REDODIN7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΚ! Αλλά να μη βάλω πιο πολύ την άλλη φορά; Δλδ, την ιδια ποσότητα 100γρ αλλά λιωμένο; Να μην σε παρω στο λαιμο μου εγω οταν κανω ρειχνω βουτυρο σε μια κατσοριλιτσα να ζεσταθει και μετα μεσα ρυχνω τα μπισκοτα και ανακατευω μεχρι να τραβηξουν ολα το βουτυρο 1
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει διαφορά δλδ; Αντι για πτι-μπερ, digestive και αντι για βουτυρο, μαργαρίνη;; Για πείτε... τι ερωτησεις ειναι αυτες τωρα; τα πτι μπερ του παπαδοπουλου ειναι το χειροτερο μπισκοτο που εχω φαει γενικοτερα στην ζωη μου οσο για την μαργαρινη απαξιω να απαντησω
mary Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 τι ερωτησεις ειναι αυτες τωρα; τα πτι μπερ του παπαδοπουλου ειναι το χειροτερο μπισκοτο που εχω φαει γενικοτερα στην ζωη μου οσο για την μαργαρινη απαξιω να απαντησω Με πλήγωσες. Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα! Δλδ μαργαρίνη, όχι ε; Οχι οτι χρησιμοποιώ ποτέ αλλά τεσπα απο περιεργεια ρωτάω....
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Με πλήγωσες. Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα! Δλδ μαργαρίνη, όχι ε; Οχι οτι χρησιμοποιώ ποτέ αλλά τεσπα απο περιεργεια ρωτάω.... :shock: παντα βουτυρο. επισης το βιταμ δεν ειναι βουτυρο 1
REDODIN7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Με πλήγωσες. Εμενα μαρεσουν τα πτι-μπερ, τα τρώω και σκετα! Και εμενα μου αρεσουν αλλα δεν κανουν για τσιζ κεικ, τα πτιμπερ ειναι πολυ καλα για μωσαικο και γλυκο με κρεμα ζαχαροπλαστικης και φυσικα για κρεπες
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Petit beurre hater κι εγώ μαζί με την evabb. Δεν τρώγονται ιδιαίτερα όσα έχω δοκιμάσει του εμπορίου. Ειδικά σε κρέπα κιόλας. Χίλιες φορές βάλτε μιράντα. Και στο τσιζκέικ δεν έχω δει συνταγή που να προτείνει βάση με petit beurre, πάντα digestive βαζουν. Επίσης δεν έχω δει συνταγή που το βούτυρο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ο.Ο Πού τη βρήκες; 1
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Petit beurre hater κι εγώ μαζί με την evabb. Δεν τρώγονται ιδιαίτερα όσα έχω δοκιμάσει του εμπορίου. Ειδικά σε κρέπα κιόλας. Χίλιες φορές βάλτε μιράντα. Και στο τσιζκέικ δεν έχω δει συνταγή που να προτείνει βάση με petit beurre, πάντα digestive βαζουν. Επίσης δεν έχω δει συνταγή που το βούτυρο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Ο.Ο Πού τη βρήκες; οσα λες ειναι ολα σωστα. παντως το αληθινο petit beurre (επιτελους καποιος που ξερει να το γραφει) που εχει πραγματικο βουτυρο και ευωδιαζει δεν ειναι ασχημο, του εμποριου φερνουν λιγο σε χαρτονι στην γευση.
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μα γι' αυτό το λόγο είπα ότι μιλάω γι' αυτά του εμπορίου, διότι σίγουρα είναι άλλη η γεύση από το αυθεντικό μπισκότο. Γούστα είναι αυτά βέβαια και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. 1
παπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες, εχουμε κανα μυστικο για αντι-τηγανο-πιτσιλισμα;
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες, εχουμε κανα μυστικο για αντι-τηγανο-πιτσιλισμα; σκεπασμα σιτα για το τηγανι απο το ικεα
παπι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος παει στο ικεα... Να βαλω την εξυπνη σιτα; 1
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος παει στο ικεα... Να βαλω την εξυπνη σιτα; αμαν με αυτη την μπουρδα 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?). Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει. Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε.
REDODIN7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να φάω μια καλή μπριζόλα. Θέλω να είναι χοντρή και μέσα μετά το ψήσιμο να είναι ζουμερή(ίσως να έχει πολύ λίπος διαλυμένο?). Τι να πω του χασάπη να μου κόψει; Πείτε κατά προτίμηση την ονομασία στα ελληνικά μην γουρλώσει τα μάτια και αρχίσει να με κυνηγάει. Επίσης να μην είναι κάτι πολύ ακριβή ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα