Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα μου πείτε τι βλακείες κάθεσαι και φτιάχνεις τοξολάβερ, αλλά έχω έναν έρωτα με αυτά τα fluffy ζυμαράκια και επίσης χρησιμοποίησα λίγη λευκή ζάχαρη για το μάτι και πολλή ζάχαρη από εκείνη την ωραία που λέγαμε τις προάλλες με την evabb και έγιναν... Μμμ! Α, και τα έψησα σε φούρνο αντί να τα τηγανίσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα μου πείτε τι βλακείες κάθεσαι και φτιάχνεις τοξολάβερ, αλλά έχω έναν έρωτα με αυτά τα fluffy ζυμαράκια και επίσης χρησιμοποίησα λίγη λευκή ζάχαρη για το μάτι και πολλή ζάχαρη από εκείνη την ωραία που λέγαμε τις προάλλες με την evabb και έγιναν... Μμμ! Α, και τα έψησα σε φούρνο αντί να τα τηγανίσω. ωραιος, πολυ ωραιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα μου πείτε τι βλακείες κάθεσαι και φτιάχνεις τοξολάβερ, αλλά έχω έναν έρωτα με αυτά τα fluffy ζυμαράκια και επίσης χρησιμοποίησα λίγη λευκή ζάχαρη για το μάτι και πολλή ζάχαρη από εκείνη την ωραία που λέγαμε τις προάλλες με την evabb και έγιναν... Μμμ! Α, και τα έψησα σε φούρνο αντί να τα τηγανίσω. Συνταγη...2 much to ask? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Όχι βέβαια... Πηγή: Εδώ τη βρήκα. Για να βοηθήσω και λίγο παραπάνω έκανα τις μετατροπές σε γραμμάρια με βάση κάποιες αντιστοιχίες και βγήκαν 600g αλεύρι, 75g ζάχαρη, 75g βούτυρο (όχι μαργαρίνη), 340g γάλα και 80g νερό. Φοβήθηκα τη μαγιά μην μυρίσει έντονα και έβαλα 10g. Όσο ήταν ζεστά την καταλάβαινες. Άλλη φορά μπορεί να δοκιμάσω και ένα φακελάκι μόνο. Μοσχοκάρυδο επίσης έβαλα ένα κουταλάκι. Κατά τα άλλα ό,τι λέει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εγω χτες εκανα για το staff meal, μοσχαρι με σεσκουλα και φακες. Σωταρισμενο κρεμμυδι καρροτο και σκορδο, μετα οι φακες μεσα μεχρι να μαλακωσουν κατα 80% Το μοσχαρι ηταν ενα κομματι απο τον ωμο που θελει ελαχιστο μαγειρεμα ή παρα πολυ. Ειχα φερει την χυτρα μαζι μου για να το βρασω πολυ (την ειχα μαζι επειδη θελω να αλαξω το πως κανουμε τις πετσες στο κεντρο του πιατου) και το εβρασα μαζι με τα κοτσανια απο τα σεσκουλα, κατι μανιταρια και κατι καροτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ηθελα να την κανω εδω κ καιρο,την εκανα κ βγηκε ΣΟΥΠΕΡ. Pizza Chicago-style............ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με κουταλι την τρως αυτη; γιατι αλλο τροπο δεν βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τούμπανη είναι. Και τραγανή μπόλικη ζύμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με πιρουνι στην αρχη κ στο τελος με το χερι ανετα,Ο πατος γενικα κραταει αν ενοουσες αυτο,δεν παπαριαζει.Την πιο βαρια-κλασικη εκδοχη με το λαδι κυριολεκτικα να σταζει απ τα 2-3 κιλα μοτσαρελας δεν θα αντεξεις ουτε να την δεις να φανταστω ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με πιρουνι στην αρχη κ στο τελος με το χερι ανετα,Ο πατος γενικα κραταει αν ενοουσες αυτο,δεν παπαριαζει.Την πιο βαρια-κλασικη εκδοχη με το λαδι κυριολεκτικα να σταζει απ τα 2-3 κιλα μοτσαρελας δεν θα αντεξεις ουτε να την δεις να φανταστω ε??? αχεμμμμ ναι οντως μονο που το σκεφτομαι με πιανει αναγουλα. πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια στην ποσοτητα τυριου, σαλτσας, αλαντικων και ζυμης. εδω η ισορροπια εχει φυγει απο το παραθυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δεν ειναι θεμα ισορροπιας,ειναι ετσι το στυλ της,δεν ειναι ''κανονικη'' πιτσα για να την κρινεις ετσι. Ειναι μπανικη τρως ενα κομματι κ σε κραταει http://4.bp.blogspot.com/-LFh_c_9xVKs/T_8yqHMAELI/AAAAAAAAGqU/QUHG8KzEMho/s1600/IMG_8825.JPG Επισης αυτο που λες για ''ισορροπια'' στο ισως πιο versatile φαγητο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Η μαργαριτα δλδ που δεν εχει αλαντικο δεν ειναι ισορροπημενη??? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2013 από alimentas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 deep dish pizza ftw! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Λεπτη πιτσα > την πιτα που λετε εσεις πιτσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Όχι βέβαια... Πηγή: Εδώ τη βρήκα. Για να βοηθήσω και λίγο παραπάνω έκανα τις μετατροπές σε γραμμάρια με βάση κάποιες αντιστοιχίες και βγήκαν 600g αλεύρι, 75g ζάχαρη, 75g βούτυρο (όχι μαργαρίνη), 340g γάλα και 80g νερό. Φοβήθηκα τη μαγιά μην μυρίσει έντονα και έβαλα 10g. Όσο ήταν ζεστά την καταλάβαινες. Άλλη φορά μπορεί να δοκιμάσω και ένα φακελάκι μόνο. Μοσχοκάρυδο επίσης έβαλα ένα κουταλάκι. Κατά τα άλλα ό,τι λέει. Τελεια!!!Θα τα κανω την Κυριακη το πρωι με βοηθους τα 2 μου πιτσιρικια....τα οποια θα ειναι και οι τελικοι (και αμειλικτοι) κριτες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Λεπτη πιτσα > την πιτα που λετε εσεις πιτσα δεν ειπε κανεις ρε παιδια οτι ειναι καλυτερη απ την παραδοσιακη-κλασικη λεπτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα