Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Cookingwithdog στο YouTube για να πάρεις ιδέες.

 

Όσο για μπατζινα με μαργαρίνη τι να πω...

 

ναι κι εγω το σκεφτηκα. θα το κοιταξω. μια ερωτησουλα ακομα η miso soup τρωγεται σκετη η ειναι η σουπα των ramen; μην κοροιδεψεις δεν ξερω τπτ απ αυτα.

 

οσο για την μαργαρινη θα συμφωνισω κι εμενα με ξενισε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμεις την εχουμε και σκετη με tofu, wakame και πρασινο κρεμμυδι μεσα αλλα και σαν βαση για ramen. Η βαση εχει τα 2 miso της miso soup, miso απο βρωμη και mirin.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμεις την εχουμε και σκετη με tofu, wakame και πρασινο κρεμμυδι μεσα αλλα και σαν βαση για ramen. Η βαση εχει τα 2 miso της miso soup, miso απο βρωμη και mirin.

 

please bres μου μια συνταγή για ramen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε?

Σε ramen bar δουλευω εδω και σχεδον 8 μηνες.

 

ΕΙχα βαλει εδω πιο παλια την συνταγη για τον ζωμο χοιρινου, αλλα ειναι δυσκολη.

 

Για τα μη χοιρινα ramen:

Κανεις εναν ζωμο κοτοπουλο. Εμεις τον κανουμε με φτερουγες ψητες και ωμες, λαιμους και πλατες απο κοτοπουλο. Ξαφρισμα συνεχεια, και μετα απο καποια ωρα βαζουμε αποξηραμενα shiitake, ginger, πρασα και kombu.

Μετα εχουμε μια βαση που ειναι βασισμενη στην ζαχαρη, στο mirin και στην σογια, μαζι με λιγο λιπος κοτοπουλου, βραζουμε τα noodles 20 δευτερολεπτα, μπαινουν στην σουπα, απο πανω ζεματισμενα bean sprouts, και μετα μπαινει μαριναρισμενο βραστο αυγο, bamboo τουρσι, mizuna, chashu χοιρινο, κρεμμυδι, nori και λαδι απο πρασσο.

 

 

Στο cookingwithdog εχει πιο ευκολη συνταγη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε?

Σε ramen bar δουλευω εδω και σχεδον 8 μηνες.

 

ΕΙχα βαλει εδω πιο παλια την συνταγη για τον ζωμο χοιρινου, αλλα ειναι δυσκολη.

 

Για τα μη χοιρινα ramen:

Κανεις εναν ζωμο κοτοπουλο. Εμεις τον κανουμε με φτερουγες ψητες και ωμες, λαιμους και πλατες απο κοτοπουλο. Ξαφρισμα συνεχεια, και μετα απο καποια ωρα βαζουμε αποξηραμενα shiitake, ginger, πρασα και kombu.

Μετα εχουμε μια βαση που ειναι βασισμενη στην ζαχαρη, στο mirin και στην σογια, μαζι με λιγο λιπος κοτοπουλου, βραζουμε τα noodles 20 δευτερολεπτα, μπαινουν στην σουπα, απο πανω ζεματισμενα bean sprouts, και μετα μπαινει μαριναρισμενο βραστο αυγο, bamboo τουρσι, mizuna, chashu χοιρινο, κρεμμυδι, nori και λαδι απο πρασσο.

 

 

Στο cookingwithdog εχει πιο ευκολη συνταγη.

 

χριστε μου αυτο δεν ειναι συνταγη, αυτο ειναι κατασκευη πυρηνικης βομβας. βασικα η πυρηνικη παιζει να ειναι και πιο ευκολη.

πρεπει μαλλον να κανω εφοδο στο κινεζικο/ασιατικο σουπερ μαρκετ εδω για να βρω ολα τα υλικα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Τι υλικά να βάλω για μια μεγάλη χορταστική ομελέτα;

 

Σήμερα έβαλα και μπέικον(2 αβγά, μπέικον, ρεγκάτο) αλλά και πάλι δεν έμεινα ικανοποιημένος ούτε από το δέσιμο των υλικών(μπορεί να μην την έψησα καλά) αλλά ούτε και από την ποσότητα.

 

Επίσης τι μπορώ να βάλω πάνω στην ομελέτα μετά το ψήσιμο; Έχω δει κάτι πιάτα με κρεμμύδι, ντομάτα, γιαούρτι και άλλα τέτοια.

 

Πείτε έναν συνδιασμό, κατα προτίμηση να είναι και λίγο έως πολύ τούμπανος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βλεπω chef στον αερα κ πραγματικα γελαω.3 εκπομπες!!!!!! κ το ελαιολαδο δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,εχει καταργηθει πλεον.Ακομα κ το αβγο τηγανιζεται μεσα σε βιταμ culinesse

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικα, και οι εκπομπες πρεπει να πουλησουν διαφημιση.

Ο κοινος παραγων σε ολες αυτες τις συνταγες ειναι η μπολικη χοληστερινη που θα γεμισετε αλλα δε πειραζει, νεοι ειστε ακομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικα, και οι εκπομπες πρεπει να πουλησουν διαφημιση.

Ο κοινος παραγων σε ολες αυτες τις συνταγες ειναι η μπολικη χοληστερινη που θα γεμισετε αλλα δε πειραζει, νεοι ειστε ακομα.

Το προβλημα δεν ειναι τα αβγα, αλλα η μαργαρινη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προβλημα δεν ειναι τα αβγα, αλλα η μαργαρινη.

 

Ναι, τα αβγα δεν ανεβαζουν τη χοληστερινη, οσο τα κορεσμενα λιπαρα.

Μιλουσα για ολες αυτες τις συνταγες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βλεπω chef στον αερα κ πραγματικα γελαω.3 εκπομπες!!!!!! κ το ελαιολαδο δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,εχει καταργηθει πλεον.Ακομα κ το αβγο τηγανιζεται μεσα σε βιταμ culinesse

 

Αυτοί έχουν το Αλτις χορηγό φίλε. Χθες έκαναν σοκολατόπιτα με ελαιόλαδο, πορτοκαλόπιτα με ελαιόλαδο και γενικώς παίζει πάρα πολύ στην εκπομπή. Μήπως λες κάποια άλλη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...