Toufas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?). Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει. Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε. Αθηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Νοπ. Και μάλιστα δεν ξέρω τι παίζει από χασάπικα εδώ γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει κρέας. Μάλλον θα πάω σε κανα τυχαίο Καλά που είπα ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχει καλο μοσχαρι στην ελλαδα, δεν το σιτευουν κλπ κλπ. Δοκιμασε για σπαλομπριζολα και κοντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς κόντρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι κομματια μοσχαριου και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ, θα κοιτάξω πρώτα για σπαλομπριτζόλα μοσχάρι. Έχεις καμιά ιδέα για το κόστος μιας μερίδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καθολου, αλλα θες 200-300 γραμμαρια σε ενα κομματι, και οχι σε 2-3 μικρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ που είχα πάρει το καλοκαίρι σπαλομπριζόλα είχε γύρω στα 12/κιλό, και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Άρα θέλω γύρω στα 10€ για 2 μερίδες, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι πολυ δυσκολο να γραψουν στην συνταγη οτι τα μπισκοτα τριπλασιαζονται μεσα στον φουρνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 2013-09-23 15.31.42.jpg Ειναι πολυ δυσκολο να γραψουν στην συνταγη οτι τα μπισκοτα τριπλασιαζονται μεσα στον φουρνο... αν εβαλες baking powder η μαγια ειναι αυτονοητο οτι φουσκωνουν, τωρα τα δικα σου επειδη τα βλεπω λιγο πιτα μαλλον ελιωσαν πριν ψηθουν οποτε ηθελαν ψυγειο πριν το ψησιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ελεγε τιποτα για ψυγειο. Τεσπα, εχω κανα κιλο ζυμη μεσα στο ψυγειο, θα δοκιμασω και αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ελεγε τιποτα για ψυγειο. Τεσπα, εχω κανα κιλο ζυμη μεσα στο ψυγειο, θα δοκιμασω και αυριο. πρεπει να ψηθουν ενω ειναι κρυα η ζυμη οποτε πριν τα βαλεις στο φουρνο βαλε το ταψι (με τα μπισκοτα μεσα) στο ψυγειο ενα μισαωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα που είχα την ζύμη στο ψυγείο 2 μέρες πάλι μου εξαπλώθηκαν. Ίσως πρέπει να είναι και σωστός ο φούρνος(εμένε δεν ήταν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχουν μπισκότα που απλώνουν ούτως ή άλλως, δεν είναι απαραίτητα λάθος το να απλώσει ένα μπισκότο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα