Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?).

 

Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει.

 

Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε.

Αθηνα?

Δημοσ.

Δεν εχει καλο μοσχαρι στην ελλαδα, δεν το σιτευουν κλπ κλπ.

 

Δοκιμασε για σπαλομπριζολα και κοντρα.

Δημοσ.

attachicon.gif2013-09-23 15.31.42.jpg

 

Ειναι πολυ δυσκολο να γραψουν στην συνταγη οτι τα μπισκοτα τριπλασιαζονται μεσα στον φουρνο...

 

αν εβαλες baking powder  η μαγια ειναι αυτονοητο οτι φουσκωνουν, τωρα τα δικα σου επειδη τα βλεπω λιγο πιτα μαλλον ελιωσαν πριν ψηθουν οποτε ηθελαν ψυγειο πριν το ψησιμο.

Δημοσ.

Δεν ελεγε τιποτα για ψυγειο. Τεσπα, εχω κανα κιλο ζυμη μεσα στο ψυγειο, θα δοκιμασω και αυριο.

 

πρεπει να ψηθουν ενω ειναι κρυα η ζυμη οποτε πριν τα βαλεις στο φουρνο βαλε το ταψι (με τα μπισκοτα μεσα) στο ψυγειο ενα μισαωρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...