Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?).

 

Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει.

 

Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε.

Αθηνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νοπ.

 

Και μάλιστα δεν ξέρω τι παίζει από χασάπικα εδώ γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει κρέας. Μάλλον θα πάω σε κανα τυχαίο



Καλά που είπα ελληνικά :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

attachicon.gif2013-09-23 15.31.42.jpg

 

Ειναι πολυ δυσκολο να γραψουν στην συνταγη οτι τα μπισκοτα τριπλασιαζονται μεσα στον φουρνο...

 

αν εβαλες baking powder  η μαγια ειναι αυτονοητο οτι φουσκωνουν, τωρα τα δικα σου επειδη τα βλεπω λιγο πιτα μαλλον ελιωσαν πριν ψηθουν οποτε ηθελαν ψυγειο πριν το ψησιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ελεγε τιποτα για ψυγειο. Τεσπα, εχω κανα κιλο ζυμη μεσα στο ψυγειο, θα δοκιμασω και αυριο.

 

πρεπει να ψηθουν ενω ειναι κρυα η ζυμη οποτε πριν τα βαλεις στο φουρνο βαλε το ταψι (με τα μπισκοτα μεσα) στο ψυγειο ενα μισαωρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν μπισκότα που απλώνουν ούτως ή άλλως, δεν είναι απαραίτητα λάθος το να απλώσει ένα μπισκότο...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...