adi32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μπορω να βαλω κανονικο βουτυρο ? Σαν πιο ? Δε θα γινει πολυ βαρυ μετα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 βαθιές αναπνοές Toufa... 1
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μπορω να βαλω κανονικο βουτυρο ? Σαν πιο ? Δε θα γινει πολυ βαρυ μετα ? Δεν θυμαμαι μαρκα, δεν θελω να σου πω το lurpac αλλα κατι σαν το lurpac (οχι κερκυρας, αυτο εχει οντως βαρια γευση) Στο lidl ειχε ενα που επαιρνα εγω
The_Judas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν μου αρέσει καθόλου το κανονικό βούτυρο σε κεικ, μυρίζει υπερβολικά έντονα. Το lurpac δεν το έχω δοκιμάσει.
fylatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Βάλε κλαριφιε αν σου μύριζει, ακόμα και το Κέρκυρας το καθαρό είναι μια χαρά. Απλά πρέπει να αλλάξει η δόση.
alimentas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 μου φερανε 3 σακουλακια ινδοκαρυδο απ τον Βασιλοπουλο το οποιο πρωτη φορα το βλεπω κ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,καμια σχεση με τα πλαστικο πραγμα που κυκλοφορει τυπου Καρφουρ π.χ. Εχει κανεις καμια καλη συνταγη περα απ τα συνηθισμενα ραβανι,κεικ κ.τ.λ.????
saya Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 http://www.sintagespareas.gr/sintages/lista/43168 To τελευταιο να φτιαξεις και να μας στειλεις.. 2
REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 μου φερανε 3 σακουλακια ινδοκαρυδο απ τον Βασιλοπουλο το οποιο πρωτη φορα το βλεπω κ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,καμια σχεση με τα πλαστικο πραγμα που κυκλοφορει τυπου Καρφουρ π.χ. Εχει κανεις καμια καλη συνταγη περα απ τα συνηθισμενα ραβανι,κεικ κ.τ.λ.???? Παρε νουτελα και κανε κρεπες με νουτελα και ινδοκαρυδο ή κανε σοκολατακια. 1
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 μου φερανε 3 σακουλακια ινδοκαρυδο απ τον Βασιλοπουλο το οποιο πρωτη φορα το βλεπω κ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,καμια σχεση με τα πλαστικο πραγμα που κυκλοφορει τυπου Καρφουρ π.χ. Εχει κανεις καμια καλη συνταγη περα απ τα συνηθισμενα ραβανι,κεικ κ.τ.λ.???? σε κανα κεφτεδακι με φρεσκο κολιανδρο για κατι ταιλανδεζικο? 1
saya Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μου αρεσει να την λεω στον Τουφα.. που βρηκες συνταγη με κιοφτεδες με ινδοκαρυδο μεσα καμαρι μου; Μηπως το μπερδεψες με το τζιτζερ; Δεν μοιαζουν καν..
παπι Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 1) Τι διαφορα εχει το βουτυρο απο φυτικα ελαια με αυτο του γαλακτος (εκτος απο το οτι εχουν διαφορετικη πηγη) 2) Οι κρεμες για παστες φτιαχνονται μονο με σαντιγη/φρουτα; 3) Κρεμα γαλακτος... που θα βρουμε φτηνη; στο σουπερ ειναι τραγικα ακριβη
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 1) Τι διαφορα εχει το βουτυρο απο φυτικα ελαια με αυτο του γαλακτος (εκτος απο το οτι εχουν διαφορετικη πηγη) 2) Οι κρεμες για παστες φτιαχνονται μονο με σαντιγη/φρουτα; 3) Κρεμα γαλακτος... που θα βρουμε φτηνη; στο σουπερ ειναι τραγικα ακριβη το βουτυρο ειναι αποκλειστικα ζωικης προελευσης και η μαργαρινη φυτικη. η διαφορα ειναι οτι πρωτο ειναι φυσικο και το δευτερο τεχνητο παρασκευασμα. επισης εχει τρομερη διαφορα στην γευση. η κρεμα για παστα ειναι συνηθως κρεμα ζαχαροπλαστικης που περιεχει αυγα, αλευρι, γαλα, βανιλια κτλ. η σαντιγη ειναι για διακοσμιση. για την κρεμα οτι πληρωνεις παιρνεις.
alimentas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ειστε ωραιοι παιδες. Χιονουλες αγαπημενο γλυκο,θα γινουν σιγουρα μεσα στις επομενες μερες.Κρεπες νουτελα-ινδοκαριδο επισης.Τουφας μ επιασε αμεσως με το "κατι περα απ τα συνηθισμενα" αλλα για τα γουστα μου ειναι πολυ extreme. Θελω κατι περιεργο σε γλυκο,σε σουφλε π.χ. η να το βαλω σε μπακλαβαδακι(που δεν ειναι κ ασχημη ιδεα τωρα που το σκεφτομαι) MEΓΑ Chef John,ποσο απλα τα κανεις να φενονται ολα........ να και τα πρωτα(ειναι τραβηγμετα απο καμερα κινητου,κ φενονται πολυ ασπρουλιαρικα ενω δεν ειναι) Απιστευτο το ποσο τραγανα κ νοστιμα ειναι,για ψωμι με προετοιμασια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 5 ΛΕΠΤΩΝ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από alimentas 5
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ειστε ωραιοι παιδες. Χιονουλες αγαπημενο γλυκο,θα γινουν σιγουρα μεσα στις επομενες μερες.Κρεπες νουτελα-ινδοκαριδο επισης.Τουφας μ επιασε αμεσως με το "κατι περα απ τα συνηθισμενα" αλλα για τα γουστα μου ειναι πολυ extreme. Θελω κατι περιεργο σε γλυκο,σε σουφλε π.χ. η να το βαλω σε μπακλαβαδακι(που δεν ειναι κ ασχημη ιδεα τωρα που το σκεφτομαι) MEΓΑ Chef John,ποσο απλα τα κανεις να φενονται ολα........ να και τα πρωτα(ειναι τραβηγμετα απο καμερα κινητου,κ φενονται πολυ ασπρουλιαρικα ενω δεν ειναι) Απιστευτο το ποσο τραγανα κ νοστιμα ειναι,για ψωμι με προετοιμασια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 5 ΛΕΠΤΩΝ Τωρα μπηκα απο την δουλεια, θα σου ελεγα να δοκιμασεις αλμυρη γευση με καρυδα, τοσα εκατομμυρια κοσμο δεν το κανουν χωρις λογο. Αν και κανουν πιο πολυ δουλεια με την κρεμα της καρυδας. Εγω πριν απο 2 βδομαδες ειχα κανει ενα γλυκο με βουτυρο καρυδας, φυστικοβουτυρο και 85% σοκολατα και ηταν αψογο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα