου, αλλα ειναι δυσκολη. Για τα μη χοιρινα ramen: Κανεις εναν ζωμο κοτοπουλο. Εμεις τον κανουμε με φτερουγες ψητες και ωμες, λαιμους και πλατες απο κοτοπουλο. Ξαφρισμα συνεχεια, και μετα απο καποια ωρα βαζουμε αποξηραμενα shiitake, ginger, πρασα και kombu. Μετα εχουμε μια βαση που ειναι βασισμενη στην ζαχαρη, στο mirin και στην σογια, μαζι με λιγο λιπος κοτοπουλου, βραζουμε τα noodles 20 δευτερολεπτα, μπαινουν στην σουπα, απο πανω ζεματισμενα bean sprouts, και μετα μπαινει μαριναρισμενο βραστο αυγο, bamboo τουρσι, mizuna, chashu χοιρινο, κρεμμυδι, nori και λαδι απο πρασσο. Στο cookingwithdog εχει πιο ευκολη συνταγη.
leftermann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 γαμάτη συνταγή! Δεν καταλαβαίνω λέξη, μα την μπαναγία. Πού διάλο τα πουλάν όλα αυτά. 1
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ε? Σε ramen bar δουλευω εδω και σχεδον 8 μηνες. ΕΙχα βαλει εδω πιο παλια την συνταγη για τον ζωμο χοιρινου, αλλα ειναι δυσκολη. Για τα μη χοιρινα ramen: Κανεις εναν ζωμο κοτοπουλο. Εμεις τον κανουμε με φτερουγες ψητες και ωμες, λαιμους και πλατες απο κοτοπουλο. Ξαφρισμα συνεχεια, και μετα απο καποια ωρα βαζουμε αποξηραμενα shiitake, ginger, πρασα και kombu. Μετα εχουμε μια βαση που ειναι βασισμενη στην ζαχαρη, στο mirin και στην σογια, μαζι με λιγο λιπος κοτοπουλου, βραζουμε τα noodles 20 δευτερολεπτα, μπαινουν στην σουπα, απο πανω ζεματισμενα bean sprouts, και μετα μπαινει μαριναρισμενο βραστο αυγο, bamboo τουρσι, mizuna, chashu χοιρινο, κρεμμυδι, nori και λαδι απο πρασσο. Στο cookingwithdog εχει πιο ευκολη συνταγη. χριστε μου αυτο δεν ειναι συνταγη, αυτο ειναι κατασκευη πυρηνικης βομβας. βασικα η πυρηνικη παιζει να ειναι και πιο ευκολη. πρεπει μαλλον να κανω εφοδο στο κινεζικο/ασιατικο σουπερ μαρκετ εδω για να βρω ολα τα υλικα. 1
Toufas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9KGmb_hzkjg#t=301
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τι υλικά να βάλω για μια μεγάλη χορταστική ομελέτα; Σήμερα έβαλα και μπέικον(2 αβγά, μπέικον, ρεγκάτο) αλλά και πάλι δεν έμεινα ικανοποιημένος ούτε από το δέσιμο των υλικών(μπορεί να μην την έψησα καλά) αλλά ούτε και από την ποσότητα. Επίσης τι μπορώ να βάλω πάνω στην ομελέτα μετά το ψήσιμο; Έχω δει κάτι πιάτα με κρεμμύδι, ντομάτα, γιαούρτι και άλλα τέτοια. Πείτε έναν συνδιασμό, κατα προτίμηση να είναι και λίγο έως πολύ τούμπανος
Toufas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 βρες συνταγες για quiche και κανε το ιδιο πραγμα 1
alimentas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 βλεπω chef στον αερα κ πραγματικα γελαω.3 εκπομπες!!!!!! κ το ελαιολαδο δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,εχει καταργηθει πλεον.Ακομα κ το αβγο τηγανιζεται μεσα σε βιταμ culinesse 1
walkerr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα, και οι εκπομπες πρεπει να πουλησουν διαφημιση. Ο κοινος παραγων σε ολες αυτες τις συνταγες ειναι η μπολικη χοληστερινη που θα γεμισετε αλλα δε πειραζει, νεοι ειστε ακομα.
Toufas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα, και οι εκπομπες πρεπει να πουλησουν διαφημιση. Ο κοινος παραγων σε ολες αυτες τις συνταγες ειναι η μπολικη χοληστερινη που θα γεμισετε αλλα δε πειραζει, νεοι ειστε ακομα. Το προβλημα δεν ειναι τα αβγα, αλλα η μαργαρινη. 1
walkerr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Το προβλημα δεν ειναι τα αβγα, αλλα η μαργαρινη. Ναι, τα αβγα δεν ανεβαζουν τη χοληστερινη, οσο τα κορεσμενα λιπαρα. Μιλουσα για ολες αυτες τις συνταγες.
katergaris79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 βλεπω chef στον αερα κ πραγματικα γελαω.3 εκπομπες!!!!!! κ το ελαιολαδο δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,εχει καταργηθει πλεον.Ακομα κ το αβγο τηγανιζεται μεσα σε βιταμ culinesse Αυτοί έχουν το Αλτις χορηγό φίλε. Χθες έκαναν σοκολατόπιτα με ελαιόλαδο, πορτοκαλόπιτα με ελαιόλαδο και γενικώς παίζει πάρα πολύ στην εκπομπή. Μήπως λες κάποια άλλη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα