Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΟΚ!

Αλλά να μη βάλω πιο πολύ την άλλη φορά;

Δλδ, την ιδια ποσότητα 100γρ αλλά λιωμένο;

Να μην σε παρω στο λαιμο μου εγω οταν κανω ρειχνω βουτυρο σε μια κατσοριλιτσα να ζεσταθει και μετα μεσα ρυχνω τα μπισκοτα και ανακατευω μεχρι να τραβηξουν ολα το βουτυρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει διαφορά δλδ; Αντι για πτι-μπερ, digestive και αντι για βουτυρο, μαργαρίνη;;

 

Για πείτε...

 

τι ερωτησεις ειναι αυτες τωρα; τα πτι μπερ του παπαδοπουλου ειναι το χειροτερο μπισκοτο που εχω φαει γενικοτερα στην ζωη μου οσο για την μαργαρινη απαξιω να απαντησω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι ερωτησεις ειναι αυτες τωρα; τα πτι μπερ του παπαδοπουλου ειναι το χειροτερο μπισκοτο που εχω φαει γενικοτερα στην ζωη μου οσο για την μαργαρινη απαξιω να απαντησω

Με πλήγωσες. :(

crybaby.gif

 

Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα!

 

Δλδ μαργαρίνη, όχι ε; Οχι οτι χρησιμοποιώ ποτέ αλλά τεσπα απο περιεργεια ρωτάω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με πλήγωσες. :(

crybaby.gif

 

Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα!

 

Δλδ μαργαρίνη, όχι ε; Οχι οτι χρησιμοποιώ ποτέ αλλά τεσπα απο περιεργεια ρωτάω....

 

:shock: :shock: :shock:  παντα βουτυρο. επισης το βιταμ δεν ειναι βουτυρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με πλήγωσες. :(

crybaby.gif

 

Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα!

 

 

Και εμενα μου αρεσουν αλλα δεν κανουν για τσιζ κεικ, τα πτιμπερ ειναι πολυ καλα για μωσαικο και γλυκο με κρεμα ζαχαροπλαστικης και φυσικα για κρεπες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Petit beurre hater κι εγώ μαζί με την evabb. :P Δεν τρώγονται ιδιαίτερα όσα έχω δοκιμάσει του εμπορίου. Ειδικά σε κρέπα κιόλας. Χίλιες φορές βάλτε μιράντα. 

 

Και στο τσιζκέικ δεν έχω δει συνταγή που να προτείνει βάση με petit beurre, πάντα digestive βαζουν. Επίσης δεν έχω δει συνταγή που το βούτυρο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ο.Ο Πού τη βρήκες; 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Petit beurre hater κι εγώ μαζί με την evabb. :P Δεν τρώγονται ιδιαίτερα όσα έχω δοκιμάσει του εμπορίου. Ειδικά σε κρέπα κιόλας. Χίλιες φορές βάλτε μιράντα. 

 

Και στο τσιζκέικ δεν έχω δει συνταγή που να προτείνει βάση με petit beurre, πάντα digestive βαζουν. Επίσης δεν έχω δει συνταγή που το βούτυρο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ο.Ο Πού τη βρήκες; 

 

 

οσα λες ειναι ολα σωστα. παντως το αληθινο petit beurre (επιτελους καποιος που ξερει να το γραφει) που εχει πραγματικο βουτυρο και ευωδιαζει δεν ειναι ασχημο, του εμποριου φερνουν λιγο σε χαρτονι στην γευση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα γι' αυτό το λόγο είπα ότι μιλάω γι' αυτά του εμπορίου, διότι σίγουρα είναι άλλη η γεύση από το αυθεντικό μπισκότο. Γούστα είναι αυτά βέβαια και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. :D  

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?).

 

Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει.

 

Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?).

 

Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει.

 

Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...