Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ο ramsay κανει μια παρα πολυ ωραια εκπομπη και εχει πολυ απλες συνταγες: http://scrapbook.channel4.com/programmes/gordon-ramsays-ultimate-cookery-course και σημερα ειδα για πρωτη φορα στην ζωη μου φρεσκα ρεβιθια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 τι κασερι βαζετε εσεις? Ή γκουντα η καμια γραβιερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μεραααα. εχω μαυρο και ασπρο σουσαμι και θα ηθελα να κανω κατι με αυτα κυριως με το μαυρο. σκεφτομουν να φτιαξω μικρα ψωμακια, καμια ιδεα κανεις; καμια συνταγη ισως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Macaron απο καρυδα (αν και μοιαζουν πιο πολυ με βραχακια, η υφη τους ειναι πολυ κοντα στο μακαρον ειδικα οταν ειναι ζεστα) υλικα 4 ασπραδια αυγου (αν τα αυγα ειναι μεγαλα ανεβαζουμε λιγο την δοση της ζαχαρης και της καρυδας) 250γρ ζαχαρη 250γρ ξυσμενη καρυδα (προσωπικα προτιμω την φρεσκια που την τριβω μονη μου) εκτελεση χτυπαμε τα ασπραδια με την ζαχαρη σε μαρεγκα προσθετουμε την καρυδα και ανακατευουμε καλα καλυπτουμε με λαδοκολλα ενα ταψι και χρησιμοποιοντας δυο κουταλια σχηματιζουμε μερικα βραχακια πανω στο ταψι. ψηνουμε 15 λεπτα στους 180 βαθμους (να ειναι μεγαλα, αν βγουν μικρα θελουν λιγοτερο ψησιμο γιατι καιγονται) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πειτε τρόπο να τηγανιστούν τα μανιταρια χωρις να βγάλουν μετά απο λίγο το ζουμι τους και στην ουσια βράσουν σε αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 δεν γινεται αυτο εκτος αν τα κανεις deep fry. αλλιως μπορεις να τα τσιγαρισεις να βγαλουν το νερο τους και να τα αφησεις μετα κι αλλο εως οτου εξατμιστει ολο το νερο και στο τελος να τηγανιστουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Eιχα δει καπου εναν τρόπο να τα ψησουν χωρις να βγαλουν πολύ νερό, δεν μπορω να βρω τώρα το βιντεο δυστυχως για να δω σε ποσο δυνατη φωτια τα ειχε κανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μεραααα. εχω μαυρο και ασπρο σουσαμι και θα ηθελα να κανω κατι με αυτα κυριως με το μαυρο. σκεφτομουν να φτιαξω μικρα ψωμακια, καμια ιδεα κανεις; καμια συνταγη ισως; Δες πιο πανω στο link αυτη την βδομαδα ξεκινησε το baking αυτη την βδομαδα Και παει πολυ καλα σαν κρουστα σε ψαρι ειδικα σολομο Πειτε τρόπο να τηγανιστούν τα μανιταρια χωρις να βγάλουν μετά απο λίγο το ζουμι τους και στην ουσια βράσουν σε αυτο! Στον φουρνο, ή/και και σε οσο πιο μεγαλο σκευος γινεται ωστε να εξατμιζεται αμεσως το υγρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δες πιο πανω στο link αυτη την βδομαδα ξεκινησε το baking αυτη την βδομαδα Και παει πολυ καλα σαν κρουστα σε ψαρι ειδικα σολομο δεν εχει τπτ στο baking το κοιταξα ηδη, για δωσε μοαρ ινφο για τον σολωμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.foodandwine.com/recipes/sesame-crusted-salmon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εύα ζήλεψα πολύ με την καρύδα. Μιαμ Μιαμ Swyped από το Optimus 2X με τη χρήση του καταραμένου Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ερώτησή στους μάγειρες του Insomnia, πως και σε τι χώρο θα διατηρήσω τα σκόρδα για να μην ζαρώνουν και μουχλιάζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σε καποιο ντουλαπι σκοτεινο και στεγνο. Αν ακομη και εκει το παθαινεις, τα σκορδα σου δεν ειναι σωστα ξεραμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τα αγοράζω από supermarkt και σ'ένα δίχτυ έχει τρία τεμάχια αλλά δεν είναι όπως είπες καλά ξεραμένα, στην Ελλάδα ξέρω τα κρεμάνε έξω γιατί έχει και στεγνό κλίμα,αλλά εδώ που είμαι; τώρα τα έβαλα στη αποθήκη που είναι και ο λέβητας του καλοριφέρ πιστεύω να κάνει δουλειά. Πόσο χρόνο αναλλοίωτα κρατάνε τα σκόρδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ισως να ενδιαφερει κανεναν.. Πηγή: Σάλτσα ντομάτας (διατήρηση σε βάζα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα