Toxo <3 lover Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα μου πείτε τι βλακείες κάθεσαι και φτιάχνεις τοξολάβερ, αλλά έχω έναν έρωτα με αυτά τα fluffy ζυμαράκια και επίσης χρησιμοποίησα λίγη λευκή ζάχαρη για το μάτι και πολλή ζάχαρη από εκείνη την ωραία που λέγαμε τις προάλλες με την evabb και έγιναν... Μμμ! Α, και τα έψησα σε φούρνο αντί να τα τηγανίσω. 2
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα μου πείτε τι βλακείες κάθεσαι και φτιάχνεις τοξολάβερ, αλλά έχω έναν έρωτα με αυτά τα fluffy ζυμαράκια και επίσης χρησιμοποίησα λίγη λευκή ζάχαρη για το μάτι και πολλή ζάχαρη από εκείνη την ωραία που λέγαμε τις προάλλες με την evabb και έγιναν... Μμμ! Α, και τα έψησα σε φούρνο αντί να τα τηγανίσω. ωραιος, πολυ ωραιος 1
damian1977 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα θα μου πείτε τι βλακείες κάθεσαι και φτιάχνεις τοξολάβερ, αλλά έχω έναν έρωτα με αυτά τα fluffy ζυμαράκια και επίσης χρησιμοποίησα λίγη λευκή ζάχαρη για το μάτι και πολλή ζάχαρη από εκείνη την ωραία που λέγαμε τις προάλλες με την evabb και έγιναν... Μμμ! Α, και τα έψησα σε φούρνο αντί να τα τηγανίσω. Συνταγη...2 much to ask?
Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Όχι βέβαια... Πηγή: Εδώ τη βρήκα. Για να βοηθήσω και λίγο παραπάνω έκανα τις μετατροπές σε γραμμάρια με βάση κάποιες αντιστοιχίες και βγήκαν 600g αλεύρι, 75g ζάχαρη, 75g βούτυρο (όχι μαργαρίνη), 340g γάλα και 80g νερό. Φοβήθηκα τη μαγιά μην μυρίσει έντονα και έβαλα 10g. Όσο ήταν ζεστά την καταλάβαινες. Άλλη φορά μπορεί να δοκιμάσω και ένα φακελάκι μόνο. Μοσχοκάρυδο επίσης έβαλα ένα κουταλάκι. Κατά τα άλλα ό,τι λέει. 2
Toufas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εγω χτες εκανα για το staff meal, μοσχαρι με σεσκουλα και φακες. Σωταρισμενο κρεμμυδι καρροτο και σκορδο, μετα οι φακες μεσα μεχρι να μαλακωσουν κατα 80% Το μοσχαρι ηταν ενα κομματι απο τον ωμο που θελει ελαχιστο μαγειρεμα ή παρα πολυ. Ειχα φερει την χυτρα μαζι μου για να το βρασω πολυ (την ειχα μαζι επειδη θελω να αλαξω το πως κανουμε τις πετσες στο κεντρο του πιατου) και το εβρασα μαζι με τα κοτσανια απο τα σεσκουλα, κατι μανιταρια και κατι καροτα. 2
alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ηθελα να την κανω εδω κ καιρο,την εκανα κ βγηκε ΣΟΥΠΕΡ. Pizza Chicago-style............ 8
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με κουταλι την τρως αυτη; γιατι αλλο τροπο δεν βλεπω.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τούμπανη είναι. Και τραγανή μπόλικη ζύμη
alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με πιρουνι στην αρχη κ στο τελος με το χερι ανετα,Ο πατος γενικα κραταει αν ενοουσες αυτο,δεν παπαριαζει.Την πιο βαρια-κλασικη εκδοχη με το λαδι κυριολεκτικα να σταζει απ τα 2-3 κιλα μοτσαρελας δεν θα αντεξεις ουτε να την δεις να φανταστω ε???
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με πιρουνι στην αρχη κ στο τελος με το χερι ανετα,Ο πατος γενικα κραταει αν ενοουσες αυτο,δεν παπαριαζει.Την πιο βαρια-κλασικη εκδοχη με το λαδι κυριολεκτικα να σταζει απ τα 2-3 κιλα μοτσαρελας δεν θα αντεξεις ουτε να την δεις να φανταστω ε??? αχεμμμμ ναι οντως μονο που το σκεφτομαι με πιανει αναγουλα. πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια στην ποσοτητα τυριου, σαλτσας, αλαντικων και ζυμης. εδω η ισορροπια εχει φυγει απο το παραθυρο
alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δεν ειναι θεμα ισορροπιας,ειναι ετσι το στυλ της,δεν ειναι ''κανονικη'' πιτσα για να την κρινεις ετσι. Ειναι μπανικη τρως ενα κομματι κ σε κραταει http://4.bp.blogspot.com/-LFh_c_9xVKs/T_8yqHMAELI/AAAAAAAAGqU/QUHG8KzEMho/s1600/IMG_8825.JPG Επισης αυτο που λες για ''ισορροπια'' στο ισως πιο versatile φαγητο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Η μαργαριτα δλδ που δεν εχει αλαντικο δεν ειναι ισορροπημενη??? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2013 από alimentas 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 deep dish pizza ftw! 1
Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Λεπτη πιτσα > την πιτα που λετε εσεις πιτσα 1
damian1977 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Όχι βέβαια... Πηγή: Εδώ τη βρήκα. Για να βοηθήσω και λίγο παραπάνω έκανα τις μετατροπές σε γραμμάρια με βάση κάποιες αντιστοιχίες και βγήκαν 600g αλεύρι, 75g ζάχαρη, 75g βούτυρο (όχι μαργαρίνη), 340g γάλα και 80g νερό. Φοβήθηκα τη μαγιά μην μυρίσει έντονα και έβαλα 10g. Όσο ήταν ζεστά την καταλάβαινες. Άλλη φορά μπορεί να δοκιμάσω και ένα φακελάκι μόνο. Μοσχοκάρυδο επίσης έβαλα ένα κουταλάκι. Κατά τα άλλα ό,τι λέει. Τελεια!!!Θα τα κανω την Κυριακη το πρωι με βοηθους τα 2 μου πιτσιρικια....τα οποια θα ειναι και οι τελικοι (και αμειλικτοι) κριτες!!
alimentas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Λεπτη πιτσα > την πιτα που λετε εσεις πιτσα δεν ειπε κανεις ρε παιδια οτι ειναι καλυτερη απ την παραδοσιακη-κλασικη λεπτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα