Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καταλαβα περιπου τι λες στο θεμα ρατσας, αλλα και παλι το σιτεμα θα εκανε τρελλη διαφορα. Τα angus που ειναι στην ελλαδα, ειναι απο την αυστραλια. Σαν ρατσα απο μονο του δεν μπορει να πει κατι, μιας και αλλο κρεας εχει το angus που εχει φαει μονο χορταρι, αλλο αυτο που εχει φαει πιο πολυ σπορο (καλαμποκι, βρωμη, κριθαρι) και αλλαζει εντελως η γευση του αναλογα το σιτεμα που εχει. Στην ελλαδα, η βασικη εταιρια που φερνει τα angus, κανει wet aging, που ειναι εντελως διαφορετικο απο το dry aging που ειναι κατα πολυ καλυτερο. H τιμη το 2012 για χονδρικη αγορα 400 κιλων+ απο τον προμηθευτη σε αυτο που θελεις ειχε 17 ευρω το κιλο. Το ribeye του ειχε 18 ευρω. Για να μπορεις να συγκρινεις, η τιμη εδω στην αγγλια για ribeye σιτεμενο 4 βδομαδες απο τον προμηθευτη που παιρνει κρεας το μαγαζι μου ειναι 17.55 λιρες το κιλο, και το κρεας ειναι ντοπιο. Αν εισαι αθηνα, παρε ενα τηλεφωνο στο N. Καμπανός & Σία Ο.Ε. Λ. Βάρης 73, 210/8994514-5 Τιμές: Rib eye Hereford: € 14,5/kg. black angus: € 15/kg. strip loin Hereford: € 15/kg. black angus: € 15,5/ kg (τιμες 2006)το strip loin ειναι αυτο που θες, ισως εισαι τυχερος και το βρεις. Επισης παιζει πολυ μεγαλο ρολο το μαγειρεμα που θα κανεις να ειναι σωστο. Πχ δεν κοβεις το κρεας αμεσως που βγει απο την φωτια, θες θερμομετρο για να μην το παραψησεις, σωστο κοψιμο οταν το φας κλπ κλπ. Και μακαρι στην ελλαδα καποια στιγμη να αποκτησει λιγο επαγγελματισμο ο κλαδος των ατομων που ασχολουνται με το φαγητο, και να μην σε κοιτανε λες και κατεβηκες απο τον αρη οταν ξερεις ακριβως τι θες. Και φυσικα να αλλαξει ο νομος για το σιτεμα, για την παρασκευη αλλαντικων κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μια παραλλαγη σε μια συνταγη που ειχα δωσει παλιοτερα (λιωσιμο του βουτυρου με ζεστο γαλα) ΚΕΙΚ Υλικά1 Φαριναπ1 πακέτο βούτυρο τύπου Βιτάμ2 ποτήρια ζάχαρη4 αυγά1+1/4 ποτήρι γάλα1 κουταλάκι μπέικιν1 βανίλιαΞύσμα πορτοκαλιού Σοκολατα σκονη 2 κουταλιες Νουτελα4 καπακια του μπουκαλιου κονιακΕκτέλεση Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά στο μιξερ Ριχνουμε τη ζάχαρη το ξύσμα το κονιάκ το μπέικιν και τη βανίλια συνεχιζοντας το χτυπημα Σε κατσαρολακι ζεσταινουμε το βουτυρο με το γαλα ωσπου να λιωσει το βουτυρο Κατοπιν το ρίχνουμε κι αυτο στο μιξερ Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι ώστε να ενσωματώνεται στο μείγμα καθώς χτυπιέταιΠαιρνουμε καμια 10αρια κουταλιες απο το μιγμα σε ενα βαθυ πιατο και το ανακατευουμε με 4 κουταλιες σκονη σοκολατα ή κακαο και 2 κουταλιες νουτελα Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 175 βαθμους ακριβώς (στο πάνω-κάτω, ΟΧΙ στον ΑΕΡΑ προσοχή) και ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα στρογγυλή (από καουτσούκ προτιμότερο) Πρωτα τη μιση ποσοτητα μετα μια στρωση του μιγματος με τη σοκολατα και απο πανω την αλλη μιση ποσοτητα Ψήνουμε για 1ωρα και 25 λεπτά ακριβώς στους 175 βαθμούς (η σχάρα στην πρώτη θέση από κάτω) χωρίς να ανοίγουμε το φούρνο ούτε να βάζουμε μαχαίρια μέσα (Μάνο αν δούμε ότι έχει αρπάξει από πάνω μπορούμε στη 1 ώρα περίπου να βάλουμε με προσοχή ένα αλουμινόχαρτο από πάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Βούτυρο δεν έβαλες όμως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Που δεν εβαλα ? Ειναι αυτο που λιωνεις με το γαλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εννοεί οτι το Βιταμ δεν ειναι βουτυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ειμαι εδω κ λιγο καιρο σε ερευνα αγορας για μιξερ γυρω στα 100 με 150Ε.Γενικα θελω να εχει γερη κατασκευη,μην τριζει οταν το βαζεις στο δυνατο κ να εχει γαντζο οποσδηποτε.Εχει κανεις να προτεινει κατι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ειμαι εδω κ λιγο καιρο σε ερευνα αγορας για μιξερ γυρω στα 100 με 150Ε.Γενικα θελω να εχει γερη κατασκευη,μην τριζει οταν το βαζεις στο δυνατο κ να εχει γαντζο οποσδηποτε.Εχει κανεις να προτεινει κατι??? http://www.skroutz.gr/s/35283/Kenwood-KM260-Prospero.html ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εισαι ωραιος,ευχαριστω. Ακριβως αυτο που θελω κ μεγαλο ειναι κ γαντζο εχει κ "κ" .Το κραταω σαν επιλογη σιγουρα. ακομα εχω ξεχωρισει αυτα........ http://www.skroutz.gr/s/243077/Izzy-M-8010.html http://www.skroutz.gr/s/330155/Izzy-Spicy-Red-S-986.html http://www.skroutz.gr/s/2343350/Izzy-Μ-1101-In-Love.html οποιος εχει τυχει να δουλεψει ή να δει καποιο απ τα παραπανω ας πει μια γνωμη.Ξαναλεω οτι το πιο σημαντικο κριτηριο ειναι η ποιοτητα κατασκευης.Ξερω οτι με 150ε δεν θα παρω κ kitchenaid απλα θελω να παω στην καλυτερη δυνατη επιλογη οσον αφορα αυτο το θεμα Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2013 από alimentas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 kenwood, πολυ πιο καλο ονομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Απορία... Μου έχουν κάνει δώρο εδώ και 2 χρόνια μια φόρμα σιλικόνης την οποία δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου. Είναι αυτή εδώ. Δεν φτιάχνω συχνά κέικ και δεν πειραματίστηκα, αλλά αναρωτιέμαι, μπορώ να κάνω σε αυτήν κέικ; Σκεφτόμουν να κάνω Site: το κέικ, αλλά δε θέλω να το πετάξω. Να το βάλω στην κανονική φόρμα με την τρύπα στη μέση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το bundtcake λεγεται ετσι επειδη ειναι η φορμα bundt παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 :O 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Απορία... Μου έχουν κάνει δώρο εδώ και 2 χρόνια μια φόρμα σιλικόνης την οποία δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου. Είναι αυτή εδώ. Δεν φτιάχνω συχνά κέικ και δεν πειραματίστηκα, αλλά αναρωτιέμαι, μπορώ να κάνω σε αυτήν κέικ; Σκεφτόμουν να κάνω Site: το κέικ, αλλά δε θέλω να το πετάξω. Να το βάλω στην κανονική φόρμα με την τρύπα στη μέση; Μια χαρα γινεται το κεικ εκει Αν δοκιμασεις και τη συνταγη που εχω πιο πανω θα γινει σουπερ φουσκωτο και δε θα κολησει καθολου στη φορμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αυτη με το βουτυρο τυπου βιταμ? Σαν να σου λεω, νερο τυπου γαλακτος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα