Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ο ramsay κανει μια παρα πολυ ωραια εκπομπη και εχει πολυ απλες συνταγες: http://scrapbook.channel4.com/programmes/gordon-ramsays-ultimate-cookery-course και σημερα ειδα για πρωτη φορα στην ζωη μου φρεσκα ρεβιθια
athlios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 τι κασερι βαζετε εσεις? Ή γκουντα η καμια γραβιερα... 1
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μεραααα. εχω μαυρο και ασπρο σουσαμι και θα ηθελα να κανω κατι με αυτα κυριως με το μαυρο. σκεφτομουν να φτιαξω μικρα ψωμακια, καμια ιδεα κανεις; καμια συνταγη ισως;
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Macaron απο καρυδα (αν και μοιαζουν πιο πολυ με βραχακια, η υφη τους ειναι πολυ κοντα στο μακαρον ειδικα οταν ειναι ζεστα) υλικα 4 ασπραδια αυγου (αν τα αυγα ειναι μεγαλα ανεβαζουμε λιγο την δοση της ζαχαρης και της καρυδας) 250γρ ζαχαρη 250γρ ξυσμενη καρυδα (προσωπικα προτιμω την φρεσκια που την τριβω μονη μου) εκτελεση χτυπαμε τα ασπραδια με την ζαχαρη σε μαρεγκα προσθετουμε την καρυδα και ανακατευουμε καλα καλυπτουμε με λαδοκολλα ενα ταψι και χρησιμοποιοντας δυο κουταλια σχηματιζουμε μερικα βραχακια πανω στο ταψι. ψηνουμε 15 λεπτα στους 180 βαθμους (να ειναι μεγαλα, αν βγουν μικρα θελουν λιγοτερο ψησιμο γιατι καιγονται) 4
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πειτε τρόπο να τηγανιστούν τα μανιταρια χωρις να βγάλουν μετά απο λίγο το ζουμι τους και στην ουσια βράσουν σε αυτο!
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 δεν γινεται αυτο εκτος αν τα κανεις deep fry. αλλιως μπορεις να τα τσιγαρισεις να βγαλουν το νερο τους και να τα αφησεις μετα κι αλλο εως οτου εξατμιστει ολο το νερο και στο τελος να τηγανιστουν.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Eιχα δει καπου εναν τρόπο να τα ψησουν χωρις να βγαλουν πολύ νερό, δεν μπορω να βρω τώρα το βιντεο δυστυχως για να δω σε ποσο δυνατη φωτια τα ειχε κανει..
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μεραααα. εχω μαυρο και ασπρο σουσαμι και θα ηθελα να κανω κατι με αυτα κυριως με το μαυρο. σκεφτομουν να φτιαξω μικρα ψωμακια, καμια ιδεα κανεις; καμια συνταγη ισως; Δες πιο πανω στο link αυτη την βδομαδα ξεκινησε το baking αυτη την βδομαδα Και παει πολυ καλα σαν κρουστα σε ψαρι ειδικα σολομο Πειτε τρόπο να τηγανιστούν τα μανιταρια χωρις να βγάλουν μετά απο λίγο το ζουμι τους και στην ουσια βράσουν σε αυτο! Στον φουρνο, ή/και και σε οσο πιο μεγαλο σκευος γινεται ωστε να εξατμιζεται αμεσως το υγρο 1
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δες πιο πανω στο link αυτη την βδομαδα ξεκινησε το baking αυτη την βδομαδα Και παει πολυ καλα σαν κρουστα σε ψαρι ειδικα σολομο δεν εχει τπτ στο baking το κοιταξα ηδη, για δωσε μοαρ ινφο για τον σολωμο.
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.foodandwine.com/recipes/sesame-crusted-salmon
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εύα ζήλεψα πολύ με την καρύδα. Μιαμ Μιαμ Swyped από το Optimus 2X με τη χρήση του καταραμένου Insomnia App
IOSTEFO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ερώτησή στους μάγειρες του Insomnia, πως και σε τι χώρο θα διατηρήσω τα σκόρδα για να μην ζαρώνουν και μουχλιάζουν;
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σε καποιο ντουλαπι σκοτεινο και στεγνο. Αν ακομη και εκει το παθαινεις, τα σκορδα σου δεν ειναι σωστα ξεραμενα. 1
IOSTEFO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τα αγοράζω από supermarkt και σ'ένα δίχτυ έχει τρία τεμάχια αλλά δεν είναι όπως είπες καλά ξεραμένα, στην Ελλάδα ξέρω τα κρεμάνε έξω γιατί έχει και στεγνό κλίμα,αλλά εδώ που είμαι; τώρα τα έβαλα στη αποθήκη που είναι και ο λέβητας του καλοριφέρ πιστεύω να κάνει δουλειά. Πόσο χρόνο αναλλοίωτα κρατάνε τα σκόρδα;
Muchacho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ισως να ενδιαφερει κανεναν.. Πηγή: Σάλτσα ντομάτας (διατήρηση σε βάζα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα